De mobiele app van bet365

De mobiele app van bet365

05-01-2024

Ben jij altijd op zoek naar de hoogste odds voor het wedden op voetbalwedstrijden? Dan kan het zomaar zijn dat je uitkomt bij bookmaker bet365. Deze bookmaker zorgt namelijk met grote regelmaat voor de hoogste quoteringen van de dag. Het wedden bij deze aanbieder van sportweddenschappen is eenvoudig, spannend en mogelijk zeer winstgevend. Toch wordt het wedden bij bet365 nog eenvoudiger gemaakt. Dit komt doordat bet365 een app heeft gelanceerd, zodat je jouw weddenschap tegenwoordig nog makkelijker via jouw telefoon of tablet plaatst. Wij vertellen je graag meer over de mobiele app van bet365.

Wat zijn de voordelen van wedden via een app?

Je vraagt je wellicht af waarom je in hemelsnaam gebruik zou maken van een mobiele applicatie? Je wedt nu toch al een tijdje via de ‘normale’ versie van bet365? Het wedden via de app maakt het leven eigenlijk een stuk eenvoudiger. Wij geven je hieronder 5 redenen waarom het spelen via de bet365 zo prettig is:

1. Gebruiksgemak

De grootste reden voor het gebruiken van de bet365 is het gebruiksgemak. Deze app is zo ingericht dat het gebruiken op de telefoon of tablet een stuk eenvoudiger is dan het spelen via de laptop of computer. Dit scheelt je eindeloos zoeken naar de juiste weddenschappen.

2. Pushmeldingen

Wil jij graag op de hoogte blijven van de laatste promoties? Dan is het spelen via de app van bet365 een slimme optie. De kans is namelijk groot dat je vaker op jouw telefoon zit dan op de laptop. Zo zie je via jouw telefoon altijd wanneer er een nieuwe promotie is.

3. Snelheid

Geloof het of niet, maar een applicatie is vaak een stuk sneller dan het spelen via de mobiele versie van een website. Dit komt voornamelijk doordat de app zo ingericht is dat je eenvoudig op de pagina komt waar je wilt zijn. Mobiele versies zorgen vaak voor eindeloos zoeken naar de juiste pagina’s. En dat kost gewoon net even te veel tijd.

4. Toegang via startscherm

Ben jij een fervent plaatser van sportweddenschappen bij bet365? Dan is het slim om deze app altijd binnen handbereik te hebben. Zo kan je een app eenvoudig op het startscherm van jouw telefoon plaatsen, zodat je binnen een klik in het Sportsbook van bet365 belandt.

5. Altijd en overal

Het laatste en misschien wel grootste voordeel van het gebruik maken van de bet365 mobiele app, is het feit dat je altijd en overal jouw favoriete sportweddenschappen kunt plaatsen. Of je nu onderweg bent of in de wachtkamer van de huisarts zit, je hebt jouw account bij bet365 altijd bij de hand.

Waar vind ik de app van bet365?

Zit jij op het gemakje op het toilet of ben je met het openbaar vervoer onderweg naar werk? Dan is het gebruik maken van een app een stuk eenvoudiger dan spelen via de mobiele versie van een bookmaker. Het is daarom slim om deze app te downloaden op jouw mobiel of tablet. De app is te vinden in de App Store voor iPhone gebruikers of via Google Play voor de ‘Samsungers’ onder ons. Daarnaast vind je de app op de website van bet365, zodat je via een druk op de knop de applicatie op jouw telefoon of tablet aanschaft.

De welkomstbonus van bet365

Heb jij nog geen account bij bet365? Dan raden we aan om vandaag een account te maken, waarbij je profiteert van een fantastische bet365 welkomstbonus die bestaat uit wedkredieten van €50. Daar wil jij toch ook gebruik van maken?

Let op, we attenderen je er graag op om bewust te spelen. Dit betekent dat je alleen met inzetten speelt die bij jouw financiële situatie passen. Inzetten gaan namelijk mogelijk verloren.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën