Hoe werkt de Oddsvergelijker?

Hoe werkt de Oddsvergelijker?

30-07-2022

Nederlanders vergelijken graag. Zit de jaarlijkse zoektocht naar de voordeligste zorgverzekering of energieleverancier er weer op? Dan zijn er altijd nog de aanbiedingen waarmee supermarkten kwistig strooien.

Inmiddels kan je in Nederland bij veel verschillende bookmakers op sport wedden. En die weddenschappen? Da’s ook vergelijkingsvoer. Daarom is het tijd voor een tool waarmee je eenvoudig odds vergelijkt. Zet je iedere keer in bij de bookmaker die de beste quotering biedt? Dan geef je je rendement op lange termijn een flinke boost.

Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe de Oddsvergelijker werkt.

Stap 1: selecteer jouw wedstrijd

Vanavond speelt jouw favoriete voetbalclub. Je bent er heilig van overtuigd dat ze deze wedstrijd gaan winnen, dus je besluit een bet te plaatsen. Als je op OddsBeater’s homepage kijkt, zie je alle populaire wedstrijden van die dag.

Scrol je naar beneden, dan zie je de wedstrijd waarnaar je zoekt. Klik op de wedstrijd je op het oog hebt.

Staat jouw wedstrijd er niet bij? Klik op het pijltje aan de linkerkant en open de navigatie. Hier zie je de competities die op dit moment het populairst zijn.

Heb je een wedstrijd op het oog die niet in één van deze competities gespeeld wordt? Navigeer via het hoofdmenu naar ‘Voetbal’.

Druk je nogmaals op het pijltje aan de linkerkant, dan zie je de populairste competities, maar ook alle beschikbare landen. Via dit menu navigeer je naar de competitie waarin jouw wedstrijd wordt gespeeld.

Stap 2: odds vergelijken

Wedstrijd gevonden? Klik op ‘vergelijk alle bookmakers’. Op de eventpagina die je vervolgens ziet, verschijnen de 1X2-quoteringen van de verschillende bookmakers. Deze odds worden constant geüpdatet (er is slechts een kleine vertraging). Check de actuele quoteringen altijd bij de bookmaker zelf.

Met het naar beneden wijzende pijltje naast ‘1’, ‘X’ en ‘2’ kan je de odds rangschikken: van hoog naar laag of andersom. Klik je op de drie streepjes naast ‘1X2’ (rechtsboven), dan verschijnen alle andere wedmarkten die je kan vergelijken.

Stap 3: de betslip

Als je op de quotering van een weddenschap klikt, verschijnt de betslip. Vanuit de betslip kan je direct naar de bookmaker navigeren en je weddenschap plaatsen. Je kan ook meerdere weddenschappen combineren en vergelijken.

Stap 4: een betslip met meerdere wedstrijden

Via ‘Bekijk andere wedstrijden’, onder de naam van de wedstrijd, kan je eenvoudig doorklikken naar een andere wedstrijd binnen dezelfde competitie. Wil je naar een andere competitie? Gebruik de hoofdnavigatie via het pijltje aan de linkerkant.

Als je meerdere weddenschappen hebt toegevoegd aan de betslip, zie je direct bij welke bookmaker je de hoogste odds krijgt. Kies deze bookmaker, anders ben je een dief van eigen portemonnee.

Als je klikt op ‘Alle bookmakers’ in de betslip, zie je de odds van alle beschikbare bookmakers.

Het is ook mogelijk om direct vanuit de competitiepagina weddenschappen toe te voegen aan je betslip. Klik op de 1X2-quotering die wordt weergegeven, dan verschijnt de weddenschap direct in je betslip.

De meerwaarde van odds vergelijken

Zoek eerst naar de hoogste odds voordat je een weddenschap plaatst. Op die manier behaal je op lange termijn een hoger rendement. Draai de odds in jouw voordeel en speel bij de bookmaker die jou het meeste waar voor je geld geeft.

Is er iets onduidelijk of wil je meer weten over de Oddsvergelijker? Check dan de veelgestelde vragen!

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën