LiveScore Bet recensie

LiveScore Bet recensie

27-05-2022

Het geduld is enigszins op de proef gesteld, maar de bookmaker LiveScore Bet is eindelijk online. Ondanks het feit dat ze al wat langer in het bezit zijn van een Nederlandse vergunning, duurde het lang voordat we gebruik konden maken van de diensten van deze bookmaker. LiveScore Bet is een nieuwe bookmaker die je waarschijnlijk doet denken aan de bekende tussenstanden applicatie. Sinds kort heeft de bookmaker een mooi product gelanceerd in Nederland, dus reden genoeg om dit even onder de loep te nemen!

Het sportsbook van LiveScore Bet

Als jij aankomt op de website van LiveScore Bet, dan zal de stijl je ongetwijfeld bekend voor komen.  Voor jou is het daarnaast belangrijk hoe het sportsbook werkt en hoe je dit in verhouding met de andere bookmakers moet zien. Wel kan worden vastgesteld dat duidelijk zichtbaar is waar je precies kunt wedden, waar je jezelf kunt aanmelden en hoe jouw betslip er bijvoorbeeld uitziet.

Een betrouwbare bookmaker

LiveScoreBet maakt gebruik van SBTech als sportsbook provider. Dit is een uiterst betrouwbaar platform met een breed aanbod aan wedmarkten. Zo bieden ze maar liefst 23 verschillende sporten aan. Daarnaast kun je ook gebruik maken van het live aanbod en kun je livestreams bekijken. Dit aanbod is zeer uitgebreid en daarom zeker een aanrader.

De odds bij LiveScoreBet

Uiteindelijk is de hoogte van de odds voor veel spelers natuurlijk één van de belangrijkste aspecten. Goed nieuws, LiveScore Bet scoort wat dat betreft prima. Zeker in vergelijking met andere bookmakers zijn de odds bij de grotere competities vaak net een stukje hoger. Dit betekent niet dat je altijd de hoogste odds krijgt, maar het gemiddelde uitbetalingspercentage ligt vaak wel boven de 96,5%. Ga hier natuurlijk niet blind van uit en vergelijk het altijd even met een aantal andere bookmakers.

Eenvoudige navigatie naar andere wedstrijden en wedmarkten

Het fijne aan LiveScoreBet is dat je eenvoudig kunt switchen naar de wedstrijden die diezelfde dag op het programma staan, Nederlands voetbal en Europees voetbal. Ook het kiezen tussen wedstrijden uit verschillende internationale competities ziet er op het eerste oog gemakkelijk uit. Wat dat betreft is de navigatie van LiveScore Bet dik in orde. Het aanbod in wedmarkten is overigens ook voldoende.

Mobielvriendelijk

Een grote plus aan LiveScore Bet is dat deze bookmaker erg handig te gebruiken is op de mobiele telefoon. Zeker in deze tijd, wanneer je zelfs tijdens een bezoek aan het toilet op je telefoon zit, is het enorm belangrijk dat bookmakers mobielvriendelijk zijn. De app van LiveScore Bet is misschien wel de allerbeste van allemaal. Wat dat betreft scoren ze zeker de nodige punten.

De sportsbook-promoties van LiveScore Bet

LiveScore Combinatie Bet

Met LiveScore Combinatie Bet kun je iedere week een Free Bet van €10 euro verdienen. Als jij in een week minimaal 2 keer €10 euro inzet op minimale odds van 6,00, bestaande uit 4+ selecties, dan krijg je in de daaropvolgende week een Free Bet van €10 toegeschreven.

Free Bets

LiveScore Bet biedt een aantal interessante promoties aan. Promoties die regelmatig terugkeren en vaak van doen hebben met Free Bets. Neem de wedstrijd AS Roma – Feyenoord als voorbeeld. Zo krijg je bij een inzet van maximaal €20 euro tegen minimale odds van minimaal 2,00 geld terug in de vorm van een Free Bet als deze bet wordt verloren. Buiten de welkomstbonus zijn er regelmatig promoties als bovenstaand te vinden, waardoor je altijd kans hebt om gratis weddenschappen te verdienen

Odds Boosts

Daarnaast maken ze gebruik van de nodige Odds Boosts. Bij deze Odds Boosts worden de odds simpelweg verhoogd, waardoor je meer kunt winnen. Een voorbeeld hiervan is dat je in het geval van een kopbal op doel van Cyriel Dessers in de Conference League Finale eerst odds van 4,50 kreeg en nu odds van 5,50.

Squads, een uniek spel van LiveScore Bet

Voor een bookmaker is het natuurlijk van belang zichzelf te onderscheiden van de concurrentie. LiveScore Bet doet dit niet door het aanbieden van extreem hoge odds, maar heeft wel een ander alternatief in het leven geroepen. Bij LiveScore Bet kun je namelijk meedoen aan het gratis spel ‘Squads’.

Tijdens dit spel kun je elke dag een speler onthullen. Deze spelers, zowel verdedigers, middenvelders als aanvallers, verdienen geld voor jou als zij een doelpunt maken. Wat dat betreft is het natuurlijk hopen dat jij een aanvaller krijgt.

Zodra een speler binnen de 90 minuten een doelpunt maakt, verdient deze speler voor jou een zogenoemde Goal Cash Bonus. Hoeveel dit per speler is wordt bekend gemaakt bij de onthulling, maar dit kan oplopen tot maar liefst €250 per doelpunt! Een extra aanvulling is dat je hier zelfs een multiplier bij in kunt zetten, waardoor je nog meer kunt verdienen. In het geval van winst wordt deze Goal Cash Bonus binnen 4 uur op het account bijgeschreven. Al met al een unieke toevoeging aan een bookmaker. Helemaal zelf bedacht door LiveScore Bet.

Algemene indruk van LiveScore Bet

De eerste indruk die wij hebben van LiveScore Bet is uitstekend. De overzichtelijke website en het feit dat ze een geweldige app hebben zorgt ervoor dat LiveScore Bet op het gebied van gebruiksvriendelijkheid erg hoog scoort. Qua wedmarkten is het aanbod voldoende, terwijl de odds erg variëren per competitie. Zo krijg je bij grotere competities vaak hogere odds. Het is niet zo dat je overal de hoogste odds voor krijgt, maar het gemiddelde uitbetalingspercentage is netjes.

Vooral de toevoeging van het leuke spel ‘Squads’ en de mogelijkheid tot het verdienen van de nodige free bets zijn aangenaam. Er moet gezegd worden dat er maar weinig bookmakers zijn die met een meer interessante welkomstbonus op de proppen komen. Het is al helemaal niet verkeerd dat je met een storting van ‘maar’ €10 al in aanmerking komt voor deze bonus.

Tot slot is de navigatie en de betrouwbaarheid van LiveScore Bet prima op orde.  LiveScore Bet is een prima bookmaker die vooral uitblinkt in de gebruiksvriendelijkheid. Want waarom zou je het de spelers in hemelsnaam moeilijk willen maken?

Ben jij op zoek naar een nieuwe bookmaker, dan is LiveScore Bet wat ons betreft een hele goede optie. Maak een account aan via deze link. Dan wensen wij jou alvast veel speelplezier!

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën