De Klassieker: Pak €350 met €4 inzet

De Klassieker: Pak €350 met €4 inzet

20-01-2023

De eerste Klassieker van dit seizoen wordt dit weekend eindelijk gespeeld en het belooft een ongekend spektakel te worden! Heb je nog niet bij elke bookmaker een account, dan is dit het moment om te profiteren!! Je kunt namelijk gebruik maken van enorme welkomstaanbiedingen bij de Nederlandse bookmakers. Met slechts €4 inzet kun jij €350 cash verdienen!

Jack's - Odds van 100,00 als beide teams scoren

Bookmaker Jack's geeft je dit weekend de keuze. Wil jij maximaal profiteren dan krijg je met een storting van €100 een quotering van 100,00 als beide teams scoren. Wil je minder storten, dan is dat ook geen enkel probleem, maar dan krijg je maar een quotering van 50,00 aangeboden. De normale quotering voor beide teams scoren is 1,50, dus dit is een geweldige aanbieding!

Maak een account aan via deze link en grijp je kans!

Unibet - Kies jouw winnaar en krijg 100x je inzet

Unibet staat bekend als de populairste bookmaker van Nederland en bij Unibet krijg je ook een quotering van 100,00 aangeboden. Nu moet je alleen de juiste winnaar weten te kiezen en dan krijg jij zomaar €100 op je account bijgeschreven bij een inzet van €1. Die kans moet je toch wagen?

Maak een account aan via deze link en pak ook deze boost mee! 

BetCity - 100x je inzet als Ajax of Feyenoord wint

Bookmaker BetCity hanteert dezelfde aanbieding als Unibet, namelijk een flinke odds boost van 100x je inzet. Kies jouw winnaar uit en de quotering vliegt omhoog naar 100,00. Feyenoord of Ajax, wie wint de Klassieker? Maak de juiste beslissing en pak €100 cash!

Maak een account aan via deze link en pak die odds boost mee!

Circus - 50x je inzet voor jouw winnaar

Als je een nieuw account aanmaakt bij bookmaker Circus, dan krijg je 50x je inzet voor de winnaar van de Klassieker. Je kunt natuurlijk vol voor één winnaar gaan, maar als je je kansen spreidt dan heb je een bijna gegarandeerde winst! Tenzij het natuurlijk een gelijkspel wordt... Aarzel niet en pak al die odds boosts mee voor het maximale resultaat!

Maak een account aan via deze link, activeer de Super Odds bij de registratie en pak die prachtige boost!

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën