Feyenoord-Lazio | Pak €300 cash

Feyenoord-Lazio | Pak €300 cash

23-10-2023

De Champions League is terug voor de derde speelronde en Feyenoord gaat op zoek naar de 2e overwinning in de groepsfase! Heb je nog niet bij elke bookmaker een account, dan is het nu tijd om te profiteren van de prachtige welkomstaanbiedingen van de bookmakers. Met slechts €4 inzet kun jij €300 cash verdienen als Feyenoord wint van Lazio.

Een nieuwe bookmaker

Voor we beginnen met de odds boostswillen wij jou graag erop attenderen dat er sinds deze week een nieuwe bookmaker beschikbaar is in Nederland! LeoVegas, een hele populaire bookmaker wereldwijd, is sinds kort ook beschikbaar voor Nederlanders. Bij het aanmaken van een account kun je een Free Bet krijgen tot maximaal €50, dus maak snel een account aan via deze link. Wil je iets meer weten over deze bookmaker? Dan kun je ook onze recensie eens goed lezen.​

Circus - 100x je inzet met Feyenoord

Bookmaker Circus heeft een prachtige aanbieding op jou wachten. Als je een nieuw account aanmaakt bij bookmaker Circus, dan krijg je 100x je inzet als je denkt dat Feyenoord woensdagavond gaat winnen van Lazio Roma. Aarzel niet en pak deze odds boosts mee voor het maximale resultaat!

Maak een account aan via deze link, activeer de Super Odds bij de registratie en pak die prachtige boost!

Jacks.nl - Feyenoord wint en krijg odds van 100,00

Bookmaker Jacks.nl zit er lekker in de laatste tijd en ook deze keer staat er een prachtige boost op je te wachten. Denk je dat  Feyenoord gaat winnen van Lazio en wil je maximaal profiteren, dan krijg je met een storting van €100 een quotering van 100,00. Wil je minder storten, dan is dat ook geen enkel probleem, maar dan krijg je maar een quotering van 50,00 aangeboden. 

Maak een account aan via deze link en grijp je kans!

Unibet - Feyenoord wint en krijg 50x je inzet

Unibet staat bekend als de populairste bookmaker van Nederland en bij Unibet krijg je een quotering van 50,00 aangeboden als je denkt dat Feyenoord in eigen huis wint van Lazio. De normale quotering voor een overwinning van Feyenoord is slechts 1,95, dus het kan zomaar zijn dat jij €50 op je account bijgeschreven krijgt bij een inzet van €1. Die kans moet je toch wagen? 

Maak een account aan via deze link en pak ook deze boost mee!

TOTO - Nederland wint en krijg 50x je inzet

TOTO is natuurlijk de bekendste bookmaker van Nederland en bij deze bookmaker krijg je als nieuwe speler ook 50x je inzet als Feyenoord wint van Lazio! Dat is natuurlijk niet verkeerd, want Feyenoord in de eigen Kuip is een dodelijke combinatie! 

Maak een account aan via deze link en claim jouw odds boost!

bet365 - Ontvang €50 aan Free Bets

Bij bet365 kun je €50 aan wedkrediet/free bets verdienen als je een nieuw account aanmaakt. De hoogte van het wedkrediet wordt gematcht met de hoogte van jouw eerste storting. Het enige wat je daarna moet doen is €10 inzetten  en dan heb je leuk wat extra speelgeld voor dit weekend!

Maak een account aan bij de grootste bookmaker ter wereld via deze link en pak die welkomstbonus mee!

€250 Free Bet bij LiveScore Bet

We hebben nog een bookmaker in de aanbieding! Deze bookmaker is één van de beste bookmakers in Nederland en heeft een heerlijke Free Bet voor jou klaar liggen. Jouw eerste weddenschap wordt verdubbeld met een Free Bet tot maximaal €250! 

Maak een account aan via deze link en profiteer van de Free Bet!

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën