Pak €300 cash als Nederland wint van Polen

Pak €300 cash als Nederland wint van Polen

11-06-2024

Het is tijd voor het EK 2024 in Duitsland! Heb je nog niet bij elke bookmaker een account, dan is het nu tijd om te profiteren van de prachtige welkomstaanbiedingen van de bookmakers. Met slechts €4 inzet kun jij €300 cash verdienen als Nederland de eerste groepswedstrijd van Polen wint tijdens EURO 2024!

BetMGM, de nieuwste bookmaker van Nederland

Deze nieuwe bookmaker is pas een paar weken beschikbaar voor Nederlanders en maakt nu al een verpletterende indruk! Deze aanbieder gebruikt dezelfde odds provider als Unibet en heeft fantastische promoties. Met het Europees Kampioenschap dat bijna van start gaat is het dus een goed moment om een nieuwe bookmaker uit te proberen!

Heb je nog geen account bij BetMGM? Claim dan 5 Free Bets t.w.v. €10 bij jouw eerste weddenschap van €5. Een account aanmaken kun je doen via deze link.

Circus - 100x je inzet als Nederland wint

Bookmaker Circus heeft een hele mooie  aanbieding op jou wachten. Als je een nieuw account aanmaakt bij bookmaker Circus, dan krijg je 100x je inzet als je denkt dat Nederland wint van Polen op het EK. Oranje is de grote favoriet met een normale quotering van 1,60, dus de kans is groot dat je €100 kunt bijschrijven op je account. 

Maak een account aan via deze link, activeer de Super Odds bij de registratie en pak die prachtige boost!

Jacks.nl - Pak odds van 100,00

Bookmaker Jacks.nl zit er lekker in de laatste tijd en ook deze keer staat er een prachtige boost op je te wachten. Nederland gaat natuurlijk winnen van Polen en wil je maximaal profiteren, dan krijg je met een storting van €100 een quotering van 100,00. Wil je minder storten, dan is dat ook geen enkel probleem, maar dan krijg je maar een quotering van 50,00 aangeboden. 

Maak een account aan via deze link en grijp je kans!

TOTO - Krijg 50x je inzet

TOTO is natuurlijk de bekendste bookmaker van Nederland en bij deze bookmaker krijg je als nieuwe speler 50x je inzet als Nederland de eerste wedstrijd wint! Dat is natuurlijk niet verkeerd, want Nederland moet deze wedstrijd gewoon winnen om goed van start te gaan op het EK 2024.

Maak een account aan via deze link en claim jouw odds boost!

Unibet - 50x je inzet als NL wint

Unibet staat bekend als de populairste bookmaker van Nederland en bij Unibet krijg je een quotering van 50,00 aangeboden voor een overwinning van Oranje. Nederland is de grote favoriet dus de kans is aannemelijk dat jij €50 op je account bijgeschreven krijgt bij een inzet van €1. Die kans moet je toch wagen? 

Maak een account aan via deze link en pak ook deze boost mee!

ZEbet - €100 aan Free Bets

Deze van origine Franse bookmaker heeft het goed voor elkaar! Er is een hele goede mobiele applicatie beschikbaar en ze bieden nu ook weddenschappen aan op speler specials. Dat valt precies mooi samen met het EK, dus wacht niet langer met het aanmaken van een account!

Claim jouw €100 aan Free Bets via deze link!

bet365 - Ontvang €50 aan Free Bets

Bij bet365 kun je €50 aan wedkrediet/free bets verdienen als je een nieuw account aanmaakt. De hoogte van het wedkrediet wordt gematcht met de hoogte van jouw eerste storting. Het enige wat je daarna moet doen is €10 inzetten en dan heb je leuk wat extra speelgeld voor dit weekend!

Maak een account aan bij de grootste bookmaker ter wereld via deze link en pak die welkomstbonus mee!

LeoVegas - €50 Free Bet

LeoVegas, een hele populaire bookmaker wereldwijd, is sinds kort ook beschikbaar voor Nederlanders. Bij het aanmaken van een account kun je een Free Bet krijgen tot maximaal €50, dus maak snel een account aan via deze link

€50 Free Bets bij LiveScore Bet

We hebben nog een laatste bookmaker in de aanbieding! Deze bookmaker is één van de beste bookmakers in Nederland en heeft een heerlijke Free Bet voor jou klaar liggen. Jouw eerste weddenschap van €10 levert jouw €50 aan Free Bets op!

Maak een account aan via deze link en profiteer van de Free Bet!

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën