Pak €350 cash met Nederland-Frankrijk

Pak €350 cash met Nederland-Frankrijk

12-10-2023

Nederland is volop verwikkeld in de strijd om EK Kwalificatie en vrijdagavond speelt Oranje tegen Frankrijk! Heb je nog niet bij elke bookmaker een account, dan is dit jouw kans om gebruik maken van prachtige welkomstaanbiedingen bij de Nederlandse bookmakers. Met slechts €4 inzet kun jij €350 cash verdienen als Nederland van Frankrijk wint.

TOTO - Nederland wint en krijg 100x je inzet

TOTO is natuurlijk de bekendste bookmaker van Nederland en bij deze bookmaker krijg je als nieuwe speler maar liefst 100x je inzet als Nederland wint van Frankrijk! Dat is natuurlijk niet verkeerd, ook al is Frankrijk de lichte favoriet. In Ronald Koeman we trust, dus we gaan voor Oranje! 

Maak een account aan via deze link en claim jouw odds boost!

Jacks.nl - NL wint en krijg odds van 100,00

Bookmaker Jacks.nl zit er lekker in de laatste tijd en ook deze keer staat er een prachtige boost op je te wachten. Denk je dat Nederland gaat winnen van Frankrijk en wil je maximaal profiteren, dan krijg je met een storting van €100 een quotering van 100,00. Wil je minder storten, dan is dat ook geen enkel probleem, maar dan krijg je maar een quotering van 50,00 aangeboden. 

Maak een account aan via deze link en grijp je kans!

Circus - 100x je inzet als Nederland wint

Bookmaker Circus heeft een vergelijkbare aanbieding op jou wachten. Als je een nieuw account aanmaakt bij bookmaker Circus, dan krijg je 100x je inzet als Nederland de thuiswedstrijd tegen Frankrijk weet te winnen. Aarzel niet en pak al die odds boosts mee voor het maximale resultaat!

Maak een account aan via deze link, activeer de Super Odds bij de registratie en pak die prachtige boost!

Unibet - Nederland scoort en krijg 50x je inzet

Unibet staat bekend als de populairste bookmaker van Nederland en bij Unibet krijg je een quotering van 50,00 aangeboden als je denkt dat Nederland minimaal 1x gaat scoren. Aangezien de quotering voor deze weddenschap slechts 1,35 is, kan het zomaar zijn dat jij €50 op je account bijgeschreven krijgt bij een inzet van €1. Die kans moet je toch wagen? 

Maak een account aan via deze link en pak ook deze boost mee!

bet365 - Ontvang €50 aan Free Bets

Bij bet365 kun je €50 aan wedkrediet/free bets verdienen als je een nieuw account aanmaakt. De hoogte van het wedkrediet wordt gematcht met de hoogte van jouw eerste storting. Het enige wat je daarna moet doen is €10 inzetten  en dan heb je leuk wat extra speelgeld voor dit weekend!

Maak een account aan bij de grootste bookmaker ter wereld via deze link en pak die welkomstbonus mee!

€250 Free Bet bij LiveScore Bet

We hebben nog een bookmaker in de aanbieding! Deze bookmaker is één van de beste bookmakers in Nederland en heeft een heerlijke Free Bet voor jou klaar liggen. Jouw eerste weddenschap wordt verdubbeld met een Free Bet tot maximaal €250! 

Maak een account aan via deze link en profiteer van de Free Bet!

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën