3x scheepsrecht voor Mazraoui?

3x scheepsrecht voor Mazraoui?

26-11-2021

Vorige week zagen we het funbetje op een 0-0 tussen RKC en Ajax niet binnenkomen en was Volendam helaas niet opgewassen tegen Jong Ajax. Topscorer Dallinga scoorde, zoals verwacht, alweer zijn twintigste doelpunt van het seizoen. Feyenoord won zonder tegendoelpunt, Twente en Groningen verloren niet en dus pakten we een paar mooie verdubbelaars mee. Maar liefst vijf Nederlandse teams behaalden deze week mooie resultaten in Europa, maar hoe gaan ze om met deze extra belasting?

Vitesse in eigen huis tegen AZ

We beginnen met de laatste wedstrijd in de Eredivisie. Op zondagavond neemt AZ het in het Gelredome op tegen Vitesse. Als je puur kijkt naar de ranglijst, zie je dat Vitesse zeven plaatsen boven AZ staat en een voorsprong van zes punten heeft. De Arnhemmers hebben dus het thuisvoordeel, ware het niet dat er geen hond in het stadion mag zitten van onze beleidsbepalers.

Toch zien de bookmakers AZ als favoriet in deze wedstrijd: je krijgt 2,15 keer je inzet als je op de ploeg uit Alkmaar inzet. Beide clubs hebben een zware uitwedstrijd achter de rug in de Conference League, dus qua vermoeidheid is er weinig verschil.

We zien in dit geval lichte value in een bet op Vitesse en dus spelen we een draw no bet op een quotering van 2,35. Laat ons niet in de steek, Vitesse!

Doelpunten bij Twente tegen Feyenoord

Bij Feyenoord loopt er op dit moment een fenomeen (in wording) rond: Cyriel Dessers. Er staat geen maat op deze man, maar voorlopig moet hij het nog met invalbeurten doen. Na de twee fantastische doelpunten in de Conference League kan Arne Slot toch niet meer om hem heen, zou je zeggen?! Keeper Bijlow testte afgelopen dinsdag positief op corona, dus de kans dat hij zondagmiddag weer aanwezig is achten wij zeer klein. Zijn vervanger heeft tot nu toe weinig indruk gemaakt en was medeverantwoordelijk voor het gelijkspel tegen Slavia Praag.

FC Twente doet het dit seizoen zeer behoorlijk en staan lekker op een zevende plaats. Wij verwachten dat beide teams gaan scoren en zetten dus in op both teams to score voor een quotering van 1,61.

De aanhouder wint bij Sparta tegen Ajax

De fanatieke lezers van onze previews hebben het al meegekregen, maar de laatste tijd zetten wij maar al te graag in op een doelpunt van Mazraoui. Tot nu toe zonder succes, maar op lange termijn winstgevend. Wedden? Vooral gezien het feit dat andere bookmakers een aanzienlijk lagere quotering aanbieden. Op dit moment staat een doelpunt van Mazraoui op een quotering van 8,00 bij bet365 en bij onze vrienden van BetCity.nl op 3,90. Een wezenlijk verschil. Met andere woorden: value! De Ajacied scoorde in de Erevisie al vier keer en speelt, zeker tegen zwakkere tegenstanders, als een halve rechtsbuiten. Uiteraard spelen we weer één unit op deze weddenschap dit weekend.

Een belangrijke wedstrijd in de strijd om degradatie

Het is nog erg vroeg in het seizoen, maar het perspectief voor PEC Zwolle is niet bepaald florissant. Met slechts vier punten, een ontslagen trainer en pas één overwinning is het huilen met de pet op in Zwolle. Zaterdagavond wacht in eigen huis RKC. De Waalwijkers staan net boven de degradatieplekken.

De bookmakers zien PEC Zwolle in eigen huis als favoriet, maar zoals eerder gezegd: er zit geen hond op die tribune… Het thuisvoordeel ontbreekt dus enigszins en daarom zien wij een mooie mogelijkheid: een draw no bet voor RKC Waalwijk. De bookmakers geven je een quotering van 2,40 en dat vinden wij erg gul.

Schoten op doel – onze favoriete wedmarkt

Afgelopen Champions League-ronde tipte wij een mooie weddenschap. Idrissa Gueye van PSG zou volgens ons minder dan 48,5 pass geven. En zo geschiedde: de beste man werd na 67 minuten en 26 passes gewisseld en dus rolden de munten onze kant op.

Met dit soort wedmarkten kun jij het verschil maken tegenover de bookmaker. De aanbieder focust zich met name op statistieken uit het verleden en als je iets meer denkt te weten, kan dat het verschil maken. Omdat wij niet meer op kaarten en corners mogen wedden, moeten wij op zoek naar alternatieven. En die zijn er gelukkig nog wel.

Wij tipten al eerder dat bet365 de wedmarkt ‘schoten op doel’ aanbiedt voor Eredivisiewedstrijden. In dit artikel leggen wij uit wat de exacte definitie van een schot op doel nu eigenlijk is, zodat hier geen misverstand over kunnen ontstaan.

Ook deze week loggen wij in bij bet365 en bestuderen we deze wedmarkt. Het huiswerk is gedaan en er zijn twee prachtige pareltjes:

  • Jesper Karlsson schiet meer dan 0,5 keer op doel. Quotering: 1,44.

We beginnen met een lage quotering, maar deze is te mooi om te laten liggen. Met 21 schoten op doel in 12 wedstrijden heeft Karlsson de meeste schoten op doel in de Eredivisie. Haller behaalde dit aantal ook, maar had daar één wedstrijd meer voor nodig. In dezelfde wedstrijd geeft bet365 Lois Openda dezelfde quotering, maar Openda schoot dit seizoen slechts 15 keer op doel.

  • Bart Ramselaar schiet meer dan 0,5 keer op doel. Quotering: 1,83.

De clubtopscorer van FC Utrecht schoot dit seizoen 14 keer op doel in 13 wedstrijden in de Eredivisie. Dat is een prima gemiddelde. Met Heracles als tegenstander moet deze weddenschap zeker haalbaar zijn.

Heb je al een account bij deze bookmakers?

Bij bookmaker bet365 krijg je een welkomstbonus van 100% tot €100 als je via deze link een account aanmaakt!

Bij BetCity.nl krijg je een €20 Free Bet als je een storting doet van €20. Pak deze bonus via deze link.

Maak er een heerlijk weekend van en geniet!

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën