50x je inzet als jouw team wint

50x je inzet als jouw team wint

15-10-2022

We gaan ons opmaken voor een waanzinnige zondag, waarop bijna alle grote ploegen van Europa in actie gaan komen. Op deze Super Sunday staan de toppers van Engeland en Spanje op het speelschema. Liverpool ontvangt Manchester City op Anfield en in Spanje gaat koploper Barcelona op bezoek bij nummer 2 Real Madrid. In de Eredivisie zullen de meeste ogen gericht zijn op de wedstrijd tussen AZ Alkmaar en Feyenoord, terwijl het kwakkelende Ajax Excelsior Rotterdam ontvangt. Kortom, een echte Super Sunday vol topvoetbal! 

AZ Alkmaar - Feyenoord

Zowel AZ Alkmaar als Feyenoord kenden afgelopen week een teleurstellende speelronde. AZ verloor van Apollon Limassol, terwijl Feyenoord een 2-1 voorsprong weggaf tegen het Deense FC Midtjylland. Vooral voor laatstgenoemde wordt het mede door dit gelijke spel nog uiterst spannend in de groep van de Rotterdammers, waarin iedereen op 5 punten staat na 4 wedstrijden. In de Eredivisie doet AZ Alkmaar het overigens geweldig. De Alkmaarders staan bovenaan en hebben momenteel 3 punten meer dan nummer 4 Feyenoord. AZ verloor dit seizoen nog geen enkele keer, terwijl Feyenoord eigenlijk maar 1 van de laatste 3 wedstrijden wist te winnen. Kan AZ ook Feyenoord van zich afhouden? Of zorgt de ploeg van Arne Slot ervoor dat alles nog dichter bij elkaar komt te staan?

50x je inzet als jouw club wint!

Je kunt dit weekend profiteren van drie fantastische aanbiedingen. Verderop in dit artikel vind je ook nog twee prachtige boosts op El Clásico, maar deze kun je eigenlijk ook niet laten liggen. Bij Jack's krijg je namelijk 50x je inzet als je €1 inzet op de winnaar van de wedstrijd AZ-Feyenoord. Het maakt niet uit welke van de twee je kiest, als je maar de goede kiest zodat je €50 kan laten storten op je bankrekening! Registreer je dus nu via deze link en profiteer snel van deze prachtige boost!

Meer dan 2,5 doelpunten

Feyenoord heeft het de laatste jaren over het algemeen zeer moeilijk met de ploeg uit de Zaanstreek. Van de laatste 5 ontmoetingen wist AZ Alkmaar er maar liefst 4 te winnen. Daarbij was het voor het laatst in het seizoen 2017-2018 dat de Rotterdammers in Alkmaar wisten te winnen. Wat opvalt is dat er met grote regelmaat veel gescoord wordt in deze wedstrijd. Zo werden er in 11 van de laatste 13 onderlinge ontmoetingen meer dan 2,5 keer gescoord. Wij verwachten dat dit ook nu weer gaat gebeuren. Dit levert je bij Jack's een quotering van 1,71 op.

Real Madrid - FC Barcelona

Uiteraard richten wij ons in deze preview ook op El Clásico. De tijden van de Spaanse Klassieker met Mourinho, Messi, Ramos en Pepe zijn helaas voor veel voetballiefhebbers voorbij. Want wat hebben we de laatste jaren intens genoten. Tegenwoordig lijken er wat ‘normalere’ spelers op het veld te staan, waardoor opstootjes binnen en buiten het veld alsmaar minder voorkomen. Gelukkig voor de liefhebbers van La Liga doet FC Barcelona het weer goed dit seizoen. Zo goed dat ze momenteel op doelsaldo zelfs bovenaan staan. Beide ploegen wisten 7 van de 8 La Liga wedstrijden te winnen, terwijl er 1 keer werd gelijkgespeeld. Vorig jaar won Barcelona met 4-0 in het Santiago Bernabeu. Is de ploeg van Xavi opnieuw in staat tot zo’n oorwassing?

50x je inzet als jouw team wint!

Bookmaker Jack's heeft in ieder geval een fantastische aanbieding voor deze editie van El Clásico. Kies een winnaar en als nieuwe speler van Jack's krijg jij een quotering van 50,00 voor een overwinning van jouw gekozen club. Maak een account aan via deze link en profiteer snel van deze geweldige aanbieding!

Doelpunt Vinicius Junior

Uiteraard zijn de meeste ogen bij Real Madrid de laatste jaren vooral gericht op Karim Benzema. En terecht, aangezien de Franse spits nog altijd de grootste kanshebber is voor de Gouden Bal. Echter kruipt Vinicius Junior ook steeds meer uit zijn schulp en laat hij meer en meer zien dat hij van absolute wereldklasse is. Zeker tijdens de recente blessure van de Fransman viel Vinicius Junior op door zeer bepalend te zijn voor de Madrilenen. De buitenspeler is dit jaar topscorer van de Koninklijke en wist dit seizoen in alle thuiswedstrijden in La Liga te scoren. We hebben afgelopen week kunnen zien dat de verdediging van Barcelona kwetsbaar is, waardoor wij veel vertrouwen hebben in een doelpunt van Vinicius Junior. Dit levert je bij Unibet een quotering van 2,95 op.

Odds van 50,00 voor een doelpunt van Lewandowski!

De doelpunten bij FC Barcelona moeten natuurlijk bij Lewandowski vandaan komen. Met negen doelpunten in 8 wedstrijden is hij op dit moment de absolute topscorer van La Liga. Reden genoeg voor bookmaker Unibet om deze man in het zonnetje te zetten. 

Als je vandaag een account aanmaakt bij Unibet, dan krijg je een quotering van maar liefst 50,00 voor een doelpunt van Lewandowski. De normale quotering is 2,08, dus we kunnen echt spreken van een bizarre boost! De maximale inzet is €1, dus je kunt eigenlijk €49 oprapen met weinig moeite. Doen! Maak een account aan via deze link en profiteer snel voordat deze aanbieding is afgelopen!

Liverpool - Manchester City

Na de Eredivisie te hebben besproken gaan we snel door naar wedstrijden die echt op wereldniveau worden gespeeld. In Engeland staat de absolute kraker op het programma tussen de nummer 2 en 1 van het vorige seizoen. Liverpool ontvangt Manchester City, een wedstrijd waar vanuit heel de wereld naar zal worden gekeken. Ook een wedstrijd waarin Liverpool het zich absoluut niet kan permitteren om weer tegen een nederlaag aan te lopen. The Reds staan momenteel op een schandalige 10e plaats, terwijl City momenteel nog 1 puntje achter koploper Arsenal staat. Al weet iedereen allang dat Arsenal dit nooit, maar dan ook nooit zo lang vol gaat houden.

Dubbele kans Liverpool - 1X

Als we de bookmakers mogen geloven, dan is City de favoriet bij uitstek. Zo krijg je voor winst voor Liverpool in eigen huis bij Unibet al een quotering van 4,20(!). Bizar toch? Het is natuurlijk te verklaren door de huidige stand. Ondanks het feit dat City vorig jaar kampioen werd, verloren The Citizens beide potjes van Liverpool. Dit toont wel aan dat Liverpool absoluut geen peuleschil kan worden voor de ploeg van Pep Guardiola. Daarbij wist City dit seizoen ook niet te winnen bij Aston Villa en Newcastle. Wij zien daarom vooral veel kansen voor een dubbele kans voor Liverpool. Winst of een gelijkspel voor de thuisploeg levert je bij Jack’s een quotering van 1,98 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën