9 uit 3 voor het Nederlands Elftal

9 uit 3 voor het Nederlands Elftal

11-06-2022

De wedstrijden volgen elkaar in een rap tempo op, wat betekent dat het vanavond alweer de beurt aan Nederland is. Na 2 overwinningen op vreemde bodem is het zaak om vanavond in De Kuip tegen Polen het sterke begin in de Nations League een goed vervolg te geven. Naast Oranje staat ook de herhaling van de meest recente EK-finale tussen Engeland en Italië op het programma. Tot slot bekommeren we ons nog over Wales – België. Drie mooie wedstrijden die wij allemaal gaan voorzien van onze meest favoriete wedtip. Fijne zaterdag alvast!

Nederland – Polen

Uiteraard beginnen we deze preview met de voorbeschouwing op ons eigen kikkerlandje. Waar Nederland uiteindelijk in de laatste minuut van Wales won, ging Polen met 6-1 onderuit tegen de Rode Duivels. Aangezien Nederland met 11 compleet andere namen speelde, gaan we er vanuit dat vanavond de sterkste 11 weer aan de aftrap verschijnen. Dus met onder andere Depay, Bergwijn, Berghuis en Frenkie de Jong in de basis. Voor Polen is het de vraag hoe ze reageren op die gigantische uitglijder in Brussel. Wij zijn in ieder geval overtuigd van een overwinning van de ploeg van Koning Louis.

Beide teams gaan scoren

Wedstrijden van Nederland en Polen leveren met enige regelmaat de nodige doelpunten op. Zo scoorde Nederland in de laatste 6 thuiswedstrijden 23 keer en maakte Polen in de laatste 9 uitwedstrijden maar liefst 21 doelpunten. Wat dat betreft komen beide ploegen bijna altijd wel op het scorebord. Als we dit doortrekken naar onderlinge wedstrijden, dan blijkt dat Both Teams to Score een weddenschap is die in 5 van de laatste 6 wedstrijden van pas is gekomen. Daarom verwachten wij dat dit vanavond ook gaat gebeuren. Zeker als Lewandowski weer mee mag doen. Beide teams scoren levert je bij Jack’s een quotering van 2,06 op.

Doelpunt voor Bergwijn

Aangezien we de wedstrijd van Nederland niet zomaar voorbij willen laten gaan, geven we gewoon nog even een extra tip. Het lijkt erop dat veel spelers bij Nederland in vorm zijn. Daar is Steven Bergwijn er eentje van. Hij wilt natuurlijk maar al te graag laten zien wat hij kan, aangezien hij Spurs z.s.m. wil verlaten. Het was daarom ook niet voor niets dat hij weer een doelpunt maakte tegen België. Wij verwachten dat hij dit vanavond ook weer gaat doen. Met 5 goals uit zijn laatste 5 wedstrijden timmert hij sowieso lekker aan de weg. De quotering voor een goal van Bergwijn ligt bij Circus op 2,90.

Engeland - Italië

De volgende wedstrijd die we behandelen is waarschijnlijk op de papier de meest aantrekkelijke. Het gaat namelijk tussen de twee finalisten van het afgelopen EK, Engeland in Italië. Helaas dit keer niet op Wembley, maar het enigszins bescheiden Molineux van The Wolves. Engeland is redelijk matig begonnen aan de Nations League. Eén schamel puntje uit twee wedstrijden is namelijk allesbehalve overtuigend. Italië daarentegen wist afgelopen week voor het eerst in lange tijd weer eens een officiële wedstrijd te winnen. De Italianen kennende zijn ze tevreden met een puntje, terwijl Engeland vol gas moet geven. De grote vraag is natuurlijk of Engeland de Italiaanse muur kan bestrijden.

Dubbele kans voor Italië

Het valt op dat Engeland het de laatste jaren erg moeilijk heeft met Italië. Niet voor niets wisten ze de laatste 4 onderlinge ontmoetingen niet te winnen. Met het recente 1-1 gelijkspel in de EK-finale als laatste krachtmeting. En aangezien de Engelsen na een bizar zwaar jaar in de Premier League op hun laatste tenen lopen, verwachten wij dat zij dit vanavond ook niet gaan doen. Een dubbele kans X2 voor Italië kan hierin wel eens de juiste keuze zijn. De quotering hiervoor ligt bij Jack’s op 1,98.

Wales – België

Dat België de nederlaag tegen Nederland afgelopen woensdag heeft goedgemaakt is duidelijk. Maar liefst 6 doelpunten maken tegen Polen is niet iets wat heel veel ploegen voor elkaar krijgen. Eens te meer blijkt dat België toch gewoon de nummer 2 van de wereld is. Vanavond nemen ze het op tegen Wales, de ploeg waarvan Nederland afgelopen week met 2-1 wist te winnen. Wales zal echter wel in een iets sterkere opstelling gaan spelen, waarbij spelers als Bale en Ramsey ongetwijfeld in de basis zullen staan. België zal hoe dan ook moeten winnen om Nederland te kunnen achtervolgen. En zoals Jan Vertonghen in een recent interview al aangaf zien ze de Nations League toch echt als een prijs.

Winst voor de Belgen

België is het aan z’n stand verplicht vanavond te winnen van Wales. Ze hebben simpelweg veel betere spelers en reizen ongetwijfeld met genoeg vertrouwen richting Cardiff. De quotering voor winst voor de Rode Duivels is zeer aangenaam, waardoor we deze weddenschap ook ten zeerste aanraden. De quotering ligt namelijk bij Holland Casino op 2,00, een prachtige verdubbelaar.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën