Ajax-Jagiellonia voorspellingen en tips

Ajax-Jagiellonia voorspellingen en tips

27-08-2024

Ajax staat al met één been in de Europa League na de 1-4 overwinning van vorige week in Polen. Donderdagavond kunnen ze het in eigen huis gaan afmaken. In dit artikel delen wij onze voorspellingen en wedtips voor Ajax-Jagiellonia en zorgen wij ervoor dat jij goed voorbereid aan deze wedstrijd kunt beginnen.

Pak 7 Free Bets van €11

Bookmaker 711 biedt sinds kort sportweddenschappen aan! Deze aanbieder gebruikt dezelfde odds provider als Unibet en BetMGM en heeft fantastische promoties. Als nieuwe speler krijg je namelijk 7 Free Bets van €11 als je een eerste weddenschap plaatst van €10. Dit is toch een fantastisch aanbod?! Deze kans kun je niet laten liggen, dus maak hier een account aan en grijp die Free Bets!

Ajax-Jagiellonia Bialystok voorbeschouwing

Vorige week hebben liefhebbers van Ajax eindelijk weer eens een Ajax gezien dat het balletje lekker rond tikte en ook nog eens vier keer scoorde. Natuurlijk werd er al snel gesproken over de matige tegenstander, maar toch moet dit de ploeg van Francesco Farioli een boost geven. Helemaal omdat Europa League voetbal dankzij de 4-1 zege in Polen zo goed als veilig is gesteld. Om de campagne glansrijk af te sluiten moet er nog wel gewonnen worden van Jagiellonia Bialystok. Wij helpen jou op weg met een paar mooie wedtips.

Dat Ajax in een overgangsfase zit weet inmiddels iedereen. Het afgelopen seizoen was een regelrechte ramp, waardoor men enigszins in de financiële problemen zit. Spelers moeten worden verkocht en Europees voetbal is eigenlijk noodzakelijk. Dit laatste is iets wat de Amsterdammers hoe dan ook hebben bereikt. En dat is toch knap onder leiding van een nieuwe trainer. Zeker omdat de recordkampioen van Nederland drie voorrondes moest overleven. Geeft de ruime zege van vorige week voldoende vertrouwen voor een nieuw, goed resultaat?

Bij Jagiellonia Bialystok gaat het goed mis de laatste weken. De ploeg die vorig seizoen voor het eerst ooit Pools kampioen werd, verloor de laatste tijd steevast en kreeg het ene na het andere doelpunt om de oren. Afgelopen weekend ging het weer mis voor de club gelegen aan de grens met Wit-Rusland. Katowice was met 3-1 te sterk waardoor het aantal nederlagen op rij nu op vijf staat. Weet Ajax het klusje te klaren? Of kunnen de Polen voor een mirakel zorgen? Hier komen onze wedtips!

Ajax-Jagiellonia Bialystok voorspelling

Na een week volop trainen van Ajax verwachten wij dat zij scherp voor de dag komt. Ze willen ongetwijfeld wat terug doen voor de onvoorwaardelijke steun van de supporters die ze de laatste jaren zo hebben teleurgesteld. De Poolse tegenstander lijkt het ideale voer om dit voor elkaar te krijgen. Wij denken dat we opnieuw een leuke pot voorgeschoteld krijgen met minimaal vier treffers. Dit gebeurde overigens in de laatste vier duels van de Polen. Meer dan 3,5 doelpunten levert je bij ZEbet een quotering van 1,92 op.

Check de actuele Europa League Kwalificatie quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Ajax-Jagiellonia Bialystok odds

Een van de opvallendste spelers aan Ajax-zijde vorige week was de jonge Belg Mika Godts. Hij legde zijn tegenstanders meerdere keren in de luren en was met een kopbal belangrijk. Toch miste hij ook nog een aantal kansen die er eigenlijk gewoon in moesten. Wij denken dat hij vandaag weer een basisplek krijgt en zichzelf wil laten zien voor eigen publiek. Een nieuwe treffer voor Mika Godts levert je bij bookmaker BetMGM een quotering van 2,20 op.

Check de actuele Europa League Kwalificatie odds nu in onze Oddsvergelijker.


logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën