Ajax op bezoek in Napels

Ajax op bezoek in Napels

12-10-2022

Vanavond staat het gehele Nederlandse voetbal in het teken van de wedstrijd tussen Napoli en Ajax. Vorige week leidde Ajax z’n grootste nederlaag ooit in Europees verband, waardoor de Amsterdammers even keihard met de neus op de feiten werden gedrukt. En dan moet je een week later op bezoek bij dezelfde tegenstander die je zo hard heeft afgestraft. Ga er maar aan staan. Laten we hopen dat het in ieder geval beter gaat dan een week geleden. Naast de wedstrijd van Ajax staan er uiteraard nog 7 Champions League wedstrijden op het programma, waarbij wij de wedstrijden tussen Barcelona en Inter Milan en Glasgow Rangers en Liverpool extra zullen toelichten. 

Napoli - Ajax

Vorige week dinsdag werd Ajax na een redelijk begin met 6-1 weggevaagd door Napoli. Een regelrechte schande voor Ajax, aangezien het bijna leek of een aantal spelers er met de pet naar gooiden. Een zeer matige vertoning die overigens werd gevolgd door een op het oog eenvoudige zege op FC Volendam. Niets is echter minder waar, aangezien de Volendammers na een 3-0 achterstand bijna nog terug wisten te komen tot een 3-3 gelijkspel. Napoli kende een uitstekende generale door met 4-1 te winnen op bezoek bij het gepromoveerde Cremonese. Door deze zege en het puntverlies van Atalanta gaan de Napolitanen momenteel alleen aan kop in de Serie A. Daarbij zijn zij bij winst verzekerd van een plek bij de laatste 16 van Europa. 

Meer dan 3,5 doelpunten

Als we kijken naar de wedstrijden van Napoli en Ajax, dan valt op dat er vaak veel wordt gescoord. Beide teams zijn aanvallend ingesteld, waarbij het momenteel vooral de ajacieden zijn die het achterin niet helemaal op orde hebben. Hierdoor hebben wij de verwachting dat we net als vorige week een flink aantal goals gaan zien. Het zullen er misschien niet opnieuw 7 zijn, toch denken wij dat het er meer dan 3,5 zullen zijn. Dit levert je bij Jack's een quotering van 2,08 op. 

Bij bookmaker Jack's kun je nog steeds profiteren van de prachtige welkomstbonus. Je krijgt namelijk een Free Bet ter hoogte van jouw eerste storting tot een maximum van €50. Die Free Bet kun je dan weer inzetten op deze prachtige Champions League avond! Heb je nog geen account? Maak deze dan aan via deze linken profiteer snel!

Super Odds bij Circus

We zijn inmiddels gewend dat Circus zo nu en dan met bizarre Super Odds op de proppen komt. En dat is deze week niet anders. Heb jij nog geen account bij Circus? Dan is dit jouw kans om wel heel eenvoudig tot €50 te komen. Indien jij denkt dat Ajax minimaal 1x tot scoren komt, dan ontvang je een quotering van 50,00(!). Zo kan één goal van Ajax, de ploeg die ondanks de mindere vorm toch elke wedstrijd scoort, je binnen 1 klap €49 euro rijker maken. Registreer je via deze link en maak hier vandaag nog gebruik van!

Doelpunt Mohammed Kudus

Er zijn maar weinig spelers bij Ajax die dit seizoen lekker presteren in Europa. Eén van de spelers die dit wel doet is de Ghanees Mohammed Kudus. De tot spits gebombeerde Afrikaan wist tot nu toe in alle drie de Champions League wedstrijden te scoren, waardoor wij verwachten dat hij dit kunstje opnieuw gaat herhalen. En dat tegen een quotering van 4,75 bij bet365. Die laat je toch niet lopen?

FC Barcelona - Inter Milan

Een andere wedstrijd tussen twee grootmachten is die tussen FC Barcelona en Inter Milan. Vorige week wisten de Italianen enigszins discutabel met 1-0 te winnen in het eigen Giuseppe Meazza, waardoor Barcelona vanavond absoluut niet mag verliezen. De Spanjaarden verkeren gelukkig in vorm en gaan zelfs aan kop in de nationale competitie. Daarbij moet gezegd worden dat ze afgelopen weekend tegen Celta de Vigo wel door het oog van de naald kropen en Marc-André ter Stegen dankbaar mogen zijn dat hij zijn ploeg op de been hield. Inter wist afgelopen weekend eindelijk weer eens te winnen in de Serie A door Sassuolo met 2-1 te verslaan. Neemt Inter nog verder afstand van Barcelona? Of blijven de 3 punten in Camp Nou?

Minder dan 2,5 doelpunten

Als we de bookmakers mogen geloven is Barcelona de favoriet bij uitstek. Daarbij kunnen we met een 1,45 voor winst van de Catalanen niet heel veel. Dus zijn we eens in wat andere statistieken gedoken. Zowel Barcelona als Inter Milan schieten de laatste wedstrijden niet bepaald met scherp. Barcelona scoorde de laatste 3 wedstrijden maar 2 keer, terwijl Inter het met 5 goals in de laatste 4 wedstrijden ook niet bepaald denderend doet. Wij denken daarom dat er vanavond minder dan 2,5 keer wordt gescoord. Dit voorspelden wij ook in de heenwedstrijd vorige week, waarbij we aan een 1-0 winst genoeg hadden. Minder dan 2,5 doelpunten levert je bij Circus een quotering van 2,41 op. 

Glasgow Rangers - Liverpool

Voor Liverpool staat er vanavond een uiterst belangrijke pot op het programma. Indien zij winnen van Glasgow Rangers, dan is de kans groot dat ze al bijna door zijn in de Champions League. En dat is nodig, aangezien het dramatisch gaat in de Engelse Premier League. Afgelopen weekend werd weer verloren, waardoor The Reds momenteel op de 10e plek staan. Voor een club als Liverpool is dit uiteraard onacceptabel. Gelukkig treffen ze met de Rangers van Giovanni van Bronckhorst een ploeg die weinig te zoeken heeft in de Champions League. Na 3 wedstrijden is nog niet gescoord.

Meer dan 1,5 schot op doel - Mohamed Salah

Vele ogen zullen bij Liverpool weer gericht zijn op de Egyptenaar Mohamed Salah. De steraanvaller ondergaat een redelijk seizoen en is als vanouds veel betrokken bij goals en assists. In de heenwedstrijden tipten wij op meer dan 1,5 schoten op doel voor de Egyptenaar. En dat kwam uit. Ook nu is de quotering weer aangenaam. Omdat wij denken dat Liverpool veruit de sterkste gaat zijn vanavond, verwachten wij dat Salah weer veelal in de buurt van het vijandelijke strafschopgebied gaat komen. En daarin is de aanvaller bijna altijd scherp. Meer dan 1,5 schot op doel levert je bij Unibet een quotering van 2,40 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën