Ajax op zoek naar 9 punten

Ajax op zoek naar 9 punten

19-10-2021

Als een wervelwind is Ajax van start gegaan in Poule C van de Champions League. Met een doelsaldo van 7 doelpunten voor en 1 tegen staan de Amsterdammers aan kop. Tegenstander van vanavond, Borussia Dortmund, won ook twee keer, maar deed dat iets minder overtuigend. Wat kan Ajax tegen de nummer twee van Duitsland?

Doelpuntenspektakel in de Johan Cruyff ArenA

Ajax is licht favoriet volgens de bookmakers en dat is niet geheel onlogisch gezien het feit dat de topscorer van de Champions League bij Ajax in de basis staat. De Duitsers schijnen ook wel een aardig spitsje te hebben, maar die mag toch niet de veters strikken van Haller? Desondanks durven wij het niet aan om op Ajax in te zetten.

Wat wij wel gaan doen? Inzetten op meer dan 3.5 doelpunt! Bij Ajax staat er een bejaarde keeper op doel die nog langzamer naar de hoek gaat dan Edwin van der Sar met zijn 50 jaar zou doen. Dit leverde al een tegendoelpunt op in Lissabon en met de aanvallende krachten van Dortmund vrezen wij het ergste. Ook de verdediging van Dortmund is niet al te best. Met 14 tegendoelpunten in 8 wedstrijden in de Bundesliga is het duidelijk dat hier kansen liggen voor Ajax. De Amsterdammers scoren graag en dus pakken wij deze lekker mee.

Zijn er nog andere interessante bets? Zekerrr! Wat dacht je van een assistje van Antony? Onze vrienden van BetCity.nl geven je een quotering van 5.00. Of Ajax meer dan 55.5% balbezit voor een mooie verdubbelaar van 2.00? Wij zien het zeker gebeuren!

Mo Salah schiet Liverpool naar de overwinning

Atletico Madrid tegen Liverpool, dit wordt echt niet leuk om naar te kijken. Op je tweede scherm hoef je hem dus niet aan te zetten, zet gewoon alleen de push notificaties aan van je livescore-app. Waarschijnlijk valt er één doelpunt en wij denken dat Liverpool deze gaat prikken. Volgens zijn trainer is Mo Salah de beste speler van de wereld, dus moet hij het gaan doen voor de Scousers. Mo Salah scoort en wint gaat 3.90 keer je inzet, maar als je hem iets veiliger wilt spelen dan pak je of Liverpool winst of Mo Salah scoort.

Manchester United moet aan de bak in Poule F

Het United van Ole Gunnar Solksjaer is de laatste wedstrijden niet echt in vorm. Van de laatste 5 potjes werd er slechts één gewonnen en in Poule F staan ze op een gedeelde tweede plaats, samen met Young Boys. Er staat een thuiswedstrijd op het programma tegen Atalanta en dat wordt een zware kluif. Wij zien de Italianen wel stunten en spelen een X2 voor Atalanta op 2.04.

Heb jij nog wedtips?

Deel ze via Instagram Stories met ons en wij delen het weer met onze volgers.

Maak een account aan bij BetCity.nl

Als je nu een account aanmaakt bij BetCity.nl, dan kun jij gebruik maken van de Boosted Odds promotie. Deze promotie geeft je maar liefst een quotering van 7.00 als Ajax vanavond wint! De maximale inzet is 5 euro. Registreer je via deze link en pak deze kans!

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën