Ajax tegen Napoli

Ajax tegen Napoli

04-10-2022

We hebben er eventjes op moeten wachten, maar vanavond barst het Champions League spektakel weer los. De wedstrijd die voor ons het meest in het oog springt is uiteraard die tussen Ajax en het Italiaanse Napoli. Een wedstrijd die nu alweer wordt gezien als ‘de wedstrijd van het seizoen’ in Amsterdam en omstreken. Naast deze kraker in groep A staan er vanzelfsprekend nog een aantal mooie potjes op het programma. Zo gaat FC Barcelona op bezoek bij Inter Milan en ontvangt Liverpool de Glasgow Rangers van Giovanni van Bronckhorst. Wij bereiden je voor elke wedstrijd en voorzien je van een mooie wedtip per wedstrijd.

Ajax - Napoli

Ajax is bezig aan een zeer magere reeks. Geen van de laatste 3 potjes werden gewonnen, waardoor de Amsterdammers momenteel zowel in de Champions League en de Eredivisie eventjes achter de feiten aanlopen. Er hoeft echter maar weinig te gebeuren en de sfeer is weer positief. Hiervoor moet wel worden afgerekend met het ijzersterke Napoli. De ploeg van Luciano Spalletti staat momenteel bovenaan in de Serie A en wist beide Champions League wedstrijden eenvoudig te winnen. Voor Ajax zit er echter niets anders op dan deze pot te winnen. Vooral om nog hoop op overwintering in het miljardenbal te kunnen hebben.

Een overwinning voor Ajax

Ondanks dat het momenteel even moeizaam gaat, stijgt Ajax in de Champions League met enige regelmaat boven zichzelf uit. Dat hebben we bijvoorbeeld vorig jaar wel gezien in de thuiswedstrijd tegen Borussia Dortmund. Wij verwachten dat Ajax, ondanks de goede vorm van de Italianen, vanavond gaat winnen. Dit levert je bij Unibet een quotering van 2,30 op. Een hele mooie quotering!

Doelpunt Mohammed Kudus

Naast een overwinning van Ajax verwachten wij ook een doelpunt van de Ghanees Mohammed Kudus. De spits scoort er de laatste wedstrijden flink op los en wist zowel tegen Rangers als Liverpool het net te vinden. In zijn laatste 4 basisplaatsen wist hij dan ook 5x te scoren. Een doelpunt van Mohammed Kudus levert je bij bet365 een quotering van 3,40 op.

Super Odds bij Circus

Over Circus gesproken trouwens… deze bookmaker heeft een geweldige actie voor jou! Indien jij nog geen account hebt bij bookmaker Circus, dan is dit jouw moment. Je ontvangt namelijk een quotering van maar liefst 50,00 als Ajax minimaal gelijkspeelt. Dit wil zeggen dat jij €1 kan inzetten op Ajax, waarbij winst voor Ajax of een gelijkspel er in een klap voor zorgt dat jij €49 euro rijker bent! Registreer je via deze link en maak gebruik van deze fantastische actie!

Inter Milan - FC Barcelona

De tweede wedstrijd van vandaag gaat tussen twee absolute grootmachten. Waar de ene ploeg momenteel aanmoddert in de Serie A, gaat de ander sinds afgelopen weekend zelfs aan kop in La Liga. We hebben het natuurlijk over Inter Milan en FC Barcelona. Samen met Bayern München is het aan beide voormalig Champions League winnaars om te bepalen wie er ook na het WK in Qatar nog aanwezig zal zijn in het grootste clubtoernooi ter wereld. Waar Barça de laatste wedstrijden allemaal wist te winnen, gaat het zoals gezegd bij Inter lastiger. Afgelopen weekend werd er voor de tweede keer op rij verloren in de Serie A, waarin AS Roma met 1-2 te sterk was in het wereldberoemde San Siro. Kunnen de Nerazzurri zich vanavond herpakken?

Minder dan 2,5 doelpunten

Tijdens de wedstrijden van beide ploegen tegen Bayern München voorspelden wij dat er minder dan 2,5 doelpunten werden gescoord. Deze voorspelling kwam uit en is voor ons een van de redenen dit ook vanavond weer te verwachten. De thuisploeg heeft moeite met scoren. Iets wat overigens opvallend is aan een ploeg met zoveel aanvallende kwaliteiten. Ook gezien de onderlinge geschiedenis van beide ploegen kunnen we zeggen dat er vaker minder dan meer dan 2,5 doelpunten vallen. De quotering voor minder dan dan 2,5 doelpunten ligt bij Jack’s op 2,38. Speel jij met ons mee?​

Liverpool - Glasgow Rangers

De laatste wedstrijd die we vandaag behandelen gaat tussen Liverpool en Glasgow Rangers. Op het eerste oog een eenvoudige wedstrijd voor The Reds, aangezien de Rangers voorlopig nog niets te zoeken hebben in de Champions League. Een kleine kanttekening is wel dat het bij Liverpool ook nog niet van een leien dakje gaat. Zo kwam de ploeg van Virgil van Dijk afgelopen weekend niet verder dan een 3-3 gelijkspel tegen Brighton and Hove Albion. Voor Liverpool is dit een wedstrijd die gewonnen moet worden. En wij hebben hier veel vertrouwen in. Net als de bookmakers overigens.

Mohamed Salah - Meer dan 1,5 schoten op doel

De kans is aannemelijk dat Liverpool vol op de aanval speelt en tot veel kansen gaat komen. De speler die hier regelmatig bij betrokken is, is natuurlijk de Egyptische wereldster Mohamed Salah. We hebben hem onlangs tegen Ajax nog zien scoren en diverse doelpogingen zien ondernemen. Ook afgelopen weekend was hij weer een aantal keer dichtbij een doelpunt. Wij verwachten dat hij, zeker tegen een ploeg als de Rangers, veelal in het vijandelijke gebied gaat komen en meer dan 1,5 keer op doel gaat schieten. Dit levert je bij Jack's een quotering van 1,72 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën