Ajax-Vojvodina voorspelling en tips

Ajax-Vojvodina voorspelling en tips

23-07-2024

Het EK is net afgelopen, maar gelukkig staat het nieuwe voetbalseizoen alweer op het punt van beginnen! Ajax moet alweer aan de bak om Europees voetbal voor dit seizoen veilig te stellen. Daarvoor moet er in een tweeluik worden afgerekend met FK Vojvodina Novi Sad. In dit artikel delen wij onze voorspellingen en wedtips voor Ajax-FK Vojvodina en zorgen wij ervoor dat jij goed voorbereid aan deze wedstrijd kunt beginnen.

Pak 7 Free Bets van €11

Bookmaker 711 biedt sinds sportweddenschappen aan! Deze aanbieder gebruikt dezelfde odds provider als Unibet en BetMGM en heeft fantastische promoties. Als nieuwe speler krijg je namelijk 7 Free Bets van €11 als je een eerste weddenschap plaatst van €10. Dit is toch een fantastisch aanbod?! Deze kans kun je niet laten liggen, dus maak hier een account aan en grijp die Free Bets!

Ajax-Vojvodina voorbeschouwing

We zijn eigenlijk pas net klaar met het EK en de Olympische Spelen staan op het punt van beginnen. Toch begint het echte werk voor Ajax deze week met de wedstrijd tegen het Servische Vojvodina. Na de behaalde vijfde plaats in het vorige Eredivisie-seizoen zijn de Amsterdammers veroordeeld tot de tweede voorronde van de Europa League. Onder leiding van de nieuwe trainer Francesco Farioli lijkt de glimlach weer enigszins teruggekeerd. Maar kan deze lach ook worden omgezet in goed spel?

Als er iets opvalt aan de voorbereiding van de Amsterdammers, dan is het wel het feit dat er qua spelers nog weinig veranderd is. Bertrand Traoré is dan wel aangetrokken, in actie kwam hij nog niet. Eigenlijk is het wachten op het verkopen van spelers als Josip Sutalo, Borna Sosa en Chuba Akpom, voordat Ajax echt door kan pakken op de transferlijst. Achterin lijkt de boel overigens wel wat beter in orde. Waar de tegendoelpunten vorig jaar om de oren vliegen, lijkt het achterin iets stabieler te zijn. Hier komt onze voorspelling voor Ajax-Vojvodina:

Ajax-Vojvodina voorspelling

Zoals gezegd lijkt het achterin wat beter te staan bij de Amsterdammers. In de vijf gespeelde oefenduels kregen doelmannen Diant Ramaj en Remko Pasveer pas drie doelpunten tegen. Wij denken dat Ajax de bovenliggende partij gaat zijn en de Serviërs op een nederlaag gaat trakteren. Iets wat we zeker mogen verwachten. Ook denken we dat Ajax het doel schoon houdt. Ajax wint zonder tegendoelpunt levert je bij 711 een quotering van 1,97 op.

Check de actuele Europa League Kwalificatie quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Ajax-Vojvodina odds

​Wij hebben zin in het nieuwe seizoen en hebben toch hogere verwachtingen bij Ajax in vergelijking met vorig jaar. Opvallend is ook dat de tegenstander uit Servië aanvallend voetbal lijkt te spelen. Kijk alleen al naar de recente uitslagen. In de laatste vier duels vielen er namelijk 14 treffers te noteren, een gemiddelde van 3,5 doelpunten per duels. Wij denken dat we vandaag ook een mooie pot voorgeschoteld krijgen. Meer dan 3,5 doelpunten levert je bij BetMGM een quotering van 2,10 op.

Check de actuele Europa League Kwalificatie odds nu in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën