AZ-FC Utrecht voorspellingen en tips

AZ-FC Utrecht voorspellingen en tips

27-09-2024

De mooiste wedstrijd van speelronde 7 in de Eredivisie is het duel tussen AZ Alkmaar en FC Utrecht. Gek genoeg hebben we het hier toch over de nummers twee en drie van de huidige ranglijst. Beide ploegen leden pas eenmaal puntenverlies dankzij gelijke spelen tegen respectievelijk FC Groningen en SC Heerenveen. Na deze wedstrijd wordt duidelijk wie het weekend eindigt als nummer twee van de ranglijst. Wij vertellen je alles over dit duel en geeft je een zorgvuldig uitgezochte voorspelling!

7 x €11 Free Bets

De Eredivisie is ook dit jaar weer een genot om naar te kijken. De doelpunten vliegen als warme broodjes over de toonbank. Dat kan ook gelden voor het binnenhalen van leuke geldprijzen. Wedden bij nieuwe bookmaker 711 kan hier aan bijdragen, aangezien zij jou dagelijks op hoge odds trakteren Dit jouw kans om te profiteren van een geweldige welkomstbonus bij deze gloednieuwe aanbieder van sportweddenschappen. Een registratie levert jou namelijk 7 Free Bets van €11 op. Anders gezegd, een welkomstbonus van in totaal €77. Dat is nog eens een warm welkom!

AZ-FC Utrecht voorbeschouwing

Vorig seizoen waren er veel twijfels rondom de aanstelling van Maarten Martens als trainer van AZ Alkmaar. Pascal Jansen moest zijn biezen pakken en zowaar was het de Belgische oud-middenvelder die het stokje overnam. Het begin was dramatisch te noemen met louter saaie duels en weinig punten. Dit seizoen gaat het echter de goede kant op met de Alkmaarders. De ploeg is nog ongeslagen in de Eredivisie en ziet een groot aantal jongelingen een zeer hoog niveau halen. Is dat dan de hand van Maarten Martens?

Er werd de laatste jaren vaak wat lacherig gedaan over de verrichtingen van FC Utrecht. De Domstedelingen genieten jaarlijks van een leuke financiële bijdrage van Frans van Seumeren, maar krijgen het maar niet voor elkaar om de top te bestormen. Dit jaar lijkt het echter beter te gaan. Er is nog niet verloren en er werden maar liefst vier van de vijf duels gewonnen. Waaronder een duel tegen FC Twente. Kan FC Utrecht ook stunten in het AFAS Stadion? Hier komen onze wedtips!

AZ-FC Utrecht wedtips

Kan jij je de waanzinnige 5-5 van het seizoen 2022-2023 nog herinneren? Het was een duel waarin de inmiddels uit de Eredivisie vertrokken spitsen Pavlidis en Douvikas beiden een hattrick scoorden. Het was daarnaast een voorbode van vier duels op rij die na 90 minuten in een gelijkspel eindigden. Wij gaan vandaag voor een buitenkansje en zetten in op een wedstrijd zonder winnaar. Een gelijkspel tijdens AZ Alkmaar - FC Utrecht levert je bij bookmaker 711 een quotering van 4,20 op.

Check de actuele Eredivisie odds in onze Oddsvergelijker.

AZ-FC Utrecht odds

Een van de smaakmakers van het huidige FC Utrecht is Noah Ohio. De man met de mooie voetbalnaam is nog altijd pas 21 jaar oud maar lijkt dit jaar zijn absolute doorbraak te kennen. Hij scoorde al drie keer in vijf duels en is wekelijks betrokken bij gevaar voor het vijandelijke doel. Wij denken dat hij ook tegen AZ Alkmaar het doel onder vuur gaat nemen. Meer dan 0,5 schoten op doel van Noah Ohio levert je bij bookmaker BetMGM een quotering van 1,75 op.

Check de actuele Eredivisie odds in onze Oddsvergelijker.


logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën