AZ gaat niet verliezen in de Kuip

AZ gaat niet verliezen in de Kuip

05-11-2021

Deze week waren we geweldig in vorm met onze Champions League preview. Het emotiebetje op Ajax. Chelsea wint en houdt de nul. En wat dacht je van Wan Bissaka? Die strooide met passes en kwam boven de 41,5 uit. Allemaal gewonnen. Onze Engelse vriend Kieran Trippier gaf maar liefst drie passes in de laatste 20 minuten van de wedstrijd, waarmee hij precies één pass te kort kwam om ook deze weddenschap winnend te maken. Zonde! 

Het Europees voetbal is weer achter de rug en we kijken vooruit naar een prachtig voetbalweekend!

Een gevoelige kraker in de Eredivisie

Feyenoord en AZ nemen het zondag aan het eind van de middag tegen elkaar op in De Kuip. Trainer Arne Slot, die door AZ ontslagen werd nadat bekend werd dat hij met Feyenoord sprak, gaat de strijd aan met zijn oude club. Na een moeizame start zijn de Alkmaarders opgeklommen naar de negende plaats met vier overwinningen in de laatste vijf wedstrijden. Feyenoord heeft na Ajax het minste puntverlies geleden en doet het vrij goed dit seizoen. 

Op basis van het feit dat Feyenoord moeizaam tot een overwinning kwam tegen Sparta, Cambuur en een gelijkspel behaalde tegen RKC, verwachten wij dat AZ hier wel een resultaat kan gaan pakken. Onze tip? Dubbele kans X2 voor een quotering van 1,80.

De lekke verdediging van PSV

PSV wordt geteisterd door blessures en raakt op dit moment de ene na de andere speler kwijt. Ondanks het 0-0 gelijkspel deze week in de Europa League, is de verdediging toch aan de onstabiele kant. Wat niet onstabiel is, is de scoringsdrift van Mats Seuntjens. Met zes doelpunten dit seizoen doet hij mee in de bovenste regionen van de topscorerslijst. Dat is ook wel een beetje het enige wat dit seizoen positief is aan Fortuna Sittard, want het is verder om te huilen.

Seuntjens speelt dus tegenwoordig in de spits, neemt alle penalties en is lekker op dreef. Bookmaker BetCity.nl geeft je een quotering van 4,30 als Matsie scoort. Dat is een mooie! Daarnaast fluit Pol van Boekel en die gaf vorige seizoen twaalf penalties in 21 wedstrijden. Kortom: een mooi moyenne als het om strafschoppen gaat.

Utrecht profiteert van de zware week van Vitesse

Als Feyenoord-AZ begint, trapt Vitesse in de Gelredome af tegen FC Utrecht. De Arnhemmers hebben een pittige uitwedstrijd tegen de Spurs achter de rug en hebben een beperkte tijd om zich voor te bereiden op de wedstrijd tegen FC Utrecht. De Domstedelingen zijn dit seizoen on fire en staan op een mooie derde plek. 

De bookmakers geven je een quotering van 2,30 als FC Utrecht wint. Wij zien dit zeker gebeuren, gezien de goede vorm van FC Utrecht en het feit dat Vitesse dit seizoen al twee keer eerder verloor na een Europese wedstrijd. 

Schoten op doel – poging twee

Het zat niet mee vorige week. We hadden nul goede voorspellingen gedaan op dit vlak. Dikke pech, kan gebeuren. Maar: de aanhouder wint, dus we wagen weer een poging. Deze week komen de volgende spelers in aanmerking voor een bet

  • Delano Burgzorg schiet meer dan 0,5 keer op doel. Quotering: 2,50.

In tien Eredivisiewedstrijden schoot de beste man 16 keer in de richting van het doel. Dertien daarvan waren daadwerkelijk op doel. Deze weddenschap moet zeker haalbaar zijn tegen FC Twente, want de verdediging van de Tukkers is niet helemaal waterdicht. 

  • Mazraoui meer dan 0.5 schoten op doel. Quotering 2.30

Ajax neemt het thuis op tegen Go Ahead Eagles en de vraag is niet of Ajax wint, maar of het regent in de Johan Cruijff Arena. En met regenen bedoelen we doelpunten. Mazraoui speelt in dit soort wedstrijden praktisch als een extra aanvaller en is regelmatig in de buurt van het zestienmetergebied te vinden. Dit seizoen schoot hij in tien wedstrijden twaalf keer richting het doel en zeven daarvan waren op doel.

De bovenstaande weddenschappen kun je alleen plaatsen bij bookmaker bet365.

Heb je al een account bij deze bookmakers?

  • Bij bookmaker bet365 krijg je een welkomstbonus van 100% tot €100 als je via deze link een account aanmaakt!
  • Bij BetCity.nl krijg je een €20 Free Bet als je een storting doet van €20. Pak deze bonus via deze link.
Geniet van de wedstrijden en je welverdiende weekend!
logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën