AZ gaat voor 12 punten

AZ gaat voor 12 punten

13-10-2022

Het is weer donderdag en dat betekent dat we vanavond zowel PSV, Feyenoord als AZ Alkmaar in actie gaan zien komen in de Europa- en Conference League. Het is zo’n avond waar heel voetbal liefhebbend Nederland naar uitkijkt, aangezien de belangen nu eenmaal groot zijn. Zeker als we kijken naar de poules van PSV en Feyenoord moet er vanavond gewonnen worden. AZ Alkmaar is al bijna door en is het Nederlands voetbal van dienst door het verzamelen van vele punten voor de UEFA Coëfficiëntenlijst. Wij bereiden je voor op de wedstrijden van alle drie de ploegen en geven je per wedstrijd één wedtip.

PSV - FC Zürich

We beginnen met PSV, de ploeg die vorige week met 5-1 wist te winnen op bezoek bij het Zwitserse FC Zürich. Deze wedstrijd leek wel gespeeld te worden tegen een veredelde amateurploeg. Toch kwam PSV zeer positief voor de dag en wonnen zij ruim aan de hand van Yorbe Vertessen en Cody Gakpo. De wedstrijd vanavond moet worden gewonnen om goede zaken te doen in de groep met Arsenal en Bodø/Glimt. Hierin is nu al duidelijk dat de Eindhovenaren samen met de Noren gaan uitmaken wie er met Arsenal doorgaat naar de tweede ronde. FC Zürich is overigens nog steeds zonder overwinning in de Zwitserse competitie. Hierdoor staat de ploeg na 10 wedstrijden nog steeds onderaan.

Doelpunt Cody Gakpo

De man in vorm bij PSV is zonder twijfel Cody Gakpo. De Eindhovenaar presteert buitengewoon en zag zijn statistieken vorige week zelfs worden vergeleken met die van Erling Braut Haaland. Natuurlijk doet Gakpo het in de Eredivisie en Europa League, maar alsnog is het een teken dat Gakpo geweldig bezig is en mikt op een basisplaats op het aankomende WK in Qatar. Wij verwachten ook vanavond minimaal 1 goal tegen het nietige FC Zürich. Dit levert je bij Jack’s een quotering van 1,93 op.

Feyenoord - FC Midtjylland

Voor Feyenoord staat vanavond een zeer belangrijke wedstrijd op het programma. In een poule waarin iedereen van iedereen lijkt te kunnen winnen moeten de Rotterdammers zeker de thuiswedstrijden zien te winnen. Dat is overigens is waar de Rotterdammers bijna altijd wel in slagen. Vorige week werd een 2-0 voorsprong op bezoek in Denemarken jammerlijk verspeeld. Wel moet worden gezegd dat een gelijkspel verdiend was. Indien Feyenoord vanavond wint dan hebben de Rotterdammers de koppositie in handen. De generale tegen FC Twente werd eenvoudig met 2-0 gewonnen, waardoor het met de moraal van de ploeg van Arne Slot wel goed lijkt te zitten. De Denen doen het erg wisselvallig in de Deense Superliga met een 5e plek als gevolg. Wel werd afgelopen weekend knap van AGF Aarhus gewonnen door een laat doelpunt van Dreyer.

Meer dan 3,5 doelpunten

Feyenoord en Europa betekent doelpunten. Veel doelpunten. In elk van de drie wedstrijden tot nu toe werd meer dan 3,5 keer gescoord. En dit is iets dat we ook vorig jaar in de Conference League regelmatig tegenkwamen. Om die reden verwachten wij dat er vanavond ook weer meer dan 3,5 keer wordt gescoord. Dit levert je bij Unibet een quotering van 2,43 op.

Apollon Limassol - AZ Alkmaar

De laatste wedstrijd is er eentje van de Nederlandse koploper AZ Alkmaar. Het klinkt nog steeds vreemd, maar het zijn toch echt de Alkmaarders die dit seizoen het beste presteren van alle Nederlandse ploegen. In de Conference League staan ze op 9 uit 3, terwijl ze in de nationale competitie zowel Ajax, PSV als Feyenoord vooralsnog onder zich weten te houden. Een bijzonder knappe prestatie van de ploeg van Pascal Jansen, aangezien ze de laatste jaren toch de nodige spelers hebben zien vertrekken. Op bezoek in Cyprus kan AZ overwintering in de Conference League officieel veilig stellen. En dat tegen de nummer twee van Cyprus.

Winst AZ

Wij hebben bijzonder veel vertrouwen in AZ. Ook als het gaat om Europese wedstrijden, dan staan de Noord-Hollanders absoluut hun mannetje. Het mogen dan wel niet de grootste tegenstanders zijn, winnen is ook een kunst. Aangezien AZ in de winning mood is en absoluut beter zijn dan de Cyprioten, verwachten wij dat AZ ook vanavond gaat winnen. Winst voor AZ levert je bij bet365 een quotering van 1,83 op.

Alle Nederlandse clubs winnen

Denk jij nou dat alle drie de Nederlandse clubs vanavond gaan winnen? Bij Jack's hebben ze de Jack's Specials en dat betekent dat deze combinatie weddenschap geboost is! De normale quotering zit tussen de 3,50 en 3,75, maar bij Jack's krijg je een quotering van 4,25. Dat is een verhoging van maar liefst 13,33% en toch wel een funbetje waard!

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën