AZ-PSV voorspellingen en tips

AZ-PSV voorspellingen en tips

18-10-2024

De wedstrijd van de week in de Nederlandse Eredivisie? Dat is natuurlijk AZ Alkmaar-PSV. Het is de eerste zware tegenstander voor de Eindhovenaren in de competitie waardoor het zomaar tot het eerste puntverlies voor PSV kan leiden. Toch verkeert AZ Alkmaar momenteel niet in de allerbeste vorm en gingen de laatste drie duels verloren. Wie is de sterkte in het AFAS stadion in Alkmaar? Hier komen onze wedtips!

50x je inzet als PSV wint!

Wedden op AZ-PSV wordt nog leuker als je dit doet bij BetMGM. Allereerst geniet je van odds die je kunt vergelijken met de odds van Unibet en 711, waardoor je weet dat het met de potentiële winsten wel goed zit. Daarnaast geniet je bij deze nieuwe aanbieder van sportweddenschappen van een zeer gunstige welkomstbonus. Als jij een account aanmaakt, dan krijg je 50x je inzet voor overwinning van PSV! Maak vandaag nog een account aan en gebruik het direct voor het inzetten op de Eredivisie dit weekend!.

AZ-PSV voorbeschouwing

Aan het begin van het seizoen kreeg AZ Alkmaar weer alle lof die de ploeg zo vaak in het verleden al wist te krijgen. Wel met de kanttekening dat er altijd een dipje op de loer ligt. Dit dipje lijkt wel heel vroeg te komen, aangezien de ploeg van Maarten Martens inmiddels drie wedstrijden op rij verloor. In de competitie ging het fout tegen FC Utrecht en Fortuna Sittard, terwijl Athletic de Bilbao in Europa te sterk was voor de Noord-Hollanders. Wat volgt is een duel tegen het nog ongeslagen PSV. Ideaal voor wraak? Of krijgt de dip nog grotere vormen?

Soms gaat het zo goed bij bepaalde clubs dat zelfs het minste of geringste opeens aandacht krijgt. Allereerst was er de uitval van Peter Bosz jegens Danny Makkelie, een opmerking die nu net in de week van de scheidsrechters niet zo gepast was. Niet veel later ontstond er wat ruis rondom Jerdy Schouten. Is hij geblesseerd? Of is de middenvelder gewoon toe aan rust? Kortom, randzaken die je niet wilt hebben rondom je club. Heeft dit invloed op de wedstrijd van PSV op bezoek bij AZ Alkmaar? Hier komt onze voorspelling.

AZ-PSV wedtips

We beginnen met een zeer eenvoudige tip. Een tip waarvan wij torenhoge verwachtingen hebben. PSV is momenteel een klasse apart in Nederland en tikt de ene na de andere tegenstander van het kastje naar de muur. Wij verwachten dat de Brabanders dit ook tegen AZ weer gaan laten zien. Vorig jaar leek AZ ook voor het volle pond te gaan. Wat volgde was een kansloze 0-4 nederlaag in eigen huis. Wij gaan voor een zege voor PSV, een weddenschap die je bij ZEbet een quotering van 1,78 oplevert.

Check de actuele Eredivisie odds in onze Oddsvergelijker.

AZ-PSV odds

Ook deze wedtips is wellicht niet de meest onderzochte wedtip ooit. Toch kunnen we niet om een doelpunt van Luuk de Jong heen. De teller van Luuk de Jong staat momenteel op het acceptabele aantal van vier treffers. Het zijn echter vooral de vier treffers die Luuk de Jong vorig jaar scoorde tegen AZ Alkmaar. Zowel in Alkmaar als in Eindhoven scoorde de aanvoerder twee keer. Wij denken dat hij het dit jaar weer flikt. Een treffer van Luuk de Jong levert je bij BetMGM een quotering van 2,43 op.

​Check de actuele Eredivisie odds in onze Oddsvergelijker.​


logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën