Beide teams scoren bij Ajax-Vitesse

Beide teams scoren bij Ajax-Vitesse

09-11-2022

We hopen dat jullie net als wij hebben genoten van een prachtige assist van Frenkie de Jong en een nog altijd ontketend Napoli. Ook vanavond hopen we weer voldoende mooie dingen te kunnen zien. Vanavond neemt Ajax het in eigen huis op tegen Vitesse, ontvangt het Inter Milan van Denzel Dumfries Bologna en gaat Atlético Madrid op bezoek bij Real Mallorca. Wij bereiden je voor op deze drie  wedstrijden en voorzien je van drie wedtips.

Ajax - Vitesse

Laten we beginnen met het treffen tussen Ajax en Vitesse in de Eredivisie. Afgelopen zondag gingen veel Ajax supporters door een hel, aangezien het werkelijk waar nergens op leek tegen naaste concurrent PSV. Een teken aan de wand voor de Amsterdammers, waar ook de eerste witte zakdoekjes te zien waren. Wel gaat de ploeg van Alfred Schreuder bij winst op Vitesse weer aan de leiding in de Nederlandse competitie. Dat mag absoluut geen probleem zijn, aangezien Vitesse nog altijd dramatisch presteert. Wat te denken van de 0-4 nederlaag tegen Sparta van afgelopen weekend?

Ajax wint & Beide teams scoren

Vitesse presteert uitermate slecht, waardoor wij verwachten dat Ajax vanavond gewoon gaat winnen. Wel zien we dat het achterin nog altijd niet best staat. Ajax wist al 11 wedstrijden niet de ‘0’ te houden, waarbij ook tegenstanders als FC Volendam, RKC Waalwijk en Excelsior tussen zitten. Daarom verwachten wij dat Ajax de 3 punten pakt, maar toch minimaal 1 tegengoal moet slikken. De quotering voor Ajax wint & Beide teams scoren ligt bij Jack’s op 2,28. Eitje toch?

Inter Milan - Bologna

In Italië neemt het Inter Milan van Stefan de Vrij en Denzel Dumfries het in eigen huis op tegen Bologna. Waar het erop leek dat Inter de stijgende lijn weer te pakken had, werden de twee afgelopen wedstrijden helaas voor hen toch verloren. Vooral de 2-0 nederlaag op bezoek bij Juventus was een pijnlijke, aangezien de ploeg het kampioenschap nu eigenlijk al wel kan vergeten. Bologna staat keurig in de middenmoot, een plek waar de ploeg uit de saus van de overheerlijke spaghetti saus hoort te staan. Aan Inter de taak hoe dan ook 3 punten te pakken, aangezien komend weekend de kraker met Atalanta Bergamo op het programma staat.

Doelpunt Nicolò Barella

Wij gaan vanavond voor een bet die bijzonder veel kan opleveren. Ons valt namelijk op dat Nicolò Barella de laatste weken zeer aardig presteert. Inter wint haar laatste thuiswedstrijden redelijk eenvoudig, waarbij de kleine spelmaker in beide wedstrijden trefzeker was. Tussendoor stond hij ook nog op het scorebord in de wedstrijd op bezoek bij Fiorentina, waardoor Barella in 3 van de laatste 4 Serie A trefzeker is geweest. Doordat wij wel een aantal goals van Inter verwachten, gaan wij vol voor minimaal 1 treffer van Nicolò Barella. Saillant detail, vorig jaar scoorde hij ook thuis tegen Bologna. Dit levert je bij bet365 een quotering van 6,00 op. Andere bookmakers bieden deze aan rond de 3,25, dus dit is mooie value!

Real Mallorca - Atlético Madrid

Mensen die enigszins op de hoogte van het Spaanse voetbal zijn, weten dat het vooralsnog niet het seizoen van Atlético Madrid is. De ploeg is al uitgeschakeld in Europa en lijkt allang kansloos voor de Spaanse titel. Vorig weekend kwam de ploeg van Diego Simeone niet verder dan een 1-1 gelijkspel in eigen huis tegen Espanyol, terwijl er een week eerder met 3-2 werd verloren van laagvlieger Cadiz. Real Mallorca presteert naar behoren en staat momenteel op een 12e plek, waarbij afgelopen week knap met 2-0 werd gewonnen op bezoek bij Villarreal.

Dubbele kans Real Mallorca - 1X

Vorig jaar wist Real Mallorca zowel de thuis- als uitwedstrijd tegen Atletico Madrid te winnen. Dit jaar is Atlético allesbehalve in vorm, terwijl Real Mallorca het voor hun doen oké doen. Wat ons betreft reden genoeg te verwachten dat de Madrilenen het niet gaan winnen van de eilandbewoners. Met een dubbele kans voor de thuisploeg als gevolg. Dit levert je bij bet365 een quotering van 1,80 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën