België en Frankrijk in actie op het EK

België en Frankrijk in actie op het EK

17-06-2024

Na het succes van het Nederlands Elftal staat de blik alweer op Frankrijk. Tot aanstaande vrijdag hebben we echter nog vier andere speeldagen op het EK 2024 waarop de mooiste wedstrijden worden afgewerkt. Vanavond zien we die ‘andere wedstrijden uit de groep van Nederland’. Oostenrijk speelt namelijk tegen Frankrijk in Düsseldorf. Voordat deze wedstrijd begint, staan er echter nog twee duels op het programma. Zo beginnen we met Roemenië tegen Oekraïne, waarna de Belgen tegen Slowakije spelen. Wij trakteren je opnieuw op mooie EK-wedtips

Roemenië - Oekraïne wedtips

We beginnen met misschien wel de minst interessante wedstrijd van het EK 2024. Althans, op papier. De wedstrijd Hongarije - Zwitserland leek namelijk ook niet bijster interessant. In de groep van België spelen Roemenië en Oekraïne tegen elkaar. Voor Roemenië is het de zesde keer dat ze meedoen aan een Europees Kampioenschap. Dit hebben ze te danken aan een geweldige kwalificatiereeks waarin geen enkel duel verloren ging. Oekraïne heeft ook dit EK weer hoge verwachtingen. Zeker omdat ze beschikken over een fantastische voorhoede. 

Doelpunt Artem Dovbyk

In eerste instantie zou je zeggen dat Mikhailo Mudryk de grote man van Oekraïne is. De blonde buitenspeler speelt namelijk bij Chelsea. Toch gaat er de laatste tijd veel aandacht uit naar Artem Dovbyk, de spits die medeverantwoordelijk was voor het uitstekende seizoen van Girona. 24 treffers in La Liga en twee treffers in zijn laatste interlands doen ons verwachten dat hij vandaag ook gaat scoren. Een treffer van Artem Dovbyk levert je bij ZEbet een quotering van 2,85 op. 

Check de actuele EK 2024 odds in onze Oddsvergelijker. 

België - Slowakije wedtips

Het afgelopen eindtoernooi ging er vaak veel aandacht uit naar België. Men sprak over de gouden lichting en toch lukte het de Rode Duivels niet om aan de verwachtingen te voldoen. Inmiddels hebben we afscheid genomen van spelers als Eden Hazard en bijvoorbeeld Toby Alderweireld. Toch staan er ook nu weer een aantal wereldsterren op het veld. Wat te denken van de doorgebroken Jeremy Doku? Slowakije is uiteraard een outsider in groep E. Wel wonnen zij afgelopen week met 4-0 van Wales, een uitslag die toch echt wel vertrouwen moet geven. 

Doelpunt Leandro Trossard

We zien vaak dat spelers hun niveau uit de competitie meenemen naar een eindtoernooi. Een van de spelers die een goed seizoen kende was de Belg Leandro Trossard. Zo maakte hij dit jaar 12 treffers in de Premier League voor Arsenal. Ook voor de Belgen gaat het lekker voor Trossard. Hij scoorde namelijk in aanloop naar het EK tegen zowel Luxemburg als Montenegro. Wij denken dat België vandaag wint en dat Trossard een treffer gaat produceren. Dit levert je bij BetMGM een quotering van 3,60 op. 

Check de actuele EK 2024 quoteringen nu in onze Oddsvergelijker. 

Oostenrijk - Frankrijk wedtips

Rond 21.00 uur zal de gehele Oranje-selectie ongetwijfeld klaarzitten voor Oostenrijk - Frankrijk. Simpelweg omdat Nederland de komende week nog tegen Oostenrijk en Frankrijk speelt. In een wedstrijd waarin Frankrijk de grote favoriet is, willen we zeker benoemen dat we Oostenrijk zeker niet mogen uitsluiten. De Oostenrijkers kenden een goede voorbereiding op EURO 2024 en wist onder andere knap te winnen van Servië. Neemt Kylian Mbappe zijn land bij de hand vandaag? Of kunnen de Oostenrijkers verrassen?

Meer dan 0,5 schoten op doel - Christoph Baumgartner

Veel Oostenrijker weten dat het vanavond een lastig potje kan gaan worden. Toch is de Oostenrijkse hoop vooral gebaseerd op de prestaties van Christoph Baumgartner. De middenvelder van RB Leipzig scoorde namelijk in zijn laatste vijf interlands. Met treffers tegen Oostenrijk, Slowakije, Turkije, Servië en Zwitserland mogen we een nieuwe treffer daarom zeker niet uitsluiten. Wij kiezen voor meer dan 0,5 schoten op doel van Christoph Baumgartner. Dit levert je bij JACKS.nl een quotering van 2,33 op. 

Check de actuele EK 2024 odds in onze Oddsvergelijker. 


logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën