België-Roemenië vooruitblik en voorspelling

België-Roemenië vooruitblik en voorspelling

21-06-2024

Het was afgelopen week even schrikken voor de Rode Duivels. De Belgen speelden een matige wedstrijd tegen Slowakije, misten een aantal grote kansen en hadden bovendien bijzonder veel pech. Het gevolg was een 0-1 nederlaag tegen een op papier matig land. En dat is een enorme tegenvaller voor de gedoodverfde favoriet in Groep E. De kwaliteiten van onze zuiderburen worden direct weer in twijfel getrokken. En dat terwijl er toch echt een aantal absolute vedettes op het veld stonden. Weten zij de rug vandaag te rechten?

Wed €10 en krijg €50 aan Free Bets

Voordat we vooruitblikken op de wedstrijd België-Roemenië, willen wij eerst een mooi aanbieding aan je voor leggen. Bookmaker Circus is één van de beste bookmakers in Nederland en heeft een geweldige welkomstbonus! Als je €10 inzet krijg je maar liefst €50 aan Free Bets! Die kans kun je niet laten liggen, toch? Maak een account aan via deze link en profiteer snel.

België-Roemenië preview

Roemenië daarentegen floreerde tegen Oekraïne en won met 3-0. Mede dankzij een aantal zeer knappe doelpunten van onder anderen Razvan Marin had Oekraïne weinig tot niets in te brengen. Het spel was leuk om te zien en de doelpunten waren prachtig. Kan Roemenië ook België verrassen? Dan moeten ze waarschijnlijk uit een iets ander vaatje tappen. Aan de andere kant zal het met het zelfvertrouwen wel goed zitten. Zeker omdat men in de EK-kwalificatiereeks geen enkel duel verloor. Hier komt onze voorspelling voor België - Roemenië!

België-Roemenië voorspelling

Natuurlijk beschikt België over betere spelers van Roemenië. Toch doet vertrouwen ook een hoop. En laten we eerlijk zijn. Een nederlaag tegen Slowakije moet hard aankomen. Aan de andere kant lijkt Roemenië tot nu toe een van de grote verrassingen op het toernooi, waardoor wij het wel aandurven om in te zetten op een Asian Handicap +0,5 voor Roemenië Het enige dat dit kan verpesten is een overwinning voor de Belgen. Een Asian Handicap +0,5 voor Roemenië levert je bij JACKS.nl een quotering van 2,65 op. 

Check de actuele EK 2024 odds in onze Oddsvergelijker. 

België-Roemenië wedtip

Het viel ons op dat België vrij veel kansen weggaf tegen Slowakije. Dan zou je zeggen dat ook Roemenië het voor elkaar zou moeten krijgen om het doel van Koen Casteels onder vuur te nemen. Wij denken dat de Roemenen dit zeker gaan doen. En dan met name aan de hand van Nicolae Stanciu. Hij maakte een van de mooiste treffers van het EK 2024 tot nu toe en wil dit kunststukje vast nog eens herhalen. Meer dan 0,5 schoten op doel van Nicolae Stanciu levert je bij BetMGM een quotering van 2,23 op. 

Check de actuele EK 2024 odds in onze Oddsvergelijker. 

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën