City tegen Spurs

City tegen Spurs

19-01-2023

De week is weer doormidden, waardoor we ons bijna kunnen gaan opmaken voor een spectaculair voetbalweekend met onder andere de Klassieker tussen Feyenoord en Ajax. Hiervoor moeten we helaas nog even geduld hebben, aangezien we eerst nog wat doordeweekse potjes op deze donderdag gaan behandelen. Vandaag zijn de meeste ogen gericht op het treffen tussen Manchester City en Tottenham Hotspur. Daarnaast zien we een mooie kraker in de Copa del Rey, aangezien Real Madrid op bezoek gaat bij Villarreal. Tot slot kijken we naar het geplaagde Club Brugge van Noa Lang. Zij gaan in deze midweekse speelronde op bezoek bij Sint-Truiden. Ben jij er klaar voor? Lees dan snel verder!

Manchester City - Tottenham Hotspur

Waar Manchester een lange tijd ongenaakbaar leek, zijn de prestaties van The Citizens de laatste weken eigenlijk om te janken. Dit resulteert in een voor Manchester City erbarmelijke reeks van 2 uit 5 gewonnen Premier League wedstrijden. Helaas voor Antonio Conte vergaat het Tottenham Hotspur niet veel beter. Zij wisten zelfs maar 2 van de 6 laatste competitiewedstrijden te winnen, waardoor ze inmiddels zijn afgezakt naar de 5e plaats. Waar Tottenham Hotspur alles op alles zal moeten zetten om de Champions te halen, kan City zich geen enkel puntverlies veroorloven. De achterstand op koploper Arsenal is namelijk al opgelopen tot 8 punten. Kan de ploeg van Pep Guardiola zich vanavond herpakken?

Beide teams scoren - JA

We gaan ons opmaken voor een treffen tussen 2 ploegen die simpelweg niet in vorm zijn. Opvallend aan de prestaties van Manchester City in eigen huis, is dat ze maar mondjesmaat de ‘0’ weten te houden. In de laatste 4 wedstrijden in het eigen Etihad Stadium wisten zowel Brighton Hove & Albion, Fulham, Brentford en Everton allemaal te scoren. Wij denken dat dit Tottenham Hotspur ook moet lukken, waardoor wij vol gaan voor een wedstrijd waarin beide teams op het scorebord komen te staan. Beide teams scoren - JA levert je bij Jack’s een quotering van 1,93 op.

Check de actuele quoteringen in onze Oddsvergelijker.

Villarreal - Real Madrid

Niet al te lang geleden stonden beide ploegen tegenover elkaar in La Liga. De recente geschiedenis leert ons dat Real Madrid bijzonder veel moeite heeft met bezoekjes aan Villarreal. Villarreal wist die wedstrijd te winnen, waardoor De Koninklijke inmiddels 3 punten achterstand heeft op FC Barcelona. Vandaag gaat Real Madrid vol voor een revanche tegen The Yellow Submarine. Toch lijkt het de grote vraag of Real Madrid hiertoe in staat is, aangezien de grote vorm al tijden ontbreekt. Afgelopen week was FC Barcelona opnieuw te sterk in de Super Cup, waardoor Real inmiddels al 3 wedstrijden op rij niet weet te winnen. Weet Villarreal opnieuw te stunten in de Copa del Rey door Real eruit te kegelen?

Real Madrid - Minder dan 1,5 doelpunten

Wij zijn het vertrouwen momenteel even verloren in Real Madrid. Het lijkt simpelweg even niet te lopen, waarbij vooral het scoren een groot probleem is. Real Madrid wist namelijk in de laatste 4 wedstrijden geen enkele keer meer dan 1 keer te scoren. Tel daarbij op dat Real Madrid al jaren niet meer weet te winnen op bezoek bij Villarreal en je weet direct dat dit een bijzonder heet avondje gaat worden voor de ploeg van Carlo Ancelotti. Wij denken dat Real Madrid ook vanavond niet meer dan 1 keer gaat scoren. Minder dan 1,5 doelpunten levert je bij Unibet een quotering van 1,78 op.

Sint-Truiden - Club Brugge

We sluiten ook deze Donderdag Preview af met een wedstrijd uit de Belgische Jupiler Pro League. Regerend landskampioen Club Brugge gaat hierin op bezoek bij nummer 9 Sint-Truiden. Brugge bivakkeert momenteel op een zeer teleurstellende 4e plek, waardoor een plek voor de kampioensgroep op de tocht staat. Opvallend is dat Sint-Truiden met hun 9e positie maar 5 punten achter Club Brugge staat. Wat er exact aan de hand is weet niemand. Feit is wel dat Club Brugge geen enkele van de laatste 5 wedstrijden in de competitie wist te winnen. Komt hier na vanavond verandering in?

Draw no bet - Sint-Truiden

Waar Club Brugge de laatste weken dramatisch presteert, doet Sint-Truiden het absoluut niet gek. 4 van de laatste 6 wedstrijden in de Jupiler Pro League werden gewonnen, waardoor de weg omhoog alweer een tijdje gaande is. Wij verwachten dat Club Brugge het tij niet kan keren en ook niet van Sint-Truiden gaat winnen. Wij gaan daarom voor een overwinning van Sint-Truiden, met een kleine escape wanneer er sprake is van een gelijkspel. Een Draw No Bet voor Sint-Truiden levert je bij bet365 een quotering van 2,63 op.

Check de actuele quoteringen in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën