Claim €77 aan Free Bets en meer!

Claim €77 aan Free Bets en meer!

20-09-2024

Het is tijd voor speelronde 6 in de Eredivisie! Heb je nog niet bij elke bookmaker een account, dan is het nu echt tijd om te profiteren van de prachtige welkomstaanbiedingen van de bookmakers. Je krijgt bij verschillende bookmakers tot maar liefst 50x je inzet voor een overwinning van jouw favoriete topclub! Met een inzet van €2 kun jij al snel €250 cash verdienen! Dat moet te doen zijn toch!

BetMGM - 50x je inzet!

BetMGM is nog niet zo lang beschikbaar voor Nederlanders en maakt nu al een verpletterende indruk! Deze aanbieder gebruikt dezelfde odds provider als Unibet en heeft fantastische promoties. Als welkomstaanbieding kun je kiezen voor de ''Golden Boost'', je krijgt namelijk 50x je inzet als je kiest voor een overwinning van Ajax, Feyenoord of PSV. Voor wie kies jij dit weekend?

Een account aanmaken kun je doen via deze link.

Pak 7 Free Bets van €11

Bookmaker 711 biedt sinds kort sportweddenschappen aan! Deze aanbieder gebruikt dezelfde odds provider als Unibet en BetMGM en heeft fantastische promoties. Als nieuwe speler krijg je namelijk 7 Free Bets van €11 als je een eerste weddenschap plaatst van €10. Dit is toch een fantastisch aanbod?! Deze kans kun je niet laten liggen, dus maak hier een account aan en grijp die Free Bets!

JACKS.nl - 50x je inzet voor jouw favoriet

Bookmaker JACKS.nl zit er lekker in de laatste tijd en ook deze keer staat er een prachtige boost op je te wachten. Ook bij deze bookmaker krijg je 50x je inzet aangeboden voor jouw favoriete topclub. PSV wint van Fortuna Sittard of Feyenoord wint van NAC? Voor wie ga jij?

Maak een account aan via deze link en grijp je kans!

ComeOn - €100 aan Free Bets

Bij nieuwe bookmaker ComeOn krijg je maar liefst €100 aan Free Bets en ook nog eens 15x je inzet voor een overwinning van Manchester City! In de Premier League staat een topwedstrijd op het programma tussen City en Arsenal en jij kunt ervan profiteren! Maak een account aan bij ComeOn en claim jouw bonus en boost!

Circus - 50x je inzet als Max wint

Bookmaker Circus heeft ook een hele mooie  aanbieding op jou wachten. Als je een nieuw account aanmaakt bij bookmaker Circus, dan krijg je 50x je inzet als je denkt dat Max de Grand Prix van Singapore wint. Het wordt nu wel weer een keer tijd voor een overwinning en dan is het stratencircuit van Singapore een mooie!

Maak een account aan via deze link, activeer de Super Odds bij de registratie en pak die prachtige boost!

ZEbet - €100 aan Free Bets

Deze van origine Franse bookmaker heeft het goed voor elkaar! Er is een hele goede mobiele applicatie beschikbaar en ze bieden nu ook weddenschappen aan op speler specials. Dat valt precies mooi samen met dit fantastische voetbalweekend, dus wacht niet langer met het aanmaken van een account!

Claim jouw €100 aan Free Bets via deze link!

bet365 - Ontvang €50 aan Free Bets

Bij bet365 kun je €50 aan wedkrediet/free bets verdienen als je een nieuw account aanmaakt. De hoogte van het wedkrediet wordt gematcht met de hoogte van jouw eerste storting. Het enige wat je daarna moet doen is €10 inzetten en dan heb je leuk wat extra speelgeld voor dit weekend!

Maak een account aan bij de grootste bookmaker ter wereld via deze link en pak die welkomstbonus mee!

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën