De Bet Builder tips voor de finales

De Bet Builder tips voor de finales

09-06-2023

Het mag dan wel eind juni zijn, nog steeds wordt er aankomend weekend volop gevoetbald. Wat te denken van de Champions League finale en de beslissingen in de Nederlandse play-offs voor degradatie en Europees voetbal. Wij hebben de 3 mooiste potjes van het weekend uitgezocht, vertellen je er de nodige informatie over en geven je een zelf samengestelde Bet Builder. Wedden dat je de wedstrijden nu nog intenser beleeft!

Manchester City  - Inter Milan

We trappen af met de grootste wedstrijd in het clubvoetbal: de UEFA Champions League finale. Zoals bekend gaat de eindstrijd tussen Manchester City en Inter Milan, waarbij de Engelsen de beker voor de allereerste keer kunnen winnen. Inter Milan won het toernooi in 2010 onder leiding van José Mourinho al een keertje. Maakt Manchester City de favorietenrol waar? Of wint Inter op z’n Italiaans en staan The Citizens opnieuw met lege handen?

Bet Builder Champions League finale

Waar Erling Haaland eigenlijk het hele seizoen al de kar trekt, is het de laatste tijd voor Ilkay Gündogan die uitblinkt. De middenvelder scoort erop los en iets wedstrijd na wedstrijd betrokken bij schoten op doel. Ook vandaag, denken wij! Daarnaast verwachten wij dat beide ploegen niet allebei gaan scoren en tot slot verwachten wij een schot op doel van Calhanoglu. De Turk neemt de vrije tappen en schiet er vaak lustig op los. 

De Bet Builder Meer dan 0,5 schoten op doel van Ilkay Gündogan - Beide teams scoren NEE - Meer dan 0,5 schoten op doel van Hakan Calhanoglu levert je bij bet365 een quotering van 15,00 op. 

FC Twente - Sparta Rotterdam

Vandaag wordt beslist of Sparta Rotterdam voor het eerst sinds 1994 Europees voetbal gaat spelen. Hiervoor dienen zij af te rekenen met FC Twente, de ploeg die dit jaar geen enkele thuiswedstrijd verloor. Voor Ron Jans zou het een perfect einde zijn, aangezien hij de Tukkers aan het einde van het jaar verlaat. Weet Sparta het seizoen uitermate goed te bekronen?

Bet Builder FC Twente - Sparta Rotterdam

Wij gaan voor een overwinning van FC Twente. De eerste wedstrijd eindigde dan wel in 1-1, maar FC Twente is in eigen huis veel sterker dan in uitwedstrijden. Daarnaast verwachten wij veel goals. Ten eerste omdat er in de laatste 5 thuisduels van Sparta constant 4 of meer doelpunten vielen. Ten tweede omdat de laatste ontmoeting in de competitie in een 3-3 gelijkspel eindigde. Wij gaan voor meer dan 3 doelpunten. Tot slot verwachten we een schot op doel van Manfred Ugalde. De Costa Ricaan kent een sterke slotfase van het seizoen en is daarnaast zeer doelgericht. 

De Bet Builder FC Twente wint - Meer dan 3 doelpunten - Meer dan 0,5 schoten op doel van Manfred Ugalde levert je bij bet365 een quotering van 4,75 op.

FC Emmen - Almere City

Tot slot focussen we ons in dit bet365 Bet Builder artikel op de strijd om promotie naar de Eredivisie of degradatie uit de Eredivisie. FC Emmen en Almere City speelden afgelopen week tegen elkaar, waarbij de ploeg uit Almere met 2-0 wist te winnen. Hierdoor staat de ploeg van Alex Pastoor met 1 been in de Eredivisie, waardoor Almere City geschiedenis kan schrijven. Maakt FC Emmen het nog spannend?

Bet Builder FC Emmen - Almere City

Wij verwachten dat er vandaag meer dan 2 doelpunten gaan vallen. FC Emmen moet winnen en zal dus minimaal 2 keer moeten scoren. Daarom verwachten we meer dan 2 doelpunten in de hele wedstrijd. Daarnaast denken we dat FC Emmen deze wedstrijd ‘gewoon’ wint. De Drentenaren moeten zoals gezegd winnen en hebben uiteindelijk toch een betere ploeg van de Flevolanders. Tot slot verwachten wij dat er meer doelpunten in de 2e helft vallen dan in de 1e helft. Dit gebeurde in 5 van de laatste 6 wedstrijden van Almere City.

De Bet Builder Meer dan 2 doelpunten - FC Emmen wint - Meeste doelpunten in de 2e helft levert je bij bet365 een quotering van 4,75 op. 

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën