De Bet Builders voor dit weekend

De Bet Builders voor dit weekend

03-06-2023

In een speelronde waar diverse bekerfinales en play-offs op het programma staan, hebben we opnieuw een drietal fraaie Bet Builders voor je samengesteld. Bet Builders die je perfect samenstelt op de website van bet365. De mogelijkheden zijn zeer groot, waarbij je speelt tegen de meest uiteenlopende quoteringen. Vandaag kiezen we voor Manchester City - Manchester United, Genk - Antwerp en FC Twente - Heerenveen. Succes!

Manchester City - Manchester United

Vandaag krijgen we voor het eerst in 5 jaar weer een FA Cup winnaar uit Manchester. Dat is een zekerheidje omdat Manchester City en Manchester United het vandaag op Wembley tegen elkaar opnemen. Beeld het je eens in, een uitverkocht stadion in Londen waarbij 2 rivaliserende ploegen gaan strijden om de beker. Lukt het de ploeg van Erik ten Hag om de laatste wedstrijd van het seizoen te winnen? Of tankt de ploeg van Pep Guardiola nog meer vertrouwen voor de Champions League finale van volgende week?

Bet Builder FA Cup finale

Wij denken dat beide ploegen vandaag het net gaan vinden. Net als in de laatste 3 onderlinge ontmoetingen. Daarnaast kunnen we er niet omheen dat Erling Braut Haaland opnieuw grote kans maakt op het maken van een doelpunt. Iets wat hij dit seizoen al 49 keer eerder deed voor zijn ploeg. Tot slot verwachten we minimaal 1 schot op doel van Bruno Fernandes, de Portugese sterspeler van The Mancunians.

De Bet Builder Beide teams scoren - Doelpunt Erling Braut Haaland - Meer dan 0,5 schoten op doel Bruno Fernandes levert je bij bet365 een quotering van 4,00 op.

KRC Genk - FC Antwerp

De enige enigszins boeiende competitie in Europa die nog niet beslist is, is de Belgische Jupiler Pro League. Vandaag kan trainer Mark van Bommel met zijn FC Antwerp de landstitel pakken, zodra er wordt gewonnen van KRC Genk. Voor de Nederlands getinte ploeg uit Antwerpen is dit dé kans om een zeer succesvol seizoen te bekronen met de eerste landstitel sinds het seizoen 1956-1957.

Bet Builder KRC Genk - FC Antwerp

Wij denken dat Vincent Janssen vandaag minimaal 1 keer het net gaat vinden. Dit zou zijn 19e goal van het seizoen zijn, waardoor hij mag spreken over een fantastische jaargang. Daarnaast verwachten wij minder dan 3 goals. Vooral omdat geen van de laatste 8 uitduels van FC Antwerp meer dan 2 doelpunten kende. Tot slot denken we dat de eerste helft een oneven aantal doelpunten kent. Dit kwam voor in 5 van de laatste 5 duels van FC Antwerp.

De Bet Builder Doelpunt Vincent Janssen - Minder dan 3 doelpunten - Oneven aantal doelpunten eerste helft levert je bij bet365 een quotering van 17,00 op.

FC Twente - SC Heerenveen

Als we naar de wedstrijden van FC Twente in eigen huis kijken, dan valt op dat er geen enkele competitiewedstrijd werd verloren. Een opvallende statistiek voor de ploeg die nog altijd kans maakt op Europees voetbal. Welke Nederlandse subtopper plaatst zich voor de finale van de play-offs? We weten het rond de klok van half 5.

Bet Builder FC Twente - SC Heerenveen

Zoals gezegd kunnen we niets anders dan een overwinning van FC Twente verwachten. Daarnaast valt op dat de Tsjech Vaclav Cerny in 3 van zijn laatste 3 thuisduels een doelpunt maakte. Tot slot verwachten wij vandaag meer dan 2 doelpunten. Zeker gezien het feit dat dit voorkwam in de laatste 7 thuisduels van de Tukkers.

De Bet Builder FC Twente wint - Doelpunt Vaclav Cerny - Meer dan 2 doelpunten levert je bij bet365 een quotering van 3,50 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën