De Champions League finale!

De Champions League finale!

28-05-2022

Mourinho zei het na afloop van AS Roma – Feyenoord al: “Alleen een finale halen is geen mooi verhaal”. En dat is waarschijnlijk precies wat Jürgen Klopp en Carlo Ancelotti ook zouden zeggen. Zij staan namelijk met hun ploegen Liverpool en Real Madrid in de finale van de Champions League. Jawel, uiteindelijk nog steeds het meest spraakmakende clubtoernooi ter wereld. Waar beide ploegen dit seizoen alweer het een en ander kunnen toevoegen aan de prijzenkast, is deze wedstrijd de belangrijkste van allemaal. In dit artikel blikken we vooruit op de, in het Stade France gespeelde, finale van het miljardenbal. Met natuurlijk weer een paar uitdagende en interessante wedtips.LiveScore Bet welkomstaanbieding

We beginnen deze preview met een exclusieve aanbieding voor de bezoekers van OddsBeater. LiveScore Bet is recentelijk als bookmaker in Nederland gelanceerd en om de wedstrijd van vanavond nog leuker te maken hebben ze een geweldige welkomstbonus!

Als je je registreert via deze link of onderstaande banner krijg je maar liefst 51 keer je inzet als er minimaal één doelpunt wordt gescoord in de Champions League finale! De maximale inzet is €1 en de winst wordt uitbetaald in 5 free bets van €10. De normale quotering staat op 1,02, dus je kunt zeggen dat de kans vrij groot is dat deze weddenschap binnen komt! Alleen als je een dief bent van je eigen portemonnee laat je deze unieke kans liggen…

Als je benieuwd bent naar onze mening over deze bookmaker, lees dan onze recensie hier.

Liverpool – Real Madrid

Waar Real Madrid een aantal weken geleden het nationale kampioenschap al veilig stelde, greep Liverpool hier afgelopen weekend naast. Ondanks de moeizame 3-1 overwinning versloeg Manchester City Aston Villa uiteindelijk middels een legendarische 3-2 overwinning. Toch kunnen we deze domper helemaal los zien van de wedstrijd van vanavond. Champions League wedstrijden zijn wedstrijden op zich, waar niemand extra voor gemotiveerd hoeft te worden. Denken we dan.

De finale van vier jaar geleden

Vier jaar geleden stonden beide ploegen al tegen elkaar in finale, die uiteindelijk met 3-1 werd gewonnen door de Madrilenen. Als de wedstrijd van vanavond ook maar enigszins op het treffen van toen lijkt, dan zijn we verzekert van het nodige spektakel. Wat te denken van de beroemde overtreding van Ramos op Salah, de blunders van Liverpool-keeper Karius en de ongekende omhaal van Gareth Bale? Wat dat betreft belooft het een waanzinnige finale te worden.

Schoten op doel

Bij nieuwbakken bookmaker LiveScore Bet hebben ze verschillende specials en boosts voor de wedstrijd vanavond. Een mooie special is de combinatie tussen minimaal twee schoten op doel van Benzema en minimaal één schot op doel van Sadio Mané. Bij bet365 krijg je hiervoor een quotering van 3,00, maar bij LiveScore Bet een mooie 3,50.

Mané schoot in de Champions League in 7 van de 10 wedstrijden waar hij in de basis begon op doel. Benzema schoot in 5 van de 11 wedstrijden minimaal twee keer op doel. Een weddenschap met een risico, maar wel een mooie quotering.

Beide teams scoren en meer dan 2,5 doelpunt

De volgende bet die we aanraden is dat beide ploegen gaan scoren en dat er meer dan 2,5 doelpunten gaan vallen. Ten eerste omdat er een aantal aanvallers van wereldklasse op het veld staan. Wat te denken van Mané, Benzema, Salah en bijvoorbeeld Vinicius Junior? Daarnaast vielen er in de laatste 5 wedstrijden van Liverpool 18 doelpunten, terwijl dit er bij Real Madrid 24 waren. Gemiddelden van respectievelijk 3,6 en 4,8. De quotering die je hiervoor krijgt ligt bij bet365 op 2,00. Kom maar op met die goals!

Trent Alexander-Arnold

Eén van de sterkhouders van Liverpool is al jarenlang rechtsback Trent Alexander-Arnold, de verdediger die meer assists geeft dan de gemiddelde middenvelder. Vooral het geven van passes is iets waar hij de laatste jaren met enige regelmaat in uitblinkt. Het gemiddelde aantal passes dat hij in de Premier League geeft ligt op 67.3, terwijl dit in de Champions League dit jaar maar liefst 76 is. Daarnaast verwachten de bookmakers 56% balbezit voor The Reds. Wij verwachten dat hij vanavond meer dan 62,5 passes gaat geven, een lijn die hij in 6 van de laatste 8 CL-wedstrijden wist te halen. De quotering hiervoor ligt bij bet365 op 1,83.

King Benz

Als er één speler is die dit jaar kans maakt op het winnen van de Gouden Bal, dan is het Karim Benzema. Bijna in zijn eentje, soms met wat hulp van Rodrygo, schoot en kopte hij Real soms vanuit geslagen positie richting de finale. Niet voor niets in de Fransman dit jaar topscorer in zowel de Champions League als La Liga. Om die reden lijkt een doelpuntje van de topspits wel een zekerheidje. De quotering hiervoor ligt bij Jack’s op 2,43.

Een quotering van 10,00 voor de winnaar

Als we de bookies moeten geloven, dan is Liverpool de favoriet. Bij alle bookmakers die we kunnen vinden, is Liverpool in het voordeel. Wij hebben zelf ook de verwachting dat Liverpool de cup uiteindelijk mee naar huis gaat nemen. Mocht jij hier ook in geloven, dan raden we aan een account aan te maken bij Circus en gebruik te maken van de SuperOdds. Als je dit doet en vervolgens inzet op een overwinning van Liverpool, dan ontvang je een quotering van 10,00.

Ben je van mening dat Real Madrid gaat winnen? Dat kan ook, je krijgt dan ook een quotering van 10,00. De maximale inzet is €5.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën