De dagelijkse voorbeschouwing

De dagelijkse voorbeschouwing

21-10-2022

Het weekend staat weer voor de deur en wij kijken met je mee naar de meest aantrekkelijke wedstrijden en bijbehorende quoteringen. Zoals je van ons gewend bent, geven we je dagelijks een update van de meest interessante wedtips die jij kunt toevoegen aan de betslip. Net als wel vaker op de vrijdagavond, staat ook deze vrijdag grotendeels in het teken van de Keuken Kampioen Divisie. Naast de topper tussen Heracles Almelo en FC Eindhoven kijken we echter ook over de landsgrenzen. Zo ontvangt Juventus Empoli en gaat de Franse kampioen PSG op bezoek bij laagvlieger Ajaccio.

Heracles Almelo - FC Eindhoven

We beginnen deze vrijdag preview uiteraard gewoon in eigen land. Het verrassend sterke FC Eindhoven gaat vanavond namelijk op bezoek bij lijstaanvoerder Heracles Almelo. De heraclieden kenden een succesvolle week, aangezien zij na penalty’s een rondje verder mochten gaan in de TOTO KNVB-Beker. Ditzelfde geldt overigens voor de bezoekers, de ploeg van Rob Penders die momenteel derde staat in de KKD. Zij wonnen afgelopen dinsdag met 1-0 van Willem II en gaan ook een rondje verder. Het klinkt wellicht gek, maar mocht FC Eindhoven vanavond ruim winnen. Dan kan het zomaar zijn dat zij na vanavond de koploper op het tweede niveau van Nederland zijn. Wie had dat gedacht?

Meer dan 2,5 doelpunten

Als we naar wedstrijden van Heracles Almelo kijken, dan zijn de meeste zeer spectaculair te noemen. Zo vielen er in de 5 thuiswedstrijden van dit seizoen maar liefst 23 doelpunten. Dit is toch maar even een gemiddelde van 4,6. Dit geeft ons aanleiding genoeg te verwachten dat we tijdens deze topper minimaal 2,5 doelpunten gaan zien. De quotering die je hiervoor ontvangt ligt bij Holland Casino op 1,95. Meepakken dus!

Juventus - Empoli

Laten we er niet omheen draaien… Het seizoen van Juventus is tot nu toe om te janken. De ploeg die onlangs de kampioenschappen nog aan elkaar reeg, is momenteel terug te vinden op een beschamende achtste plaats in de Serie A. De overwinningen die ze behalen gaan moeizaam en in de toppers zijn ze vrijwel constant de mindere partij. En dan komt Empoli op bezoek, aan de ranglijst te zien een geduchte concurrent. Alleen deze opmerking al zegt genoeg over de huidige stand van zaken in Turijn. Kan Massimiliano Allegri zijn spelers nog voldoende motiveren? Volgens de kranten is het al te laat, toch zit de kampioenenmaker nog altijd op zijn plek.

Minder dan 2,5 doelpunten

Juventus heeft bijzonder veel moeite met scoren. Eigenlijk is dit al het geval sinds het vertrek van Cristiano Ronaldo. Tel daarbij het vertrek van Paulo Dybala bij op en er blijft weinig over. Het is dat Dusan Vlahovic er af en toe nog eentje tegen het net jaagt. In veruit het meeste geval van de wedstrijden van de Oude Dame wordt dan ook weinig gescoord. In de laatste 4 wedstrijden scoorde Juventus maar 4 keer. Tel hierbij op dat Empoli het niet veel beter doet en we komen uit op minder dan 2,5 doelpunten per wedstrijd. Dit levert je bij LiveScore Bet een quotering van 2,10 op.

Ajaccio - Paris SG

We doen het niet vaak, maar vanavond nemen we eens een kijkje in de Franse Ligue 1. Hier neemt kampioen Paris SG het op tegen het op Corsica gelegen Ajaccio. De eilandbewoners zijn vorig jaar gepromoveerd en staat momenteel op een 18e plek, die helaas zou kunnen gaan zorgen voor degradatie naar de Ligue 2. Zover is het gelukkig nog lang niet. Waar Paris SG lang ongenaakbaar aan kop ging moet gezegd worden dat het de laatste tijd enigszins hapert in de Franse hoofdstad. Of dit te maken heeft met de meningsverschillen van de sterspelers laten we even in het midden, toch loopt het niet zo lekker als in het begin van het seizoen. Hierdoor staat naaste achtervolger Lorient momenteel maar 3 puntjes achter. Wel werd vorige week knap met 1-0 afgerekend met de grootste concurrent in de strijd om de titel, Olympique Marseille.

PSG wint zonder tegendoelpunt

Als we kijken naar de resultaten van Paris SG in de Ligue 1, dan valt op dat de ploeg van Neymar maar weinig tegendoelpunten krijgt. In de tot nu toe 11 gespeelde wedstrijden moesten de Parijzenaren maar 5 keer vissen. Daarbij gaat het vooral de laatste tijd uitstekend in de eigen competitie, aangezien het al bijna 4,5 wedstrijd geleden is dat er een tegendoelpunt is geïncasseerd. Tegenstander Ajaccio heeft juist moeite met scoren. In de 5 thuiswedstrijden van dit seizoen scoorde de ploeg maar 2 keer. Hierdoor denken wij dat Paris SG wint zonder een tegendoelpunt te hoeven incasseren. Dit levert je bij bet365 een quotering van 2,00 op. Een perfecte verdubbelaar!

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën