De eerste kraker van dit EK!

De eerste kraker van dit EK!

14-06-2024

We zijn aangekomen op dag 2 van EURO 2024 met vandaag een duel in groep A en twee duels in groep B. In Groep A, de groep van Duitsland en Schotland, spelen Hongarije en Zwitserland tegen elkaar in het altijd bruisende Keulen. Vanaf 18.00 uur lijkt het echte spektakel pas los te barsten met Spanje - Kroatië. We eindigen deze zaterdag 15 juli met Italië - Albanië, een wedstrijd die Italië koste wat het kost moet winnen. Oddsbeater.nl is er als de kippen bij om jou te trakteren op die EK-wedtips.

Hongarije - Zwitserland

We trappen af in groep A. Aangezien de kans groot is dat de beste nummers 3 van een groep doorgaan, lijkt het erop alsof Hongarije en Zwitserland hun kans ruiken om de laatste 16 te bereiken. Zeker omdat beide ploegen toch echt tot de subtoppers mogen worden gerekend. Hongarije verloor afgelopen week voor het eerst in bija 20 duels, terwijl Zwitserland het altijd redelijk tot goed doet op eindtoernooien. De vraag is wie vandaag het beste voor de dag komt. Is de Hongaarse ploeg met onder andere Szoboszlai in de gelederen? Of trekt Manchester City-verdediger Manuel Akanji van Zwitserland vandaag aan het langste eind?

Draw no bet - Hongarije

Als we de bookies mogen geloven, dan is Zwitserland toch echt de grote favoriet vandaag. Ergens begrijpelijk, maar toch mag je een land als Hongarije nooit onderschatten. Zo pakten de Hongaren op het vorige EK zelfs punten van zowel Frankrijk als Duitsland. Bovendien verloren de Hongaren maar een duel sinds september 2022. Wij gaan voor een kleine stunt voor de ploeg van Marco Rossi. Een draw no bet voor Hongarije levert je bij BetMGM een quotering van 2,40 op.

Check de actuele EK 2024 quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Spanje - Kroatië

Een van de mooiste wedstrijden in de groepsfase van het EK 2024 is ongetwijfeld het duel tussen Spanje en Kroatië. Overduidelijk een duel dat geen van de twee ploegen zal willen verliezen. Helemaal met in het achterhoofd de aanwezigheid in de groep van Italië en Albanië. Spanje zal ongetwijfeld met het nodige vertrouwen aantreden in het Olympiastadion. Ondanks de matige tegenstanders werden de laatste twee oefenduels gewonnen met 5-0 en 5-1. Kroatië blijkt ook in vorm te zijn. Zij wonnen vorige week namelijk nog zeer knap met 1-2 op bezoek bij Portugal. Hoe moeilijk gaan de Kroaten het de Spanjaarden maken?

Meer dan 2,5 doelpunten

Wij verwachten vanavond wel het nodige spektakel. Een spektakel waarin minimaal 3 doelpunten gaan vallen. Zo vielen er in de laatste 3 duels van Spanje in totaal 17 treffers, een gemiddelde van 5,67 doelpunten per wedstrijd. Ook bij Kroatië vielen er meer dan 2,5 doelpunten in de laatste 3 duels. Wij volgen deze lijn met volle vertrouwen en zetten hier met veel plezier op in. Meer dan 2,5 doelpunten levert je bij bet365 een quotering van 2,10 op.

Check de actuele EK 2024 quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Italië - Albanië

Albanië zal zich ongetwijfeld een aantal keer achter de oren hebben gekrabd na het zien van de loting voor EURO 2024. Dan mag je eindelijk een keer meedoen met een eindtoernooi, beland je zomaar in de poule des doods. Bij Italië zullen ze gek genoeg blij zijn dat ze aanwezig zijn op het eindtoernooi, aangezien het laatste WK in Qatar werd gemist. Gaat Italië het EK als een raket van start? Of zorgt Albanië direct voor een grote verrassing?

Italië wint zonder tegendoelpunt

Het gaat te ver om te zeggen dat Italië het afgelopen jaar iedereen naar de slachtbank werkte. Wel valt op dat het achterin aardig op orde is. In de laatste vijf interlands hielden de Italianen namelijk vier keer de nul en lukte het alleen Venezuela om een doelpunt te maken. Wij denken dat Italië vandaag een zuinige zege gaat boeken, waarbij Albanië niet gaat scoren. Italië wint zonder tegendoelpunt levert je bij bet365 een quotering van 2,00 op.

Check de actuele EK 2024 quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën