De eerste preview van 2023

De eerste preview van 2023

01-01-2023

Namens OddsBeater wensen wij jou een geweldig 2023 toe. Op naar een jaar vol heerlijke winsten, daverende verrassingen en bovenal vol spektakel. Wij zullen er alles aan doen het wedden jou een stuk makkelijker te maken middels onze Oddsvergelijker, het Boosted Odds overzicht en natuurlijk de dagelijkse wedtips. Waar de meesten van ons ongetwijfeld uitgeblust op de bank zitten, wordt er vandaag gewoon weer gevoetbald. Wij hebben de drie meest interessante wedstrijden voor je uitgezocht. Benieuwd welke dit zijn? Lees dan het onderstaande artikel.

Tottenham Hotspur - Aston Villa

De spelers van Tottenham Hotspur en Aston Villa hebben ongetwijfeld rustig aan gedaan op oudjaarsdag. Zij nemen het vandaag namelijk om 15:00 tegen elkaar op in Londen. Na ruim anderhalve maand zonder wedstrijden in het Tottenham Hotspur Stadium kunnen de supporters eindelijk hun favoriete ploeg weer eens thuis in actie zien. De Spurs staan momenteel op een vijfde plek, waarbij het hen slecht uitkwam dat zij tegen Brentford niet verder kwamen dan een 2-2 gelijkspel. Hierdoor wipte Manchester United gisteren over Spurs heen om de strijd voor een Champions League plek. Voor Aston Villa is het zaak zich zo snel mogelijk veilig te spelen. Ze staan momenteel op een veilige 12e plek, maar staan maar vijf puntjes boven de degradatiestreep.

Tottenham Hotspur wint

Wij hebben er het grootste vertrouwen in dat de ploeg van Antonio Conte deze wedstrijd gaat winnen. Aston Villa won dit seizoen pas 1 uitwedstrijd, terwijl Tottenham alleen tegen Liverpool en Newcastle niet met de 3 punten in de zak eindigde. Daarnaast vinden wij de quotering dusdanig hoog dat je deze niet mag laten schieten. Zeker niet omdat Tottenham Hotspur vorig jaar zowel de thuis- als uitwedstrijd wist te winnen van The Villans. Winst voor Tottenham levert je bij Unibet een quotering van 1,68 op.

Check de actuele quoteringen in onze Oddsvergelijker.

Nottingham Forest - Chelsea

Twee andere ploegen die de eerste dag van het nieuwe kalenderjaar in actie komen zijn Nottingham Forest en Chelsea. Zij nemen het vandaag tegen elkaar op in The City Ground. Chelsea hervatte de competitie op een sterke manier door thuis met 2-0 van Bournemouth te winnen. Nottingham Forest ging zoals bekend met 3-0 onderuit op Old Trafford. Vooral voor Chelsea was dit een broodnodige overwinning, aangezien The Blues bijna in het rechterrijtje stonden. Voor The Tricky Trees rest niets ander dan het zo snel mogelijk verzamelen van punten, aangezien zij momenteel op de 19e plaats bivakkeren.

Asian Handicap +0,5 - Nottingham Forest

Wij zijn nog steeds niet overtuigd van het spel van Chelsea. Daarbij valt op dat de ploeg van Graham Porter maar 1 puntje pakte in de laatste 3 wedstrijden buiten het eigen Stamford Bridge. Nottingham Forest mag dan laag gepositioneerd zijn, in het eigen stadion presteert de ploeg naar behoren. Met 8 punten uit de laatste 4 thuiswedstrijden zijn er weinig ploegen die het beter doen. Wij gaan daarom voor een Nottingham Forest dat vandaag niet verliest. Met een Asian Handicap +0,5 als gevolg. Dit levert je bij LiveScore Bet een quotering van 2,40 op.

Check de actuele quoteringen in onze Oddsvergelijker.

RC Lens - Paris SG

Waarschijnlijk had niemand vooraf gedacht dat de wedstrijd tussen RC Lens en Paris-SG een potje tussen de nummer 2 en 1 van de Ligue 1 zou zijn. Toch is niets minder waar. De Parijzenaren kropen afgelopen week in eigen huis door het oog van de naald door in de laatste minuut met 2-1 van Strasbourg te winnen. Hetgeen dat het meeste opviel was echter de rode kaart van ‘Schwalbekoning’ Neymar. Toch was het uiteindelijk Kylian Mbappe die in de slotminuten toch voor de winst zorgde.

RC Lens ondergaat een zeer sterk seizoen en bevindt zich inmiddels al een tijdje op de 2e plaats. Sterker nog, ze hebben zelfs een gaatje naar de nummer 3. Slaat PSG vandaag een bijzonder grote slag voor een nieuwe landstitel? Of weet Lens het, ongetwijfeld tegen beter weten in, nog spannend te maken?

Winst PSG

Normaal gesproken zou je in deze wedstrijd direct denken aan een ruime overwinning voor de ploeg uit Parijs. Alleen gaan we dan voorbij aan het feit dat Lens ditmaal tweede staat in plaats van ergens in het rechterrijtje. Toch zien we de laatste jaren dat PSG juist deze wedstrijd eenvoudig weet te winnen. Ze moeten er staan, terwijl het voor Lens de tweede wedstrijd in 3 dagen is. Dit kan ze nog wel eens opbreken hebben wij het gevoel. Daarom gaan wij ‘gewoon’ voor een overwinning voor de ploeg van trainer Gaultier. Dit levert je bij Holland Casino een quotering van 2,10 op.

Check de actuele quoteringen in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën