De Eredivisie en de KKD zijn terug

De Eredivisie en de KKD zijn terug

05-01-2023

Nog nooit was de winterstop zo lang. Gelukkig gaat de Nederlandse Eredivisie vandaag weer van start. Welke ploegen weten zich in de rest van 2023 te onderscheiden? Welke ploeg gaat er vandoor met de titel en welke ploegen zullen het volgend jaar een niveautje lager moeten proberen? We komen er snel genoeg achter. Er is nog niet veel duidelijk en het lijkt een seizoen te worden, waarin we voor aangename verrassingen komen te staan. Vandaag hervatten we de Eredivisie met FC Twente tegen FC Emmen. Daarnaast hebben we twee wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie uitgezocht. Succes met het vullen van de betslips!

FC Twente - FC Emmen

Uiteraard beginnen we met de wedstrijd op het hoogste niveau van Nederland. FC Twente, toch een van de verrassingen van de eerste seizoenshelft, neemt het op tegen het FC Emmen van trainer Dick Lukkien. De Tukkers staan op een verdienstelijke 5e plaats, terwijl de Drentenaren het met een 16e plaats moeten doen. Het is erg opvallend te noemen dat de ploeg van Ron Jans na een aantal moeizame jaren weer volledig mee strijd om Europees voetbal. In eigen huis werd nog geen wedstrijd verloren, terwijl FC Emmen 6 van de 7 uitwedstrijden verloor. Kan FC Emmen verrassen? Of staat FC Twente na vanavond gelijk met Ajax en PSV?

European Handicap -1 voor FC Twente

Wij verwachten een eenvoudige zege voor FC Twente. Zij pakten 19(!) punten in de 7 thuiswedstrijden, waarbij vooral het aantal doelpunten erg opvalt. In maar liefst 5 van de 6 overwinningen wist FC Twente met 2 doelpunten verschil te winnen. Door de slechte uitreeks van FC Emmen verwachten wij dat de ploeg uit Enschede dit dunnetjes over gaat doen. Een European Handicap -1 voor FC Twente levert je bij Jack's een quotering van 2,32 op.

Check de actuele quoteringen in onze Oddsvergelijker.

Jong AZ Alkmaar - Heracles Almelo

We pakken hem ook weer op in de Keuken Kampioen Divisie, het tweede niveau van Nederland. Heracles Almelo gaat al geruime tijd aan kop. De Almeloërs zetten het ene na het andere fraaie resultaat neer en nemen het vandaag in Noord-Holland op tegen de talenten van Jong AZ Alkmaar. Zij presteren uitstekend en zijn momenteel terug te vinden op een keurige 8e plaats. Wel werd er inmiddels al 2 wedstrijden op rij niet meer gewonnen. Kunnen zij de Heraclieden van John Lammers verrassen?

Meer dan 2,5 doelpunten voor Heracles

Wedstrijden van Heracles Almelo zijn het hele seizoen al spectaculair te noemen. Er vallen al 10 wedstrijden op rij meer dan 2,5 doelpunten te noteren. Daarbij scoorde in Heracles in haar laatste 4 wedstrijden telkens minimaal 3 keer. Met name de recente 8-1 overwinning op FC Dordrecht liet zien dat de ploeg uit het oosten van Nederland bijzonder sterk is in aanvallend opzicht. Wij gaan daarom ook vandaag voor minimaal 3 goals voor Heracles Almelo, een lijn die zij in 67% procent van de laatste 9 wedstrijden wisten te behalen. Meer dan 2,5 doelpunten van Heracles Almelo levert je bij Unibet een quotering van 3,10 op.

PEC Zwolle - Almere City

De laatste wedstrijd van deze Vrijdag Preview gaat tussen PEC Zwolle en Almere City. De Zwollenaren staan op een keurige 2e plaats, een plek die aan het eind van het jaar voor promotie zorgt. Almere City begon het seizoen uiterst zwak, maar heeft zich meer dan prima hersteld. Dit heeft inmiddels geleid tot een keurige 5e positie. Deze sterke fase van Almere City heeft er tevens voor gezorgd dat de ploeg uit Flevoland nog volop in de race is voor de tweede periode. Op dit moment moeten zij alleen Heracles Almelo en PEC Zwolle voor laten gaan. Komt daar na vanavond verandering in?

Asian Handicap +0,5 - Almere City

Almere City won 4 van de laatste uitwedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. Daarnaast verloren zij überhaupt maar 2 van de laatste 10 wedstrijden. PEC Zwolle presteert naar behoren, maar kwam in de laatste 7 thuiswedstrijden toch maar 3 keer tot winnen. Wij gaan daarom voor een kleine verrassing, waarin Almere City er minimaal een puntje uithaalt. Dit zorgt voor een Asian Handicap van +0,5 voor de ploeg uit Almere. Dit levert je bij LiveScore Bet een quotering van 2,25 op.

Check de actuele quoteringen in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën