De Keuken Kampioen Divisie is terug

De Keuken Kampioen Divisie is terug

06-08-2021

De zomerstop is weer voorbij. Wat duurde die lang, hè? Hoe dan ook: het competitievoetbal komt weer op gang. Vanavond start de Keuken Kampioen Divisie. Volgens velen is dit de leukste competitie ter wereld. Laten wij eens kijken wat de bookmaker ervan denkt.

Wie wordt er kampioen?

Er zijn twee favorieten voor het kampioenschap. FC Eindhoven en FC Dordrecht behoren – als we de bookmaker moeten geloven – absoluut niet tot de kandidaten. Beide ploegen hebben op het moment van schrijven odds van 501,00 (!), maar voordat er één van de twee met het kampioenschap aan de haal gaat, heeft COVID-21 zijn intrede al gemaakt. Tijd voor een euroknallertje? Onze tip? Koop een daklozenkrant bij je supermarkt. Wie zijn dan wél de favorieten? De Graafschap en FC Emmen. Beide clubs voeren de favorietenlijst aan met odds van 5,00.

De eerstgenoemde kon zich vorig seizoen via de play-offs niet laten gelden en ging er roemloos uit tegen Roda JC. Ondanks een zeer sterke opmars in de tweede seizoenshelft, degradeerde de trots van Emmen en zijn zij veroordeeld tot de Keuken Kampioen Divisie. Andere outsiders voor de titel zijn FC Volendam (5,50 keer je inzet), NAC Breda (7,00 keer je inzet) en VVV Venlo (7,00 keer je inzet). Het gedegradeerde en financieel zwakke ADO Den Haag wordt door de bookmaker niet echt serieus genomen.

Wie wordt er topscorer?

Dit is verreweg de makkelijkste voorspelling van het moment. Wie anders dan Robert Mühren wordt topscorer van de Keuken Kampioen Divisie? En dit is ook wat de bookmaker voor ogen heeft. Slechts 1,70 keer je inzet ontvang je van de bookie, maar dat is een hogere rente dan die van de bank! Deze palingvisser is terug in zijn geboortedorp en klaar om het zestienmetergebied onveilig te maken.

Voorspellingen voor dit weekend

Natuurlijk willen jullie weten op wie OddsBeater dit weekend gaat inzetten. Vooropgesteld: bets plaatsen op de eerste speelronde is áltijd gevaarlijk. Daarom zijn wij erg voorzichtig, maar spelen we toch met een kleine inzet.

De KKD staat bekend om het feit dat het bij vlagen doelpunten regent en in zo’n eerste speelronde gaan alle remmen los. Daarom voorspellen wij dat beide teams scoren (BTTS) bij Telstar-Emmen en ADO-Jong Ajax. Je kunt deze spelen als single, maar een echte Nederlandse wedder speelt deze als combinatie. Een double dus.

Johan Cruyff schaal

Zaterdagavond spelen Ajax en PSV om de Johan Cruijff Schaal in Amsterdam. Dit kan zomaar een heel erg aantrekkelijke wedstrijd worden. PSV is momenteel volop bezig met kwalificaties voor de Champions League en heeft tot dusverre een goede indruk achter gelaten. Ajax daarentegen heeft nog geen officiële wedstrijd gespeeld dit seizoen, dus de eerste echte test wacht nog op de Amsterdammers. De grootste vraag is: durft Roger ‘’druk-programma-dus-ik-moet-mijn-spelers-sparen’’ Schmidt zijn beste elf op te stellen? Of geeft hij een voorkeur aan de return tegen FC Midtjylland?

Gezien het feit dat Ajax vrijwel geen spelers is kwijtgeraakt in deze transferperiode en dus voort kan borduren op het afgelopen seizoen, denken wij dat Ajax deze wedstrijd gaat winnen. De beste tip is om je Twitter-notificaties aan te zetten. Volg PSV en zodra de Eindhovenaren de opstelling bekendmaken, kun je jouw bet plaatsen. Als Schmidt wat spelers spaart, zal de quotering voor Ajax dalen. Ben jij er snel genoeg bij? Dan kan dat jou een mooi voordeel opleveren!

Veel plezier bij de start van het nieuwe voetbalseizoen en moge de betjes winnen!

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën