De KKD is terug

De KKD is terug

07-01-2022

Het nieuwe wedjaar zijn wij lichtelijk positief begonnen. Beide darttips waren foutloos, maar op voetbalgebied zijn we 2022 wat minder fortuinlijk begonnen: uiteindelijk waren drie van vijf wedtips goed en dus vervolgen we het jaar met een positief saldo. Een goed begin is het halve werk, toch?

Het is nog steeds winterstop in de Nederlandse Eredivisie, maar de Keuken Kampioen Divisie gaat dit weekend weer van start. Daarnaast is er veel bekervoetbal in Engeland en zijn ook de Duitse en Franse competities terug van weggeweest. Als klap op de vuurpijl begint aanstaande zondag ook nog de Afrika Cup, waar we later dit weekend nog op terug komen.

De eerste speelronde van 2022 in de KKD

De Keuken Kampioen Divisie is precies op de helft en de grote vraag is wie koploper FC Volendam van het kampioenschap af kan houden. Excelsior, FC Emmen en ADO Den Haag zijn op dit moment de grootste belagers met een achterstand van respectievelijk drie, zes en zeven punten.

Aanstaande zondag neemt Excelsior, dat op het tweede plaats staat, het in eigen huis op tegen de huidige nummer vier: ADO Den Haag. Beide teams hebben een topscorer in de gelederen. De topscorer van Excelsior is ook de topscorer van de KKD. We hebben het natuurlijk over Thijs Dallinga. Hij prikte er maar liefst 25 doelpunten in en had daar 20 wedstrijden voor nodig. Bij ADO Den Haag is Thomas Verheydt de man in topvorm: 16 doelpunten in 19 wedstrijden.

Bookmaker TOTO biedt net als Jack’s weddenschappen aan op doelpuntenmakers in de Keuken Kampioen Divisie en hier ontdekken we een interessant verschil. Ondanks het feit dat Excelsior favoriet is in deze wedstrijd en Dallinga negen doelpunten meer heeft gescoord, is de quotering voor een doelpunt van Dallinga bij TOTO maar liefst 2,15. Op Thomas Verheydt staat een quotering van 2,10. Vergelijken we de quoteringen van TOTO met die van Jack’s, dan blijkt dat het loont om voor TOTO te kiezen dit weekend. Een doelpunt van Dallinga levert slechts 1,54 keer je inzet op bij Jack’s. Voor een goal van Verheydt betalen zijn 2,00 keer je inleg.

TOTO lijkt hier dus een fout te maken – de bookmaker heeft Dallinga dit seizoen al vaker onderschat. (Zie onze eerdere tips met betrekking tot Dallinga.) Het mag geen verrassing heten dat wij inzetten op een doelpunt van Thijs Dallinga en we doen dat uiteraard bij TOTO.

FA Cup-geweld in Engeland

Zaterdag en zondag staan volledig in het teken van de FA Cup, de leukste bekercompetitie van Europa. Eigenlijk hebben we voor deze competitie maar één tip: niet op inzetten en gewoon kijken. Waarom schrijven we dit? De Engelse clubs worden geteisterd door de vele coronabesmettingen, drukke speelschema’s en het feit dat de FA Cup nu eenmaal erg moeilijk voorspelbaar is. Soms is het goed om een dagje over te slaan. Zie ook ons artikel met 13 tips om je wed-skills te verbeteren.

Peter Bosz stunt tegen PSG

In de Franse competitie is het zondagavond tijd voor Olympique Lyon tegen Paris Saint-Germain. De ploeg van Peter Bosz kent vooralsnog een teleurstellend seizoen en de resultaten zijn wisselend. Echte stabiliteit is nog ver te zoeken, maar af en toe kan de ploeg een uitschieter maken. In de eerste wedstrijd in Parijs werd het 2-1 voor PSG. Mauro Icardi verzorgde nota bene in de blessuretijd de winnende goal.

De Parijzenaren kennen veel personele problemen. Onlangs testte Messi, Donnarumma, Bernat, Danilo, Draxler én Di Maria positief op het coronavirus en dus zijn er veel twijfelgevallen in de selectie van Pochettino. De andere sterspeler, Neymar, zit nog in de lappenmand. Kan Lyon profiteren van de personele problemen bij PSG? Wij denken het wel en wedden op een dubbele kans voor Lyon (1X). De quotering bedraagt 1,94, dus er is zo goed als sprake van een verdubbelaar.

De Afrika Cup gaat beginnen

Voor veel Europese clubs is de timing van de Afrika Cup elke keer weer een doorn in het oog. De Afrikaanse spelers strijden met hun land op een belangrijk toernooi om de titel. Hierdoor zijn zij niet beschikbaar voor de clubs die de salarissen van deze (ster)spelers betalen.

Zondag trapt gastland Kameroen af tegen Burkina Faso en het thuisland is de favoriet in deze wedstrijd. Vincent Aboubakar maakt zijn doelpunten normaal gesproken in de Saudische voetbalcompetitie, maar moet het nu gaan doen voor zijn land. Als aanvoerder, spits én penaltydeelnemer is hij op dit moment de man waar zijn land alle hoop op heeft gevestigd. Een doelpuntje in de openingswedstrijd van Aboubakar krijgt een quotering van 2,38 bij bookmaker Jack’s en BetCity.nl. Wij vinden dat de moeite waard!

Heb je al een account bij deze bookmakers?

Een echte OddsBeater heeft bij elke bookmaker een account, zodat je altijd de bookmakers kunt vergelijken en de hoogste quotering kunt meepakken.

  • Jack's Casino & Sports geeft jou een €50 Free Bet als je €50 stort. Wil je €20 storten? Dan krijg je een Free Bet van €20. Een account aanmaken kun je doen via deze link.​
  • Bij bookmaker bet365 krijg je een Free Bet van 100% tot €100 als je via deze link een account aanmaakt!
  • Bij BetCity.nl krijg je een €20 Free Bet als je een storting doet van €20. Pak deze bonus via deze link.
logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën