De laatste oefenwedstrijd voor Oranje

De laatste oefenwedstrijd voor Oranje

10-06-2024

Het is weer tijd voor Oranje. Na de overduidelijke 4-0 zege van het Nederlands Elftal op Canada staat vandaag de laatste oefeninterland voor Ronald Koeman en zijn selectie op het programma. In een hopelijk volle Rotterdamse Kuip speelt Nederland vandaag tegen IJsland. IJsland gaat niet naar het EK in Duitsland en zal ongetwijfeld met een schuin oog toeleven naar de aankomende Nations League. Reist Nederland met de borst vooruit richting het Europees kampioenschap?

Nederland - IJsland

Afgelopen week hebben we gezien dat Nederland tot veel in staat is. En dan hebben we het vooral over de breedte. Zonder een aantal spelers die hoogstwaarschijnlijk in de basis gaan staan, werd overtuigend gewonnen van de Noord-Amerikanen. Dit was onder andere te danken aan de inbreng van Jeremie Frimpong. De wingback van Bayer Leverkusen kende een dijk van een seizoen en was tegen de Canadezen goed voor een doelpunt en een assist. De kans is daarnaast groot dat we vandaag de achterhoede gaan zien die we ook in Duitsland gaan zien. Veegt Oranje IJsland ook van de mat?

Minder dan 0,5 doelpunten - IJsland

Tegen Canada hebben we gezien dat het achterin wel goed zit bij Nederland. De Canadezen kregen amper kansen, waardoor doelman Bart Verbruggen niet in de problemen kwam. De grootste reden dat wij dit verwachten is dat Nederland in 5 van de laatste 6 duels de bal niet uit het net hoefde te vissen. Minder dan 0,5 doelpunten van IJsland levert je bij BetMGM een quotering van 1,88 op. 

Doelpunt Memphis Depay

Een van de belangrijkste taken van Ronald Koeman is zorgen dat Memphis Depay fitter dan ooit is. Hij lijkt in goede doen, maar mist zoals bekend nog wel wat wedstrijdritme. Toch was hij tegen Canada goed voor een treffer waarmee hij zijn weg richting all-time topscorer Robin van Persie vervolgde. Wij denken dat hij vandaag opnieuw gaat scoren. Een treffer van Memphis Depay levert je bij Circus een quotering van 1,92 op. 

Doelpunt Wout Weghorst

Afgelopen week tipten we een nieuwe treffer van Wout Weghorst. De aanvaller van Burnley lijkt op de een of andere manier enorm op zijn plek in Oranje. Hij betaalt het vertrouwen van Ronald Koeman continu terug als we kijken naar het aantal doelpunten dat hij recent heeft gemaakt. Dit zijn er 4 in de laatste 5 thuiswedstrijden. Wij denken dat Weghorst ook tegen IJsland het net gaat laten bollen. Dit levert je bij bet365 een quotering van 2,62 op. 


logo
Populaire artikelen
logo
Categorie├źn