De laatste preview van het jaar

De laatste preview van het jaar

31-12-2022

Welkom bij de laatste preview van het jaar 2022. Het was een geweldig jaar, waarin we grote stappen hebben gezet. Het is en blijft zo gaaf om te zien hoe we mede dankzij jullie zo’n mooie groei hebben doorgemaakt. Ook 2023 belooft weer een fantastisch jaar te worden met een hoop nieuwe elementen bij OddsBeater. Wij bereiden je vandaag voor de laatste maal dit jaar voor op de meest boeiende potjes in het buitenland. Vandaag lees je meer over Arsenal, Manchester United en Barcelona. Veel succes en mogen de Goden van het Gokken je nog eenmalig van dienst zijn dit jaar! Alvast een fijne jaarwisseling gewenst!

Wolverhampton Wanderers - Manchester United

We beginnen deze preview met het Manchester United van Erik ten Hag, Donny van de Beek en Tyrell Malacia. United wist de hervatting van de Premier League afgelopen week met een positief gevoel te eindigen door met 3-0 van Nottingham Forest te winnen. Hierdoor staan The Mancunians op een vijfde plek, waarbij ze één puntje minder hebben dan nummer vier Tottenham Hotspur. En dat met een wedstrijd minder. The Wolves staan er dit jaar bijzonder matig voor. De Portugese enclave laat het met enige regelmaat afweten, waardoor de ploeg in het oranje momenteel op een 18e plek staat. Wel werd er afgelopen week knap met 2-1 op bezoek bij Everton gewonnen. Kunnen zij ook Manchester United verrassen?

Doelpunt Marcus Rashford

Manchester United en uitwedstrijden is dit seizoen nog geen al te sterke combinatie. Er werden ‘maar’ 4 van de 8 wedstrijden op vreemde bodem gewonnen, waarbij opvalt dat United in elk van de laatste 5 wedstrijden minimaal 1 tegendoelpunt kreeg. De grote man van Manchester United tegen Nottingham Forest en eerder tegen Burnley in de beker was aanvaller Marcus Rashford. De Engelsman maakte ook al een sterke indruk op het WK, waarbij het lijkt alsof hij zijn vorm heeft doorgetrokken. Met twee doelpunten uit zijn laatste twee potjes lijkt het er sterk op dat hij het vertrouwen van ten Hag aan het terugbetalen is. Wij verwachten dat hij ook tegen laagvlieger Wolves een goaltje maakt. Dit levert je bij bet365 een quotering van 3,75 op.

Brighton & Hove Albion - Arsenal

Na de keurige 3-1 overwinning op West Ham United gaat Arsenal nog altijd met 5 punten verschil aan kop in de Engelse Premier League. Het vergaat de ploeg van Mikel Arteta simpelweg meer dan prima de laatste tijd. Vandaag worden The Gunners echter weer eens goed getest. Ze gaan namelijk op bezoek bij Brighton & Hove Albion, de ploeg van Joël Veltman die dit seizoen al meerdere grootmachten lelijk dwars zat. Niet voor niets staan The Seagulls op een zeer knappe 7e plaats. Kunnen zij ook Arsenal van winnen afhouden?

Minder dan 2,5 schoten - Gabriel Martinelli

We hebben je de laatste weken meermaals de tip gegeven dat Gabriel Martinelli van Arsenal niet al te vaak op goal schiet. Ook tegen West Ham United was het weer zover. Ondanks dat hij voor een doelpunt zorgde, kwam hij niet verder dan één gelost schot. Je kan dan ook wel stellen dat wat hij richting doel schiet, onmiddellijk in goud veranderd. Wij gaan ook vandaag voor minder dan 2,5 schoten van Gabriel Martinelli. Zeker tegen een elftal tegen wie elke Engelse topploeg het bijzonder lastig is. Minder dan 2,5 schoten van Gabriel Martinelli levert je bij Unibet een quotering van 1,55 op.

FC Barcelona - Espanyol

In Spanje staat vandaag de stadsderby van FC Barcelona op het programma. FC Barcelona neemt het namelijk in het eigen Spotify Camp Nou op tegen Espanyol. FC Barcelona kent tot nu toe een geweldig seizoen in La Liga. Ze staan eerste, waarbij het schier onmogelijk is de Catalaanse defensie te passeren. In 14 gespeelde potjes kreeg Marc-André ter Stegen pas vijf tegendoelpunten tegen. Espanyol doet het dit jaar opnieuw redelijk matig met een 16e plaats. Er werd al 5 wedstrijden op rij niet meer gewonnen. De laatste overwinning dateert alweer van 17 oktober. Toen won Los Pericos met 1-0 van Real Valladolid.

FC Barcelona wint zonder tegendoelpunt

Wij gaan vandaag voor een overwinning van Barcelona, waarbij opnieuw geen tegendoelpunt wordt geïncasseerd. In de tot nu toe zeven thuis gespeelde wedstrijden wist namelijk geen enkele tegenstander het net te vinden. Dit is absoluut een prestatie van wereldformaat die absoluut niet mag worden onderschat. Barcelona dat wint zonder het incasseren van een tegendoelpunt levert je bij Jack's een quotering van 2,02 op. Een hoge quotering voor een bet die vrijwel zeker lijkt!

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën