De laatste speelronde van het jaar

De laatste speelronde van het jaar

21-12-2021

Het is jammer dat het jaar ten einde loopt, want we komen er steeds beter in. Afgelopen weekend waren drie van vijf tips winnend. Makkelijk zelfs. Vitesse liet onze bet stuklopen in de laatste minuut en scheidsrechter Nijhuis voerde wederom een eigen showtje op door Vitesse een zekere penalty te onthouden. Het kan frustrerend zijn, maar het hoort er wel bij. De winterstop nadert heel rap en deze week is er een midweekse speelronde. Dat betekent een weekend zonder Nederlands clubvoetbal, maar gelukkig is er in Engeland altijd voetbal. Komend weekend blikken we vooruit op Boxing Day, maar nu eerst nog even genieten van onze eigen Eredivisie.

Een tweede kans voor Vitesse

Ondanks het feit dat Vitesse een teleurstellende factor was in het afgelopen weekend, geven we de Arnhemmers deze week nogmaals het vertrouwen. Er wacht een thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle en voor PEC lijkt het niet de vraag of ze gaan degraderen, maar wanneer. De bookmakers geven je een quotering van 1,67 voor een overwinning. Geen torenhoge quotering maar wel de moeite om mee te pakken dus.

Willem II in een neerwaartse spiraal

De Tilburgers staan op dit moment op een dertiende plaats met 18 punten. In eerste instantie lijkt dat niet onaardig, maar 15 punten werden behaald in de eerste zeven wedstrijden. Dat hardlopers soms doodlopers zijn, blijkt uit de daaropvolgende tien wedstrijden: er werd acht keer verloren en twee keer gelijkgespeeld. De laatste zeven (!) Eredivisiewedstrijden konden de mannen uit Tilburg geen punten bijschrijven.

De tegenstander, NEC, is op dit moment koploper van het rechterrijtje. Een zeer knappe prestatie van de promovendus. Wij zien Willem II het tij vooralsnog niet keren in de laatste wedstrijd voor de winterstop en dus durven wij een weddenschap te plaatsen op een draw no bet NEC. De quotering? Een keurige 2,08.

RKC verliest niet van Sparta

We blijven deze week een beetje in het rechterrijtje hangen, want ook nu ligt daar weer wat value. Sparta neemt het op donderdagavond in eigen huis op tegen RKC. Beide teams presteren niet heel best dit seizoen, maar RKC doet het ietsje beter met een vijftiende plaats. Het gat tussen beide ploegen is slechts drie punten, maar de bookmaker geeft Sparta de meeste kans om in eigen huis te winnen. Iets te veel kans als je het ons vraagt, want de quotering voor een overwinning van Sparta levert je 1,85 keer je inzet op.

Wat ons betreft is er weinig verschil tussen beide teams en zouden de quoteringen dichter bij elkaar moeten liggen. Het enige nadeel is dat Sparta op kunstgras speelt, dus de thuisploeg is hier meer aan gewend. Desondanks durven wij een dubbele kans (X2) op RKC zeker aan en daarvoor worden we beloond met een prachtige quotering: 1,90.

FC Barcelona op bezoek bij de nummer twee

Ook in LaLiga is er nog één speelronde voordat de winterstop begint. In de Spaanse competitie lijkt de spanning om het kampioenschap weg te ebben. De enige overgebleven uitdager van Real Madrid is op dit moment Sevilla. Op dinsdagavond speelt Sevilla in eigen huis tegen het teleurstellende FC Barcelona. Zelfs de komst van nieuwe trainer Xavi heeft weinig invloed gehad op de resultaten. Desondanks schatten de bookmakers FC Barcelona nog steeds hoog in. Voor een overwinning van Sevilla krijg je maar liefst een quotering van 2,48 en dat lijkt gezien de huidige vorm en de blessures van de Catalanen een heel erg mooie quotering.

Heb je al een account bij deze bookmakers?

  • Jack's Casino & Sports geeft jou een €50 Free Bet als je €50 stort. Wil je €20 storten? Dan krijg je een Free Bet van €20. Een account aanmaken kun je doen via deze link.
  • Bij bookmaker bet365 krijg je een welkomstbonus van 100% tot €100 als je via deze link een account aanmaakt!
  • Bij BetCity.nl krijg je een €20 Free Bet als je een storting doet van €20. Pak deze bonus via deze link.
logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën