De laatste wedstrijd voor Ajax

De laatste wedstrijd voor Ajax

01-11-2022

De laatste speelronde van de groepsfase in de Champions League is aangebroken. In de ene poule staat nog meer dan genoeg op het spel, terwijl andere poules al volledig beslist zijn. Het betekent alweer de laatste Europese speelronde voor het WK 2022 in Qatar. Het grootste voetbaltoernooi ter wereld dat over 2,5 week gaat beginnen. Uiteraard focussen wij onszelf voor nu nog volledig op de Champions League. Wij hebben de 3 meest in het oog springende potjes uitgekozen en geven je per wedstrijd een wedtip.

De bookmakers strooien met boosts

Zoals wel vaker tijdens Champions League speelrondes zijn de bookmakers gul op zoek naar nieuwe spelers. Zo ook vandaag, er zijn namelijk vier bookmakers waar je 50x je inzet krijgt op de wedstrijd Rangers-Ajax. We hebben alles in een overzicht neergezet, zodat je zelf jouw welkomstaanbieding uit kunt kiezen. Check dit artikel voor het overzicht.

Glasgow Rangers - Ajax

Ondanks dat Ajax al niet meer verder kan in de Champions League, beginnen we deze preview uiteraard wel met de Amsterdammers. Het is een zeer matige groepsronde van de Amsterdammers gebleken. Zeker als we dit vergelijken met de fantastische resultaten van vorig jaar. Het blijkt toch dat de enorme leegloop Ajax flink de das om heeft gedaan. Om over het vertrek van trainer Erik ten Hag en diens opvolger Alfred Schreuder nog maar te zwijgen. Toch staat Ajax al met 1,5 been in de Europa League, een toernooi waarin de ploeg momenteel thuishoort en wellicht nog hoge ogen kan gaan gooien. Tenzij ze vanavond met 5-0 of 6-1 van Glasgow Rangers verliezen.

Ajax wint

Ajax is het aan z’n stand verplicht af te rekenen met Glasgow Rangers. Liverpool en Napoli mogen dan wel een maatje te groot zijn, we hebben allemaal gezien dat Ajax de Rangers in eigen huis volledig aan kant speelde. Daarbij moet er simpelweg een goed resultaat worden gehaald om de druk op trainer Schreuder enigszins weg te halen. Uiteraard zou het ook lekker zijn voor de UEFA Coëfficiëntenlijst. Wij zetten nog een keer de schouders eronder en verwachten een overwinning. Dit levert je bij Unibet een quotering van 1,91 op.

Dubbele kans Ajax & Beide teams scoren

Wij verwachten dat Ajax deze wedstrijd sowieso niet gaat verliezen. Wel hebben wij twijfels of Ajax de ‘0’ zou kunnen houden. Dit is iets wat de Amsterdammers de afgelopen 9(!) wedstrijden niet voor elkaar wisten te krijgen. Uiteraard hebben wij ook voor deze statistieken een mooie bet kunnen vinden. Bij Circus ontvang je namelijk een quotering van 1,94 als Ajax wint of gelijkspeelt, waarbij beide teams het net weten vinden.

Olympique Marseille - Tottenham Hotspur

Op het oog misschien niet de meest interessant pot, wel eentje waar het meeste op het spel staat. In groep D kunnen alle ploegen nog door. Momenteel gaat Tottenham Hotspur nog aan kop met 8 punten. Daarbij moet gezegd worden dat zowel Sporting Lissabon, Eintracht Frankfurt en Olympique Marseille de Spurs in de nek hijgen met respectievelijk 7, 7 en 6 punten. Wat dat betreft kan het nog alle kanten op in deze groep. Wel is duidelijk dat de ploeg van trainer Antonio Conte genoeg heeft aan een gelijkspel om de laatste 16 te bereiken. Maar zie dat meer eens te doen tegen een ploeg die koste wat het kost moet winnen.

Minder dan 2,5 doelpunten

Wij verwachten een wedstrijd die op het scherpst van de snede wordt gespeeld, waarin Tottenham de boel vooral dicht probeert te houden. Tot nu toe speelde Tottenham 5 wedstrijden in de CL, waarbij er 4 keer minder dan 2,5 keer werd gescoord. Wat dat betreft lijkt de ploeg van goalgetter Harry Kane het zuinig aan te doen. Bij Marseille gebeurde dit in 3 van de 5 gespeelde potjes. Daarbij lijkt de wedstrijd van vanavond typisch zo’n wedstrijd, waarin het lang kan gaan duren voordat er gescoord wordt. Wij verwachten om die reden minder dan 2,5 doelpunten. Dit levert je bij LiveScore Bet een quotering van 1,90 op.

Liverpool - Napoli

Omdat wij de wedstrijd tussen Sporting Lissabon en Eintracht Frankfurt niet al te interessant vinden, sluiten we hem af met Liverpool tegen Napoli. Dat doen we vooral omdat het ons opvalt dat de quotering voor Napoli zo bijzonder hoog is. Napoli staat bovenaan in de Serie A, speelt tot nu toe iedereen compleet van de mat in de Champions League, terwijl Liverpool afgelopen weekend maar weer eens een domper te verwerken kreeg. In eigen huis werd met 2-1 van Leeds United verloren. Ondanks dat beide ploegen al door naar de volgende ronde zijn, verwachten wij dat Napoli eerste in de poule wil eindigen. En waarom zou je op de top van je kunnen niet willen laten zien dat je Liverpool ook op Anfield kan verslaan?

Dubbele kans voor Napoli X2

Zoals hierboven al gezegd is vinden wij de quotering voor winst van Napoli bijzonder hoog. Deze ligt namelijk bij de meeste bookmakers net onder de 4,00. Echter blijft Liverpool Liverpool en blijft het in Europees verband lastig om te winnen van The Reds. Iets dat de Napolitanen overigens wel voor elkaar kregen in de heenwedstrijd. Wij verwachten dat Napoli er vol voor gaat en ook vanavond de betere ploeg gaat zijn. Vol voor een overwinning vinden we wat risicovol, een dubbele kans daarentegen een stuk logischer. Dit levert je bij Jack's een quotering van 1,94 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën