De Manchester Derby

De Manchester Derby

02-10-2022

Welkom op deze ietwat druilerige zondag. Een typische Nederlandse herfstdag om lekker binnen te zitten, waarbij jij gelukkig de hele dag voetbal kunt kijken. Daarbij zijn de meeste ogen vandaag uiteraard gericht op de Derby van Manchester. Het wordt een grote test voor Erik ten Hag nu hij in de winning mood zit. Kan hij het Manchester City net als Liverpool en Arsenal ook lastig maken? In de Eredivisie staan er ook de nodige potjes op het programma, waarbij wij ons vooral focussen op de wedstrijd tussen NEC Nijmegen en Feyenoord. Tot slot kijken we naar La Liga, waar koploper Real Madrid het in eigen huis opneemt tegen Osasuna. Uiteraard voorzien we alle wedstrijden van een goed geanalyseerde wedtip.

NEC Nijmegen - Feyenoord

Zoals je van ons gewend bent, beginnen we de previews altijd met de wedstrijden in eigen land. Waar PSV en Ajax gisteren punten lieten liggen, is het vandaag de beurt aan Feyenoord om te profiteren. Zij spelen vandaag in de Goffert en dit betekent dat NEC Nijmegen de tegenstander is. Feyenoord is de eerste periode van het seizoen prima doorgekomen als we kijken naar de vele wijzigingen in de selectie. NEC presteert zoals we van hen mogen verwachten. Hier daar een overwinning en nederlaag, maar vooral gelijke spelen. Zo werden de punten in de laatste 5 wedstrijden van NEC onderling verdeeld. Hierdoor zijn ze terug te vinden op plek 11.

Minder dan 2,5 doelpunten

Als we de wedstrijden van de thuisploeg van vandaag bekijken, dan zien we dat er bijzonder weinig doelpunten worden gescoord. Verdedigend gezien mogen de Nijmegenaren hier onder andere Jasper Cillessen dankbaar voor zijn. Echter wil het aanvallend ook niet helemaal vlotten. Wij verwachten dat er ook vanmiddag niet meer dan 2,5 doelpunten worden gescoord. Dit gebeurde tot nu toe in 6 van de 7 wedstrijden van NEC. Uiteindelijk zal het neerkomen op een zeer krappe overwinning van Feyenoord. Minder dan 2,5 doelpunten bij NEC Nijmegen - Feyenoord levert je bij Unibet een quotering van 2,40 op.

Manchester City - Manchester United

De volgende grote test voor Manchester United staat hen alweer te wachten. Zij nemen het namelijk in het Etihad Stadium op tegen regerend landskampioen Manchester City. Waar The Mancunians het seizoen dramatische startte, ziet het er de laatste weken een stuk rooskleuriger uit. Daarbij moet wel gezegd worden dat de laatste wedstrijd in de Premier League van Manchester United op 4 september(!) werd gespeeld. Door het overlijden van de koningin en de interlands heeft de ploeg van miljoenenaankopen Martinez en Anthony al bijna een maand geen wedstrijd gespeeld in Engeland.

City daarentegen kwam twee weken geleden nog in actie tegen the Wolves en hebben de stijgende lijn te pakken. Dit zorgt ervoor dat ze momenteel op een 2e plek achter Arsenal staan. Daarbij werden er alleen op bezoek bij Newcastle United en Aston Villa punten gemorst. De thuisploeg is, zoals verwacht, vandaag absoluut de grote favoriet. En zeker bij de bookmakers. Kan de rode ploeg uit Manchester de blauwe ploeg uit Manchester verslaan?

Meer dan 3,5 doelpunten

Wedstrijden in het Etihad Stadium leveren veel doelpunten op. Zo werd er in de laatste 6 thuiswedstrijden in de Premier League telkens minimaal 4 keer gescoord. Het totale aantal doelpunten hierbij ligt op 32. Dit is toch al snel een gemiddelde van 5,3 doelpunten per wedstrijd. Wij denken dat deze lijn vandaag ook gehaald wordt. De quotering hiervoor ligt bij LiveScore Bet op 2,25.

50x je inzet als beide teams scoren

Circus staat bekend om haar interessante promoties. Indien jij vandaag nog een account aanmaakt en vervolgens €1 inzet op beide teams scoren - JA, dan krijg je maar liefst 50x je inzet terug. Aangezien het zomaar een doelpuntenfestival kan worden, kom je dus wel heel makkelijk aan €50. Registreer je via deze link bij Circus en maak hier zo snel mogelijk gebruik van.

Real Madrid - Osasuna

We eindigen dit weekend met een voorbeschouwing en wedtip voor de kampioen van Spanje. In La Liga ontvangt Real Madrid Osasuna in het Santiago Bernabeu. Dit lijkt in eerste instantie een wedstrijd te worden, waarin De Koninklijke de 3 punten eenvoudig in eigen huis zullen houden. Toch mogen we van de bezoekers zeggen dat ze het seizoen erg sterk zijn gestart. Het is redelijk nieuw voor de ploeg uit Pamplona, maar ze staat toch echt op een 5e plaats. Echter staan ze alsnog 6 punten achter op Real Madrid, dat de eerste 6 wedstrijden van het seizoen allemaal winnend afsloot. Blijft Real Madrid deze winnende reeks volhouden? Of krijgen we te maken met een daverende verrassing?

Doelpunt Federico Valverde

Eén van de grote meneren binnen de selectie van Real Madrid is op dit moment Federico Valverde. De Uruguayaan doet het goed en wist in 3 van zijn laatste wedstrijden te scoren. Zowel tegen Real Mallorca, RB Leipzig en Atlético Madrid wist de middenvelder het net te vinden, waarmee hij op dat moment voor zeer belangrijke doelpunten zorgde. Het lijkt er daarbij op alsof hij elke wedstrijd wel in scoringspositie komt. Wij verwachten vandaag dat Real Madrid de overhand gaat hebben en tot vele kansen gaat komen. Hierbij zetten wij in op een goaltje voor Federico Valverde. Dit levert je bij bet365 een quotering van 4,50 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën