De openingswedstrijd van het EK 2024

De openingswedstrijd van het EK 2024

14-06-2024

Het EK gaat vandaag van start. We hebben er weken naar uitgekeken en vanavond is het zover. Zoals je van ons gewend bent bereiden wij je voor op alle duels en trakteren we je op een gigantisch aantal EURO 2024 wedtips. Duitsland opent het EK 2024 in eigen huis tegen Schotland. Het lijkt enigszins te rommelen bij de Duitsers, terwijl de Schotten juist voor het eerst in jaren weer eens op een eindtoernooi staan. Wat denk jij? Beginnen de gastheren met een overtuigende zege in München?

Duitsland - Schotland wedtips

We kunnen ons allemaal de succesvolle jaren van Duitsland herinneren. De voor ons hatelijke herinneringen aan 1974, de behaalde WK-finale van 2002 en de uiteindelijke eindzege op het WK 2014 in Brazilië. In de jaren hierna ging het echter minder voor onze oosterburen. Zelden kwam de ploeg verder en ook nu lijkt het enigszins te rommelen. Openbare ruzies, onhandige uitspraken omtrent huidskleuren, er lijkt net even te veel aandacht naar randzaken te gaan. Toch gaat het de laatste interlands qua uitslagen alleraardigst. Er werd gewonnen van Frankrijk en Nederland, terwijl afgelopen week met 0-0 werd gelijkgespeeld tegen Oekraïne en werd gewonnen van Griekenland. 

Schotland stond dit jaar in de schijnwerpers door het Spanje zo lastig te maken. De Britten kenden enigszins tegen de verwachtingen in geen enkele moeite in de groepsfase en wisten al in een vroeg stadium dat ze naar EURO 2024 zouden gaan. Een van de smaakmakers van Schotland is Scott McTominay. Een lange tijd leek hij de ene na de andere interlandgoal op zijn naam te zetten. Toch lijkt de smaakmaker van Manchester United ook in een kleine vormdip te zijn beland qua doelpunten. Neemt hij zijn hand vanavond bij de hand?

Doelpunt Kai Havertz

Het was tot vorig seizoen de vraag of Kai Havertz wel echt een wereldtopper zou zijn. Zijn jaren bij Chelsea waren tegenvallend, waarna de oud-speler van Bayer Leverkusen naar stadsgenoot Arsenal trok. Hij begon matig, maar werkte zich alsnog op tot een belangrijke speler voor The Gunners. Ook voor de nationale ploeg gaat het goed. Zo scoorde hij onder andere tegen Nederland en afgelopen week tegen Griekenland. Wij denken dat hij vandaag opnieuw scoort tegen Schotland, aangezien hij als centrumspits wordt opgesteld. Een doelpunt van Kai Havertz levert je bij Circus een quotering van 2,38 op. 

Check de actuele EK 2024 odds in onze Oddsvergelijker.

Beide teams scoren - JA

Duitsland en Schotland speelden de afgelopen 20 jaar meerdere wedstrijden tegen elkaar. Na de eeuwwisseling waren dit er namelijk 4. Opvallend genoeg wisten beide ploegen in elk van deze 4 duels het net te vinden. Omdat de druk ongetwijfeld flink te voelen zal zijn bij de ploeg van Julian Nagelsmann, verwachten wij dat Schotland zeker wat kansen gaat krijgen. Daarom denken wij dat er ook in dit duel gescoord wordt door beide ploegen. Beide teams scoren - JA levert je bij ZEbet een quotering van 2,15 op. 

Check de actuele EK 2024 quoteringen nu in onze Oddsvergelijker. 

Meer dan 3,5 doelpunten

Wij hebben vandaag wel hoge verwachtingen wat betreft het aantal doelpunten. Zo eindigde het laatste duel bijvoorbeeld in een 2-3 overwinning voor de Duitsers. De Duitsers zullen de druk van het kritische thuispubliek voelen, waardoor wij verwachten dat zij direct volle bak gaan. Met hier en daar wat kansen voor Schotland verwachten wij dat het netje meermaals gaat bollen. Meer dan 3,5 doelpunten in de openingswedstrijd van EURO 2024 levert je bij BetMGM een quotering van 2,55 op. Durf jij het aan?

Check de actuele EK 2024 odds nu in onze Oddsvergelijker. 

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën