De replays in de FA Cup

De replays in de FA Cup

17-01-2023

We laten de ietwat saaie maandagavond wedstrijden even voor wat het is en gaan door naar een dagje bekervoetbal in Engeland en Italië. Vandaag worden er de nodige FA Cup Replays gespeeld en zien we dat lijstaanvoerder Napoli verder gaat in de Coppa Italia. Daarnaast gaat de Belgische koploper Genk op bezoek bij subtopper Westerlo in de Belgische Jupiler Pro League. Wij hebben aan de hand van recente data en data uit het verleden de nodige wedtips voor je uitgezocht, waardoor jij ook op deze dinsdag weer een extra boost krijgt om jouw wedstrookje te vullen.

Wolverhampton Wanderers - Liverpool

Als er een grote ploeg op aarde is die momenteel niet aan de verwachtingen voldoet, dan is het Liverpool wel. The Reds gingen afgelopen week weer onderuit en zijn hierdoor afgezakt naar de 9e plaats. Ook vorige week werd er niet gewonnen in de thuiswedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers, de wedstrijd waarin Cody Gakpo zijn debuut maakte. De gastheren van vandaag lijken juist weer enigszins uit het dal te kruipen en wonnen afgelopen weekend met 1-0 van West Ham United. Opvallend was overigens de kritische noot van Jürgen Klopp, die stelde dat Liverpool nog nooit zo slecht voor de dag kwam. Weet Liverpool The Wolves nu wel te verslaan?

Asian Handicap +0,5 - Wolverhampton Wanderers

Wij zijn het vertrouwen in Liverpool redelijk verloren. Het lijkt in niets op de ploeg die vorig jaar de Champions League finale wist te behalen. Natuurlijk hebben ze het hele jaar al te maken met blessures. Toch laten de sterkhouders de club op het moment lelijk vallen. Wij gaan daarom voor een verrassing, waarin de thuisploeg vandaag niet gaat verliezen. Dit leidt tot een Asian Handicap +0,5 voor Wolverhampton Wanderers en levert je bij bet365 een quotering van 1,88 op.

Check de actuele quoteringen in onze Oddsvergelijker.

Napoli - Cremonese

We gaan door naar de Coppa Italia, waarin de koploper van de Serie A Napoli het opneemt tegen hekkensluiter Cremonese. Na een ietwat rommelige herstart van de competitie liet Napoli afgelopen vrijdag weer zien waarom die ploeg momenteel de beste ploeg in Italië is. Juventus werd in eigen huis met 5-1 verslagen, waardoor de voorsprong op de concurrentie opnieuw werd vergroot. Cremonese is na een redelijk begin helaas voor hen afgezakt naar de laatste plaats. Met 7 punten uit 18 wedstrijden verdien je het hoogstwaarschijnlijk niet om in de Serie A te spelen. De kans is dan ook groot dat het bij 1 jaar blijft voor de promovendus van afgelopen seizoen.

Doelpunt Elmas

Wij zijn er gek op om spelers in vorm uit te lichten. Een van deze spelers is de Macedoniër Eljif Elmas. De middenvelder die ooit voor 16 miljoen euro overkwam van Fenerbahçe was de afgelopen twee wedstrijden trefzeker. Hierdoor ging niet alle aandacht naar wereldspelers als Victor Osimhen of de Georgiër Khvicha Kvaratskheliya, maar kreeg ook hij de nodige aandacht. Aangezien ze vandaag tegen de slechtste ploeg van de Serie A spelen, verwachten wij dat hij vandaag opnieuw het net gaat vinden. Een doelpunt van Eljif Elmas levert je bij Jack's een quotering van 4,10 op.

Westerlo - Genk

We sluiten deze Dinsdag Preview af met een wedstrijd in de Belgische Jupiler Pro League. Hierin neemt koploper Genk het op tegen Westerlo. Genk presteert dit seizoen uitstekend en staat momenteel 7 punten voor op naaste achtervolger Union Sint-Gillis. Dit is toch opvallend te noemen, aangezien ploegen als Club Brugge of Anderlecht in geen velden of wegen te bekennen zijn. Vandaag neemt Genk het op tegen Westerlo, de nummer 7 van de competitie. Verstevigt Genk de koppositie of weet Westerlo het weer enigszins spannend te maken?

Doelpunt Paul Onuachu

We kunnen deze wedstrijd niet om de topspits van Genk heen. De Nigeriaan Paul Onuachu scoort er ook dit seizoen weer lustig op los. Opvallend is dat hij vooral in uitwedstrijden bijzonder vaak het net weet te vinden. Dit gebeurde in 5 van de laatste 6 wedstrijden op vreemde bodem. Wij hebben veel vertrouwen in de spits en zien hem vandaag nog dan ook wel weer een doelpuntje prikken. De quotering voor minimaal één doelpunt van Paul Onuachu levert je bij Circus een quotering van 2,10 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën