De returns in de Europa League

De returns in de Europa League

18-04-2024

Na twee zinderende Champions League avonden zijn we vandaag belandt bij de kwartfinale returns van de Europa League en de Conference League. De meest spraakmakende wedstrijden worden uiteraard gespeeld in de Europa League, dus voor deze preview hebben we drie wedstrijden uitgezocht. Bij elke wedstrijd is er een wedtip gevonden die jij kunt toevoegen aan jouw betslip. Hopelijk kun je dan vanavond profiteren van mooie winsten!

Atalanta-Liverpool

Anfield en Liverpool wisten niet wat ze meemaakten vorige week. Atalanta kwam op bezoek en ging huiswaarts met een 3-0 overwinning. Dat kunnen weinig clubs zeggen als ze Europees op bezoek gaan in Liverpool, maar voor Atalanta werd het werkelijkheid. Met één been in de halve finale, maar Liverpool heeft vaker dit soort achterstanden weggepoetst. Nog 90 of 120 minuten volle bak en Atalanta zou normaal gesproken naar de volgende ronde moeten gaan. Of krijgen we toch een verrassing?

Liverpool gaat winnen

Dat Liverpool deze return gaat winnen is wat ons betreft een zekerheidje. Of het genoeg zal zijn voor de halve finale, dat valt nog te bezien. De bookmakers zien Liverpool als grote favoriet en Atalanta zal waarschijnlijk het spel gaan laten aan de bezoekers. De quotering voor een overwinning van Liverpool is nog steeds interessant, want je krijgt bij Circus een quotering van 1,64 aangeboden. Wat ons betreft zeker de moeite waard om op in te zetten!

AS Roma-AC Milan

In een andere kwartfinale zien we een Italiaans onderonsje tussen AS Roma en AC Milan. Deze twee clubs spelen gedurende het seizoen vaker tegen elkaar, maar in Europees verband zijn er nog twee wedstrijden aan toegevoegd. In de Serie A was AC Milan twee keer de betere, maar vorige week won AS Roma verrassend in Milaan. De Romeinen verdedigen dus een 1-0 voorsprong en met het thuispubliek erachter belooft het een zinderende strijd te worden om een plek in de halve finale.

Rafael Leao scoort

De absolute ster van AC Milan is natuurlijk Rafael Leao. De laatste wedstrijden zit hij er goed in en scoort hij met enige regelmaat. Vanavond moet het gebeuren voor AC Milan, dus verwachten wij dat de beste man gaat opstaan. Met vijf doelpunten in zijn laatste zeven wedstrijden is dat geen onlogische gedachtegang. De quotering op een doelpunten van Leao staat bij bet365 op 3,75 en dat is natuurlijk heel aantrekkelijk!

West Ham United-Bayer Leverkusen

Wat een fantastisch seizoen hebben de supporters van Bayer Leverkusen! Afgelopen weekend werd het eerste kampioenschap ooit binnen gehaald, een fantastische prestatie. Hebben de mannen van Xabi Alonso de halve liters nog in de benen of zijn ze klaar voor de wedstrijd tegen West Ham United? In ieder geval verdedigen ze een 2-0 voorsprong, maar op bezoek in Londen weet je het nooit. West Ham United moet dan wel de allereerste nederlaag van het seizoen toedienen aan Leverkusen als het nog kans wil maken. Een grote uitdaging!

Meer dan 3,5 doelpunt

Wij verwachten dat Bayer Leverkusen iets minder scherp zal zijn dan normaal en dat West Ham United er volle bak op gaat klappen. Dit gaat resulteren in veel doelpunten en mede door het afschaffen van de uitdoelpuntenregel zien we tot nu toe veel meer doelpuntrijke wedstrijden in deze fase. Met al die aanvallende kwaliteiten op het veld verwachten wij meer dan 3,5 doelpunten en bij bookmaker Circus krijg je 2,70x je inzet voor deze weddenschap. Lekker!

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën