De topper Ajax-PSV

De topper Ajax-PSV

04-11-2022

Vandaag staat voor een groot deel in het teken van een aantal grote potjes in binnen- en buitenland. In Nederland hebben we Ajax - PSV, terwijl heel Engeland reikhalzend uitkijkt naar de wedstrijd tussen Chelsea en koploper Arsenal. En om het helemaal lekker af te sluiten hebben we ook nog eens een kraker tussen Tottenham Hotspur en Liverpool. Kortom, een zondag om je vingers bij af te likken. 

Ajax - PSV Super Boosts

Voordat we beginnen met onze wedtips, vinden wij het belangrijk om de enorme odds boosts op een rijtje te zetten voor nieuwe spelers. Bookmakers willen maar wat graag nieuwe speler verwelkomen, dus grijpen ze Ajax - PSV aan als mooie gelegenheid. Check alle acties van de bookmakers hieronder:

- Bookmaker Circus geeft alle nieuwe spelers een quotering van 50,00 als beide teams vandaag scoren. Je kunt maximaal €1 inzetten, maar dat is toch een vrij grote kans op €49 in de zak. Maak een account aan via deze link en profiteer van deze Super Odds.

- Jack's Casino & Sports geeft jou exact dezelfde boost als Circus met dezelfde maximale inzet. Heb je bij beide bookmakers nog geen account? Twijfel dan niet en pak deze actie mee! De Super Boost claimen bij Jack's doe je via deze link.

- Unibet pakt het anders en geeft je een keuze tussen Ajax of PSV. Kies jij de juiste winnaar, dan kun jij met een inzet van €1 ook €50 bijschrijven op jouw account. Dat laat je toch niet liggen? Maak een account aan via deze link en profiteer van deze UniBoost!

Ajax - PSV Eindhoven

Laten we het gaan hebben over de wedstrijd! Voor de bezoekers is het vandaag erop of eronder, aangezien zij inmiddels 4 verliespunten meer hebben dan regerend landskampioen Ajax. Daarbij moet gezegd worden dat in heel Nederland het sentiment heerst dat Ajax het vandaag niet gaat redden. Het oogt namelijk, ondanks de midweekse 3-1 zege op Rangers FC, nog altijd verre van soeverein.

De druk op trainer Alfred Schreuder zal hoger zijn dan ooit en zijn opstelling zal uiteraard weer bijzonder kritisch worden bekeken. Eerder dit jaar wist PSV overigens de Johan Cruijff Schaal in Amsterdam tegen Ajax met 5-3 te winnen. Krijgen we weer zo’n knotsgekke partij? Loopt Ajax uit? Of mengt PSV zich weer naast de Amsterdammers?

Dubbele kans PSV Eindhoven - X2

Als we puur naar de resultaten van dit seizoen kijken, dan lijkt Ajax absoluut het meeste kans te maken op de overwinning. Uit de 5 gespeelde thuiswedstrijden werden 13 punten gehaald, terwijl PSV al 3 van de 6 uitwedstrijden verloor. Tegen FC Twente, Cambuur Leeuwarden en FC Groningen. Toch speelt er iets rondom de Amsterdammers wat PSV stiekem een grote kans gaat bieden. Achterin is het instabiel, voorin komen de buitenspelers ook niet uit de verf en ook keeper Remko Pasveer zit niet in zijn allersterkste fase.

PSV daarentegen kende een probleemloze week, spaarde de nodige spelers en weet dat het met Luuk de Jong weer een aanspeelpunt heeft die het Ajax bijzonder lastig gaat maken. Wij verwachten mede hierdoor dat PSV niet gaat verliezen. Daarvoor is het te onlogisch wat Alfred Schreuder momenteel met zijn ploeg doet. Wij zien daarom het meeste heil in een dubbele kans X2 voor de Eindhovenaren. Dit levert je bij Jack’s een quotering van 2,02 op.

Meer dan 3,5 doelpunten

Aangezien beide achterhoedes niet op z’n allersterkst zijn, verwachten wij vandaag de nodige doelpunten. Net als eerder dit seizoen en in de edities van de afgelopen jaren. In 4 van de afgelopen 5 edities vielen er namelijk minimaal 4 goals te tellen. Voor ons reden genoeg in te zetten op meer dan 3,5 goals. Dit levert je bij Unibet een quotering van 2,20 op.

Chelsea - Arsenal

We gaan snel door naar de Engelse Premier League. Hier gaat koploper Arsenal op bezoek bij rivaal en stadgenoot Chelsea. Arsenal kent vooralsnog een geweldig seizoen en gaat voor het eerst in jaren weer eens aan kop in de Engelse competitie. Chelsea herpakte zich knap na het ontslag van trainer Thomas Tuchel, maar wist de laatste 3 Premier League wedstrijden toch niet te winnen. Zo werd er vorige week zowaar met 4-1 verloren van Brighton & Hove Albion. Hierdoor zijn The Blues momenteel terug te vinden op een 6e plek met maar liefst 10 punten achterstand op The Gunners. Pakt Arsenal de koppositie terug van Manchester City? Of gooit de ploeg van Graham Potter roet in het eten?

Meer dan 2,5 doelpunten

Arsenal doet het altijd goed op Stamford Bridge. De laatste twee edities werden gewonnen door de ploeg van Mikel Arteta, terwijl de editie daarvoor in een gelijkspel eindigde. Door de huidige vorm van beide teams zien wij Arsenal ook absoluut als de ploeg die meer kans maakt op een overwinning. Toch vinden wij een draw no bet net even te weinig opleveren, waardoor wij voor meer dan 2,5 doelpunten gaan. Een aantal dat in 7 van de laatste 9 onderlinge Premier League duels werd behaald. Dit levert je bij Circus een quotering van 1,90 op.

Tottenham Hotspur - Liverpool

Tot slot pakken we de wedstrijd Tottenham Hotspur - Liverpool erbij. Een wedstrijd tussen de nummer 3 en 9(!) van de Premier League. Waar Tottenham Hotspur het dit seizoen eigenlijk meer dan prima doet, kijkt Liverpool tegen een achterstand van 15 punten op de koploper aan. Een dramatisch seizoen voor de ploeg van Jürgen Klopp dat blij mag zijn dat het in ieder geval overwintert in de Champions League. Het lijkt wel alsof de magie van de Duitser is uitgewerkt. Toch blijft het Liverpool en zit de ploeg bomvol kwaliteit, waarmee het ook het sterk presterende Spurs zou moeten kunnen verslaan. Maar lukt dit ze ook, aangezien The Reds dit seizoen nog geen uitwedstrijd wisten te winnen in de Premier League.

Meer dan 1,5 schoten op doel - Mohamed Salah

Een van de spelers van Liverpool die wel een redelijk seizoen doormaakt is Mohamed Salah. Nog niet eens zozeer in de Premier League, maar vooral in de Champions League. Wel is hij bijna elke wedstrijd betrokken bij het nodige doelgevaar en schiet hij regelmatig op doel. De laatste 3 wedstrijden overigens elke keer meer dan 1,5 keer. Wij verwachten dat hij het ook vandaag weer gaat laten zien. Meer dan 1,5 schot op doel voor Mohamed Salah levert je bij bet365 een quotering van 2,10 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën