De vierde speelronde van de Champions League

De vierde speelronde van de Champions League

11-10-2022

We zijn aanbeland in de 4e week van het Europese voetbal van het seizoen 2022-2023. De Nederlandse ploegen presteren wisselvallig, waarbij dramatische uitslagen worden gevolgd door verrassend leuke potjes met goede uitslagen. Hierin laat tot nu toe vooral AZ zien dat we ze dit seizoen absoluut niet mogen onderschatten in de Eredivisie. Vanavond staan er acht Champions League wedstrijden op het programma. Met onder andere AC Milan - Chelsea, PSG - Benfica en FC Kopenhagen - Manchester City zien we sowieso weer een aantal geweldige wereldvoetballers in actie. Wij vertellen je over deze drie potjes en geven per wedstrijd één wedtip.

AC Milan - Chelsea

We beginnen met de wedstrijd tussen twee voormalig Champions League winnaars. Waar Chelsea in 2021 en 2012 de beste was, wisten de Italianen onder andere in 2003 en 2007 de beste te zijn. Wat dat betreft kunnen we spreken van een echte topper die Chelsea vorige week met 3-0 wisten te winnen op Stamford Bridge. Dit was een welkome opsteker voor de Engelsen, omdat ze bij een nederlaag al zo goed als uitgeschakeld zouden zijn in de Champions League. Hierdoor is het nu AC Milan dat eigenlijk niet mag verliezen. Wat dat betreft deden ze afgelopen weekend goede zaken door Juventus in eigen huis met 2-0 te verslaan. Hierdoor zou je zeggen dat het vertrouwen wel een boost heeft gekregen.

Beide Teams Scoren - JA

Milan is ongetwijfeld uit op eerherstel, waardoor wij verwachten dat zij flink in de aanval zullen gaan. Aan de andere kant hebben we Chelsea dat de laatste tijd weer goed in vorm is en de overwinningen aan elkaar weet te rijgen. Om die reden verwachten wij dat beide ploegen vanavond het net gaan vinden, iets dat veel vaker wel dan niet voorkomt bij beide ploegen in de Champions League. Beide Teams Scoren- JA levert je bij bet365 een quotering van 1,90 op.

Paris SG - Benfica

De mooiste wedstrijd qua voetbal van vanavond is ongetwijfeld die tussen Paris SG en Benfica. Vorige week pakten de Portugezen knap een punt in eigen huis, door met 1-1 gelijk te spelen. De Fransen vervolgden dit gelijke spel afgelopen weekend met een 0-0 gelijkspel op bezoek in Reims, een wedstrijd waarin Sergio Ramos voor de 28e keer in zijn loopbaan een rode kaart pakte. Benfica won uiteraard opnieuw en gaat nog steeds fier aan kop in de Portugese competitie. De winnaar van vanavond mag zich eigenlijk al wel rijk rekenen wat betreft overwintering in de Champions League. Laten we voor het Nederlands voetbal maar hopen dat PSG gewoon een keertje wint.

Minder dan 3,5 doelpunten

Als we kijken naar de wedstrijden van de Parijzenaren van de laatste tijd, dan valt op dat er niet meer zo bijzonder veel gescoord wordt. Zo vielen er in de laatste 4 wedstrijden van Paris SG maar 6 goals, een gemiddelde van 1,5 doelpunt per wedstrijd. Wij verwachten dat deze lijn wordt voortgezet tegen het sterke Benfica en dat er vanavond niet meer dan 3,5 doelpunten vallen. Dit levert je bij Circus een quotering van 1,62 op.

FC Kopenhagen - Manchester City

Vorige week hebben we een absolute masterclass gezien in de vorm van Manchester City tegen het Deense FC Kopenhagen. Uiteraard was het onder andere Erling Braut Haaland die zijn mede Scandinaviërs pijn deed met twee doelpunten binnen het half uur. Hiervan vielen er nog 3 goals, waardoor The Citizens met 5-0 wonnen. Het kwaliteitsverschil was bizar te noemen, waardoor we vanavond wel kunnen raden wie er gaat winnen. Indien City wint, dan zijn ze ook direct verzekerd van een plek bij de laatste 16. Gaat Haaland daarbij ook in zijn 4e wedstrijd voor City in de Champions League scoren?

Julian Alvarez - Minder dan 1,5 schoten op doel

Eén van de nieuwe spelers van Manchester City is Julian Alvarez. De van River Plate overgenomen Argentijn doet het tot nu toe lekker en wist tot nu toe 4x te scoren in zijn eerste 11 optreden voor de Engelsen. Toch valt op dat hij niet bizar veel op goal schiet. Zo is het al een lange tijd geleden dat hij überhaupt meer dan 1 keer op doel weet te schieten. Om die reden verwachten wij dat hij dit vanavond ook niet gaat doen. Minder dan 1,5 schoten op doel voor Julian Alvarez levert je bij Jack’s een quotering van 2,00 op. Mocht hij niet in de basis starten, dan krijg je je inzet terug.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën