Doelpunten bij PSV-Vitesse

Doelpunten bij PSV-Vitesse

19-11-2021

Het was weer een zware week, maar we hebben ons weer moedig door de interlandweek heen geslagen, al zeggen we het zelf. Goktechnisch gezien waren de resultaten gemixt. De winsten waren gering, maar de verliezen werden daarentegen ook geminimaliseerd. Het kon dus beter. Gelukkig is er ook goed nieuws: tot en met 21 maart 2022 zijn we van die interlandellende af. Tegen die tijd mag Van Gaal – hopelijk met een herstelde, jeugdige heup – samen met zijn mannen de nodige oefenwedstrijdjes spelen.

Vrijdagavond luidt het begin van een mooi voetbalweekend en de kers op de taart is dat er óók weer Europees voetbal in aantocht is. Wát een feest.

Wedden op PSV tegen Vitesse

De personele problemen van PSV zijn deze week verder toegenomen. Topscorer Zahavi viel deze week uit toen hij het met Israël tegen Oostenrijk opnam. Hij moet de komende weken noodgedwongen vanaf de zijlijn toekijken. Dan zijn er nog drie vraagtekens: Gakpo, Madueke en Götze. Of ze fit genoeg zijn om minuten en meters te maken blijkt zaterdagavond, als PSV het in eigen huis opneemt tegen Vitesse. Op papier een spannende wedstrijd.

Vitesse wint zijn wedstrijden moeizaam, maar doet het zeker niet onaardig. Wel scoorden de Arnhemmers dit seizoen pas 14 keer in 12 wedstrijden. Verdedigend is PSV dit seizoen aan de zwakke kant. Vitesse beschikt over kwaliteit en scorend vermogen, dus onze verwachting is dat beide teams het net gaan vinden in het Philips Stadion. De logische tip: both teams to score. Het levert je een keurige quotering van 1,75 op. Misschien kunnen de Arnhemmers zelfs stunten in Eindhoven. Zet je in op een dubbele kans (X2), dan verdien je mogelijk 2,75 keer je inzet. Geen onaardige bet, als je het ons vraagt.

Wederom een 0-0 bij Ajax?

De laatste twee Eredivisiewedstrijden van Ajax gingen niet van een leien dakje. Integendeel. De Amsterdammers scoorden in beide wedstrijden niet, maar kregen ook geen enkel doelpunt om de oren. Had je je geld op een bloedeloze 0-0 gezet, dan was je samen met de directe concurrentie van Ajax de lachende derde. De echte OddsBeater kijkt altijd naar buitenkansjes en daarom kijken wij toch stiekem wat een under 0.5 goals doet bij de bookmaker. Bookmaker Bingoal geeft je een quotering van 35,00 als je inzet op een correcte score van 0-0. Oefff! Pak jij deze funbet mee?

Goed, als er toch gescoord wordt, wie gaat het dan doen voor de Ajacieden? In eerste instantie denk je niet aan Noussair Mazraoui, maar wij wel. Bij bookmaker bet365 krijg je maar liefst 8,00 keer je inzet als hij scoort. Dat is een forse quotering. Zeker als je het vergelijkt met de andere aanbieders. Bookmaker BetCity.nl geeft je een quotering van 3,70 voor dezelfde weddenschap. Een kansloze tip? Nee, zeker niet! Dit seizoen prikte hij al vier keer in twaalf Eredivisiewedstrijden.

De overige wedstrijden in de Eredivisie

Feyenoord neemt het op tegen hekkensluiter PEC Zwolle. Geloof je dat Feyenoord wint en de nul houdt? Daarvoor krijg je 1,90 keer je inzet. We hopen wel dat Bijlow weer fit is en onder de lat staan bij de Rotterdammers.

Verder staan er wat onvoorspelbare wedstrijden op het programma. Wat denk je van Sparta-FC Twente? Kies voor X2 (gelijkspel of winst voor Twente) en combineer deze met nog een double chance-weddenschap. Go Ahead Eagles speelt thuis tegen FC Groningen. Ook hier gaan we voor X2 (gelijkspel of winst voor Groningen). Hiermee komen de odds neer op 2,35. Een zeer gulle verdubbelaar!

Een vol Keuken Kampioen Divisie programma op vrijdag

FC Volendam neemt het op tegen Jong Ajax op sportcomplex De Toekomst. De palingvissers staan fier aan kop en lijken niet te stoppen. Jong Ajax steekt ook in een goede vorm en heeft de weg naar boven ingezet. Het is echter een wereld van verschil of je Jong Ajax op vrijdag of op maandagavond aantreft. En dus gaat FC Volendam de felbegeerde drie punten meenemen naar de Dijk. Hier staat een mooie quotering van 2,30 tegenover. De spelmaker van Jong Ajax, Naci Ünüvar, is bovendien een twijfelgeval. Hij viel deze week geblesseerd uit bij Oranje onder 19 en mocht hij fit zijn, dan is er ook nog een kans dat ie bij de selectie van het eerste zit.

Vorige week grepen we mis bij de wedstrijd van Excelsior. De bizarre wedstrijd eindigde uiteindelijk in 4-4 en dat betekende helaas dat we een foute tip gaven. Wel was het weer raak voor topscorer Dallinga, zoals bijna elke week. TOTO geeft je nog steeds een quotering van 2,15 voor een doelpuntje van de beste man. De tegenstander van Excelsior is laagvlieger Helmond Sport en dus verwachten wij dat Dallinga zijn goaltje weer meepikt.

Een kijkje over de grenzen

Wij verschuiven onze aandacht naar Italië, waar de koploper van de Serie A, Napoli, het in Milaan opneemt tegen Inter. Napoli is dit seizoen haast ongenaakbaar en heeft tien van de twaalf competitiewedstrijden gewonnen. De bookmakers geven je 3,25 voor een overwinning van Napoli. Wat ons betreft is dat redelijk aan de hoge kant. Wij spelen hem iets veiliger en gaan voor de draw no bet Napoli. Als de Napolitaanse grootmacht wint krijg je 2,25 keer je inzet. Bij een gelijkspel wordt je geld weer op je account gestort.

Heb je al een account bij deze bookmakers?

Bij bookmaker bet365 krijg je een welkomstbonus van 100% tot €100 als je via deze link een account aanmaakt!

Bij BetCity.nl krijg je een €20 Free Bet als je een storting doet van €20. Pak deze bonus via deze link.

Veel speel- en kijkplezier gewenst dit weekend!

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën