Doelpunten in de KKD

Doelpunten in de KKD

25-04-2022

De spanning in de Nederlandse en buitenlandse competities zijn, op elke competities na, alsmaar spannender aan het worden. Volendam wist zich te verzekeren van promotie, Bayern en PSG werden maar weer eens kampioen en het gat tussen het tobbende Ajax en PSV blijft vier punten. Wat dat betreft beloven het zeker in de Eredivisie nog een aantal spannende weken te worden. Ook op deze maandag zijn er weer een aantal leuke potjes die gespeeld worden, waarvan wij er 3 uitlichten. Uiteraard voorzien van een aantal interessante bets.

Jong Ajax – VVV Venlo

Vanavond staat de wedstrijd op het programma tussen respectievelijk de nummer 7 en 10 van de Keuken Kampioen Divisie. Op Sportpark de Toekomst neemt Jong Ajax het op tegen de Limburgers uit Venlo. Voor de bezoekers gaat de wedstrijd eigenlijk nergens meer over. Dat is ook te zien aan de stand in de 4e periode, waarin ze onderaan bungelen door het behalen van het schamele aantal van 5 punten uit de laatste 7 wedstrijden. Jong Ajax daarentegen speelt zoals altijd wisselvallig en is veelal afhankelijk van de beschikbare spelers.

Meer dan 3,5 doelpunten

De kans is overigens aanwezig dat ze vanavond in een redelijk sterke formatie spelen met de terugkerende Jay Gorter en onder andere Daramy en Ihattaren. Waar VVV dus helemaal nergens meer voor speelt en weinig te verliezen heeft geldt voor de Ajacieden dat zij zich nog wel willen bewijzen. Het valt op dat de laatste onderlinge duels zorgde voor veel doelpunten. Die kans achten wij vanavond ook groot. In de laatste 5 wedstrijden vielen namelijk altijd meer dan 3 goals. Gezien de ‘open wedstrijd’ durven wij het zelfs aan om te stellen dat er vanavond meer dan 3,5 goals vallen. De quotering hiervoor staat bij Jack’s op 1,98.

Crystal Palace – Leeds United

Naast bovenstaande pot in de KKD staat er ook een wedstrijd in de Engelse Premier League op het programma. Waar Everton sinds afgelopen weekend echt in de problemen is gekomen, is het zaak voor het Leeds United van Bielsa om dit te voorkomen. De club van Pascal Struijk staat nog 4 punten boven de streep, maar moet mede door het opstomende Burnley uitkijken. Daarbij weet je het nooit in de PL. Vanavond gaan de withemden op bezoek bij het wisselvallige Crystal Palace. ‘Palace’ is bijna veilig, maar heeft toch stiekem nog wat puntjes nodig om helemaal zeker te zijn van lijfsbehoud.

Dubbele kans voor Leeds

Als we puur naar de Premier League kijken en de nood die Leeds heeft, verwachten wij dat de ploeg vanavond niet gaat verliezen. Ze zijn de laatste 3 wedstrijden ongeslagen en wisten de laatste 2 uitwedstrijden zelfs te winnen. Een dubbele kans in het voordeel van Leeds levert je bij BetCity.nl een quotering van 1,75 op.

Sassuolo – Juventus

De laatste pot die we behandelen is een interessante wedstrijd in de Italiaanse Serie A. Juventus, de ‘Oude Dame’ gaat namelijk op bezoek bij middenmoter Sassuolo. Dit is op het eerste oog een traditioneel lastige pot voor de ploeg van Matthijs de Ligt. Toch zullen zij gemotiveerd tot op het bod zijn om vanavond te winnen, aangezien nummer 3 en concurrent Napoli gisteren met 3-2 verloor van Empoli. Ook door het verlies van AS Roma en Fiorentina is dit een uitgelezen kans voor Juve om directe plaatsing voor de Champions League af te dwingen. Het kans aan ons liggen, maar nog steeds klinkt dit erg mager voor een club als Juventus in dit stadium van de competitie.

Overwinning voor de Ligt

De laatste 5 edities van deze wedstrijd eindigde in een uitoverwinning voor Juve. Om die reden en de nood om CL voetbal veilig te stellen, verwachten wij dat Allegri en zijn mannen vanavond de 3 punten mee terug naar Turijn nemen. Bij Bet365 levert een overwinning voor Juventus een quotering van 1,90 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën