Doet Teun Koopmeiners het weer?

Doet Teun Koopmeiners het weer?

05-09-2022

Na een weekend waarin PSV de eerste nederlaag leidde, Antony zijn eerste doelpunt voor Manchester United maakte en Barcelona spits Robert Lewandowski zijn doelpuntenreeks verlengde, staan de ogen momenteel gericht op de start van de Europese competities. Morgen start de Champions League, waarbij Ajax het woensdag gaat opnemen tegen Glasgow Rangers. Donderdag is het vervolgens de beurt aan PSV, Feyenoord en AZ. Voordat het zover is staan er echter ook vanavond nog een aantal potjes op het spel. We gaan het hebben over de Keuken Kampioen Divisie, de Serie A en La Liga. Ben jij er weer klaar voor?

Jong Ajax - Heracles Almelo

We beginnen deze Maandag Preview met de wedstrijd tussen Jong Ajax en Heracles Almelo. De Heraclieden zijn het seizoen zeer sterk begonnen en leidden vorige week pas voor de eerste keer puntverlies. In eigen huis wist MVV knap een puntje te behalen tijdens het 2-2 gelijkspel. Jong Ajax is het seizoen middelmatig begonnen. Vier wedstrijdjes, vier puntjes. Vooral de nederlaag op bezoek bij ADO Den Haag (4-0) zal hard zijn aangekomen bij de ploeg van Johnny Heitinga. Daarbij is het ook vandaag de vraag welke spelers de coach tot z’n beschikking heeft. 

Winst Heracles

Ondanks dat de jeugd van Ajax barst van het talent, is Heracles een veel meer ervaren ploeg. Dit lieten zij onder anderen zien in de wedstrijden tegen Jong FC Utrecht en Jong PSV. Beide ploegen werden op eigen terrein met 3-0 opgerold door de ploeg van John Lammers. Op zich ook niet gek met spelers als Vejinovic en Armenteros in de gelederen. Ajax wist vorige week dan wel ruimschoots van De Graafschap te winnen, de ploeg uit Almelo is helaas voor de Ajacieden van een ander niveau. Wij verwachten dan ook winst voor Heracles. Dit levert je bij LivescoreBet een quotering van 2,37 op. 

Monza - Atalanta Bergamo

De oplettende kijker is ongetwijfeld opgevallen dat Teun Koopmeiners in bloedvorm verkeert. De ex-speler van AZ Alkmaar maakte afgelopen week een hattrick in de thuiswedstrijd tegen Torino, terwijl hij in de wedstrijd hiervoor ook al het net wist te vinden. Mede dankzij de inbreng van de Nederlander staat Atalanta op een keurige derde plek met tien punten uit vier wedstrijden. Bij winst tegen Monza gaat de ploeg uit Bergamo zelfs aan kop in de Serie A. Deze winst op Monza moet absoluut gaan lukken, aangezien Monza tot nu toe nog geen puntje wist te behalen in het huidige seizoen. Het doelsaldo van -9 zal ze daarbij ook niet het benodigde vertrouwen geven. 

European Handicap -1 Atalanta

Gezien de huidige vorm van beide ploegen zien wij Atalanta vanavond eenvoudig winnen. Dit heeft voor een groot deel ook te maken met het tot nu toe zeer matige spel dat Monza op de mat legt. Wij gaan zelfs een stapje verder en verwachten dat Atalanta met minimaal twee goals verschil gaat winnen. Dit lukte de ploeg al meerdere malen tijdens dit seizoen. Een European Handicap -1 voor Atalanta Bergamo levert je bij Jack’s een quotering van 2,70 op. 

Doelpunt Teun Koopmeiners

Aangezien wij verwachten dat Atalanta dus minimaal twee keer gaat scoren, zijn er uiteraard de nodige doelpuntenmakers die op het scorebord gaan komen. De laatste tijd is vooral de naam van Teun Koopmeiners hierin een opvallende. De Nederlander maakte de laatste twee wedstrijden vier doelpunten en is hierdoor topscorer van Atalanta. Het feit dat hij ook de penalties neemt en een flink schot van afstand heeft, doet ons verwachten dat hij vanavond gaat scoren. Dit levert je bij bet365 een quotering van 5,00 op. 

Real Valladolid - UD Almeria

Voor de laatste wedtip van dit artikel kijken we naar La Liga. Hierin staat een niet al te bijzonder potje op het programma, aangezien het gepromoveerde UD Almeria op bezoek gaat bij Real Valladolid. Laatstgenoemde kende een matige start en heeft tot nu toe een puntje verzameld. Daarbij moet wel gezegd worden dat zij het in hun drie gespeelde wedstrijden hebben moeten opnemen tegen Villarreal, Sevilla en Real Madrid. Almeria is het seizoen eigenlijk heel goed begonnen en staat na drie wedstrijden op vier punten. Met name de 2-1 overwinning van vorige week op Sevilla was indrukwekkend te noemen. 

Minder dan 2,5 doelpunten

Wedstrijden tussen laagvliegers in La Liga leveren vaak niet al te veel goals op. Valladolid wist dit seizoen pas een goal te maken. Almeria doet het ook nog enigszins rustig aan en heeft momenteel vier keer gescoord in de eerste drie wedstrijden. Wij denken dat het vanavond een gelijkspel of nipte overwinning voor een van beide ploegen gaat worden. Met weinig goals welteverstaan. Minder dan 2,5 doelpunten levert je bij Circus een quotering van 1,75 op. 

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën