Dolle dinsdag

Dolle dinsdag

19-04-2022

Voor een dinsdagavond zonder Europees voetbal mogen we wel stellen dat er een aantal interessante potjes op het programma staan. Waar het nog eergisteren leek dat Liverpool de finale van de FA Cup behaalde, spelen ze vanavond alweer de volgende topper. Namelijk dé wedstrijd in Engeland. Op papier dan. The Reds nemen het vanavond in de Premier League op tegen grote rivaal Manchester United. In Spanje staat de wedstrijd Villarreal – Valencia op het programma en in de Championship is er Fulham alles aangelegen om de negatieve spiraal te doorbreken en richting de Premier League te denderen. En weet je, wij helpen je graag een handje bij het invullen van de bets. Ook op deze dolle dinsdag.

Liverpool – Manchester United

Het komt niet vaak voor dat een van de twee teams in deze wedstrijd zo duidelijk de favoriet is. Waar Liverpool een ongekende reeks aan goede wedstrijden op de mat legt en de punten zeges aan elkaar rijgt, heeft United beduidend meer moeite met het binnenhalen van de punten. Een 3-2 overwinning op Norwich is hier het keiharde bewijs voor. Liverpool moet winnen om City onder druk te houden.

Asian Handicap voor Liverpool

Liverpool is flink aan het scoren geslagen. Om die reden verwachten wij dat Liverpool wel eens met twee doelpunten verschil kan gaan winnen. Een Asian Handicap -1,5 in het voordeel van Liverpool levert je een quotering van 2,10 op bij bet365. Let goed op, want als je de Europese Handicap pakt, dan krijg je een lagere quotering voor dezelfde weddenschap. Wil je meer weten over handicaps, lees dan dit artikel.

Villarreal - Valencia

Op de een of andere vreemde manier klinkt de wedstrijd tussen Villarreal en Valencia buitengewoon interessant. Het zullen voornamelijk de namen zijn. De halve finalist van de CL, Villarreal, zit lekker in de flow en wist dit afgelopen weekend door te trekken middels een 2-1 overwinning op Getafe. Inmiddels is de club van Danjuma terug te vinden op de 7e plek. Valencia daarentegen doet ook lekker mee in de middenmoot. Af en toe een mooie overwinning, maar net zo vaak een vrij troosteloze nederlaag zoals afgelopen weekend in de thuiswedstrijd tegen Osasuna.

Both teams to score - NO

Wedstrijden van beide ploegen eindigen vaak zonder al te veel doelpunten. Om die reden verwachten wij dat niet allebei de ploegen een doelpunt gaan maken. Het antwoord ‘Nee’ op de vraag of beide teams gaan scoren levert je bij Jack’s een mooie quotering van 1,82 op. Zetten dus.

Fulham – Preston North End

Fulham leek lang onderweg naar een zorgeloze promotie richting het hoogste niveau van het Engelse voetbal. En heel eerlijk gezegd, de kans is groter een ijsbeer op Crocs tegen te komen dan dat Fulham niet promoveert. Toch hebben zij 3 van de laatste 5 wedstrijden verloren. Tegenstander Preston bivakkeert in de middenmoot en heeft nog een heel, heel kleine kans op de play-offs. Maar ook daar kunnen we vergelijking met de ijsbeer weer prima toepassen.

Both Teams to Score - Yes

Fulham wil op het eigen Craven Cottage toch echt de promotie veiligstellen en uiteraard het liefst met een overwinning. Die kans is ook zeker heel groot. Toch is er een andere interessante statistiek die opvalt. Van de laatste 10 onderlinge duels wisten beide ploegen in 9 wedstrijden daarvan allebei te scoren. Dit wil zeggen dat de kans dat beide teams scoren aannemelijk is. Zeker omdat beide ploegen de punten nodig hebben. Wanneer jij inzet op beide teams scoren ontvang je bij TOTO een quotering van maar liefst 2,01. Helemaal niet gek, als je het ons vraagt. En dat is uiteindelijk toch de reden dat je dit artikel leest ;)

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën