Een avond vol Nederlands voetbal

Een avond vol Nederlands voetbal

07-10-2022

Na een Europese week met wisselende resultaten voor de Nederlandse ploegen is het weer tijd voor een typische voetbal vrijdagavond. In de Eredivisie staat er één potje op het programma, namelijk die tussen FC Groningen en RKC Waalwijk. Verder wordt er een volledige speelronde met 10 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie gespeeld. Aangezien de wedstrijden in het buitenland nog niet erg aantrekkelijk ogen, gaan we daar de rest van het weekend dieper op in. Kortom, we hebben een Nederlandse voetbalavond die ongetwijfeld weer bol staat van de chaos, doelpunten en verrassingen. Wij bereiden je voor op de drie meest in het oog springende potjes. Uiteraard allemaal voorzien van een wedtip die jij kan toevoegen aan de betslip.

FC Groningen - RKC Waalwijk

We beginnen deze 'On The Daily Preview' met de enige wedstrijd uit de Eredivisie. Deze pot wordt in het Hoge Noorden gespeeld en gaat tussen FC Groningen en RKC Waalwijk, twee ploegen die lekker meedeinen in de middenmoot. Vooral het feit dat RKC Waalwijk zich momenteel in het linkerrijtje bevindt, is een knappe prestatie. FC Groningen begon het seizoen redelijk tot goed, maar wist maar één van de laatste vijf wedstrijden te winnen. De grote vraag is wie er enigszins gaat aanhaken bij de subtop. Blijft RKC verrassen? Of weet FC Groningen eindelijk weer eens te winnen?

Minder dan 2,5 doelpunten

Als we kijken naar de laatste twee wedstrijden in Groningen tussen beide ploegen, dan valt op dat er niet veel gescoord werd. Dit doet ons neigen naar opnieuw een wedstrijd zonder al te veel goals. Dit wordt kracht bijgezet door de resultaten van RKC Waalwijk dit seizoen. En dan vooral die in uitwedstrijden. Met de voorbereiding meegerekend, vielen er in de laatste 5 wedstrijden van RKC op vreemde bodem maar liefst in 4 wedstrijden minder dan 2,5 doelpunten. Een lijn die FC Groningen ook met enige regelmaat niet weet te halen in eigen huis. Om die reden verwachten wij vanavond minder dan 2,5 doelpunten. Dit levert je bij Jack's een quotering van 1,97 op.

Heracles Almelo - De Graafschap

De koploper van de Keuken Kampioen Divisie, Heracles Almelo, neemt het vanavond in eigen huis op tegen de Superboeren van De Graafschap. Mocht Heracles deze wedstrijd winnen dan zijn de Heraclieden hoe dan ook verzekerd van winst in de eerste periode. Dit is overigens ook het geval als PEC Zwolle vanavond niet weet te winnen van FC Dordrecht. Het verschil tussen Heracles en De Graafschap is dit seizoen redelijk groot te noemen. Heracles scoort er op los en staat bovenaan, terwijl De Graafschap slecht presteert met een 15e plek als gevolg. En we zijn het daarbij allemaal eens dat een mooie club als De Graafschap hier absoluut niet thuishoort.

Winst Heracles Almelo

Als we de ranglijst bekijken en hierbij de belangen meenemen, dan zal iedereen het eens zijn dat Heracles Almelo de beste papieren heeft. Toch krijg je voor winst van de ploeg van John Lammers toch nog een aangename quotering. Wat ons betreft is dit dan ook een zekerheidje die je niet mag laten lopen. Winst voor Heracles Almelo levert je bij Holland Casino een quotering van 1,83 op. Speel je met ons mee?

ADO Den Haag - FC Eindhoven

Laten we ons tot slot nog even focussen op het ADO Den Haag van Dirk Kuijt. De Katwijker zit samen met zijn ploeg in de hoek waar de klappen vallen. Hierdoor zijn ze inmiddels terug te vinden op een schandalige 17e plek. En dan komt ook FC Eindhoven nog eens op bezoek. Deze ploeg heeft de laatste tijd wat moeite met winnen, maar staat nog altijd keurig op een 3e plek en wist dit seizoen nog niet te verliezen. Voor Dirk Kuijt kan het zomaar eens de laatste wedstrijd van het seizoen worden. Indien een nieuwe nederlaag volgt, dan is het de vraag of het Haagse bestuur het nog aandurft de jonge trainer op z’n plek te laten zitten.

Draw no bet - FC Eindhoven

We zien allemaal dat FC Eindhoven er beter in zit dan ADO Den Haag. Kijk alleen al naar de laatste thuiswedstrijd van ADO, waarin het met 3-1 verloor van Jong PSV. Wij zien het daarom gebeuren dat het vertrouwen zo ver te zoeken is en dat FC Eindhoven vanavond zomaar eens kan gaan winnen. Zeker omdat niemand de Brabanders dit seizoen nog wist te verslaan. Een draw no bet voor FC Eindhoven is hierin een redelijk veilige keuze die alsnog het nodige oplevert. Indien FC Eindhoven wint, dan ontvang je bij bet365 een quotering van 2,20. Mocht het gelijk worden, dan ontvang je jouw inzet terug.

Tot €100 aan welkomstbonus bij bet365

Heb jij nog geen account bij bet365 en wil jij profiteren van hoge quoteringen en een bijzonder breed aanbod? Bet365 is op dit moment misschien wel de beste bookmaker van het land. Eerder schreven wij ook een recensie over deze bookmaker. Profiteer nu van een welkomstbonus die kan oplopen tot maar liefst €100 (!). Registreer je via deze link en maak hier vandaag nog gebruik van.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën