Een avondje Champions League

Een avondje Champions League

05-10-2022

We gaan vanavond, ondanks de ongekende veegpartij die Ajax te verwerken kreeg, vrolijk door met 8 fraaie Champions League potjes. De echte voetballiefhebber komt zeker aan z’n trekken met wedstrijd van onder andere Real Madrid, PSG en AC Milan. Uiteraard zijn wij er voor jou om je te voorzien van een aantal wedtips. Daarbij dringen we er nogmaals op aan gebruik te maken van onze Oddsvergelijker.`Als jij jouw betslip vult met wedstrijden bij bookmaker A, dan is de kans maar wat groot dat je bij bookmaker B simpelweg meer kunt verdienen. Dit alles kun je perfect uitvogelen in onze fantastische tool. Goed, genoeg geluld! Tijd om over te gaan naar de belangrijkste potjes van vanavond.

SL Benfica - Paris SG

We beginnen het artikel met de wedstrijd tussen het SL Benfica van trainer Roger Schmidt en het Paris Saint Germain van Neymar, Mbappé en Messi. Beide ploegen staan op 6 punten na twee wedstrijden, waarbij de winnaar van vanavond al bijna verzekerd is van een plekje bij de laatste 16. Daarbij is Paris SG op papier uiteraard de grote favoriet. Voor SL Benfica kwam er afgelopen weekend op bezoek bij Vitoria Guimaraes een einde aan een reeks van 13 overwinningen op rij. Wel gaat de ploeg uit Lissabon fier aan kop in de Primeira Liga. Kunnen zij het de Parijzenaren vanavond lastig maken?

Dubbele Kans voor Benfica

We hebben hierboven uitgelegd hoe goed SL Benfica het huidige seizoen begonnen is. Hier zat onder andere ook de prachtige overwinning op Juventus bij. Voor ons voelt deze wedstrijd er typisch zo een, waarbij PSG met een gelijkspel tevreden zal zijn. Ondanks het feit dat de Franse landskampioen op papier beter is dan bijna elke tegenstander, gaat het de laatste weken iets moeizamer. Er wordt gewonnen, maar niet meer met de grote cijfers. Om die reden denken wij dat SL Benfica vanavond een kans maakt, waaruit wij concluderen dat een dubbele kans 1X voor de Portugezen een prima weddenschap zou zijn. Dit levert je bij Jack's een quotering van 2,15 op.

Chelsea - AC Milan

De tweede pot van vanavond gaat tussen Chelsea en AC Milan. Beide ploegen wisten in het verleden beslag te leggen op de Champions League titel, waardoor we kunnen spreken van een strijd tussen twee grootmachten. Daarbij valt direct op dat Chelsea absoluut niet in grootse vorm verkeert. Het is dan ook niet voor niets dat trainer Thomas Tuchel een maandje geleden werd ontslagen. Onder de nieuwe trainer, Graham Potter, hebben The Blues nog niet verloren. Er werd 1-1 gelijkgespeeld tegen Red Bull Salzburg, terwijl afgelopen weekend moeizaam met 2-1 werd gewonnen van Crystal Palace. AC Milan doet het redelijk, won afgelopen weekend met 3-1 van Empoli en staat momenteel 4e in de Serie A met 3 punten achterstand op koplopers Napoli en Atalanta Bergamo.

Beide Teams Scoren - JA

Voor Chelsea zit er vanavond niets anders op dan winnen. Met 1 punt uit 2 wedstrijden kunnen ze simpelweg niet anders. Wij verwachten dat allebei de ploegen vanavond het net gaan vinden. Dit gebeurde in de laatste 6 wedstrijden die AC Milan speelde. Bij Chelsea gebeurde dit in 5 van de laatste 6 wedstrijden. Beide Teams Scoren - JA levert je bij Circus een quotering op van 1,82. Niet slecht toch?​

Real Madrid - Shakhtar Donetsk

Tot slot richten we ons op de wedstrijd van Real Madrid tegen het Oekraïense Shakhtar Donetsk. Real Madrid wist beide potjes in de poule tot nu toe te winnen. Wel kwam er afgelopen zondag een einde aan een reeks van 9 overwinningen op rij, aangezien Osasuna Real knap op een 1-1 gelijkspel wist te houden. Shakhtar staat momenteel 1e in de nationale competitie van Oekraïne en wist afgelopen weekend zeer overtuigend met 6-1 te winnen op bezoek bij FK Metalist Kharkiv. Wat dat betreft zit het met de vorm wel goed. Toch hebben wij, net als de bookmakers, het idee dat Real Madrid deze wedstrijd eenvoudig naar de hand gaat zetten. Of krijgen we net zo’n potje als in oktober 2020? Toen wisten de Oekraïners namelijk te verrassen door met 3-2 te winnen in Spanje.

Minder dan 10,5 schoten op doel

Als we alle wedstrijden van Real Madrid erbij pakken, dan is er in de laatste 8 wedstrijden geen enkele keer meer dan 10 keer op doel geschoten. De laatste keer dat dit gebeurde was in de openingswedstrijd van het seizoen tegen Almeria. Dit geeft ons reden genoeg in te zetten op minder dan 10,5 schoten op doel. Dit levert je bij Unibet een quotering van 1,80 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën