Een combi knaller, emotiebetje en heel veel passes

Een combi knaller, emotiebetje en heel veel passes

02-11-2021

Twee weken geleden ging er een anoniem aantal bookmakers nat. In Frankrijk speelde Lille gelijk tegen Sevilla, maar verder gingen 15 van de 16 favorieten er met de winst vandoor. Conclusie? Een pijnlijke Champions League-ronde voor de aanbieders, want na afloop schreven zij massaal geld over naar de accounts van de gelukkige spelers. We hadden nog nét geen medelijden…

Vandaag en morgen nemen alle teams het wederom tegen elkaar op en de vraag is of jullie de bookmakers weer een partij knikkende knieën gaan bezorgen. Aan onze wedtips ligt ’t niet.

Meer waar voor je geld bij bet365

Omdat veel spelers wedden op de favorieten, staan dinsdag 19 en woensdag 20 oktober bij hen in de geschiedenisboeken als zeer vruchtbare avondjes. Of we denken dat de geschiedenis zichzelf vandaag herhaalt? Die kans is aannemelijk. Daarom zetten we in op alle favorieten die vandaag – met het zelfvertrouwen dat zij twee weken geleden tankten – de velden betreden. In de eerste instantie zetten we altijd in op singles. Maar kom op, een fun bet mag ook wel weer een keer. Combineer je alle acht wedstrijden, dan kan je – afhankelijk van de bookmaker – rekenen op een quotering van om en nabij de 40,00. Zalig, toch?

Als Nederlander ben je niet alleen gezegend met kloteweer, ellenlange kabinetsformaties en gedeeltelijk instortende stadions, maar ook met bet365. Deze legale aanbieder betrad onlangs de Nederlandse markt en onze review lees je hier. Spoiler: we zijn zeer content. Bovendien heeft de bookmaker een prachtige promotie als het om combinatieweddenschappen gaat. Maak je een combi van drie selecties of meer, dan verhoogt bet365 de quotering met vijf procent. Iedere selectie die je aan je combinatie toevoegt, levert je een nog hoger bonuspercentage op. Voor 14-voudige weddenschappen bedraagt de boost zelfs 70 procent.

Gooi je alle wedstrijden die dinsdag op het programma staan in een combi, dan krijg je een boost van maar liefst 25 procent!

Kan Ajax weer pieken tegen Borussia Dortmund?

Veel Ajacieden konden hun ogen niet geloven en zijn naar verluidt nog steeds aan het bijkomen van het feit dat de Amsterdammers de Duitsers helemaal blind en scheel speelden. Dortmund werd op een ouderwetse veeg uit de pan getrakteerd en de 4-0 die op het scorebord stond na afloop van de wedstrijd mag je rustig sensationeel noemen.

De bookmakers rekenen niet op nóg meer Amsterdams vuurwerk en zien beide ploegen min of meer als gelijkwaardig. De quoteringen voor een overwinning voor één van de clubs zijn daarom ongeveer gelijk en bedragen zo’n 2,55. Dortmund mist een aantal belangrijke spelers, maar Håland is de opvallendste afwezige. Met de kennis dat de Godenzonen dit seizoen in de Champions League elke wedstrijd boven zichzelf uitstijgen, kunnen wij niet anders dan een emotiebetje plaatsen op Ajax.

Zwakke broeder in groep H

In de groep van Juventus en Chelsea doet het Zweedse Malmö FF mee voor spek en bonen. De Zweden rijgen de nederlagen (drie in de Champions League) aan elkaar alsof het niets is. Uit het feit dat zij nog geen enkele goal scoorden, blijkt dat ze het net überhaupt niet kunnen vinden en tot overmaat van ramp heeft het team al elf tegendoelpunten geïncasseerd. In de vorige wedstrijd tegen Chelsea werden ze 90 minuten lang van het kastje naar de muur gestuurd en dat resulteerde uiteindelijk in een 4-0 nederlaag. Chelsea moet ook gewoon presteren in deze poule en zal niets liever willen dan een fraaie overwinning. In de Premier League kreeg Chelsea tot nu toe slechts drie tegendoelpunten en in de Champions League pas één. De mannen uit Londen ruiken bloed.

Jullie voelen hem al aankomen: Chelsea wint en houdt de nul. De quotering komt neer op 1,85 en dat lijkt ons een mooie start van de avond!

Wij willen passjes zien!

Onze favoriete bookmaker bet365 heeft een mooie toevoeging op het Champions League-aanbod. Je kan inzetten op schoten (op doel), tackles en assists, maar óók op het aantal passes van een bepaalde speler. Per Champions League-wedstrijd kiest de bookmaker vier spelers uit. Op het moment van schrijven zijn nog niet alle wedmarkten beschikbaar maar met het bestaande aanbod hebben we twee mooie bets voor jullie geselecteerd:

  • Wan Bissaka passt meer dan 41,5 keer. Quotering: 1,83.

De rechtsback van Manchester United had in de heenwedstrijd tegen Atalanta 71 passes. Daarnaast heeft hij dit seizoen in acht van de tien Premier League-wedstrijden meer dan 41,5 passes behaald.

  • Kieran Trippier passt meer dan 36,5 keer. Quotering 1.83.

De bookmakers verwachten meer balbezit voor Atlético Madrid dan in de eerste wedstrijd tegen Liverpool. In die wedstrijd kwam Trippier tot slechts 31 passes. Met oog op de stand in de groep verwachten wij dat de Madrilenen iets aanvallender gaan spelen. In de wedstrijden dat Trippier 60 minuten of meer speelde in La Liga haalde hij elke wedstrijd meer dan 40 passes.

Wil je meespelen met onze wedtips? Registreer je snel bij bet365 via deze link of de onderstaande banner, pak die 100 euro welkomstbonus en speel met ons mee.

Veel succes en geniet van de Champions League!

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën